1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Menejer Maaşı

Default Menejer Maaşı

Beyler.Galatasray da şu maaşı bi türlü arttıramadım mesela arkdaşlar diyo onu ayarlıyosun transfer bütçesinden kısıp maaşa veriyosun diye ama ok aradım öyle bişey bulamadım.Yani 10 milyonluk bi bütçeyi 6 ya indirip maaşı arttırmak istesem nası yaparım?Oyuncu 200,000 maaş istiyo yönetim 140 a izin veryo delirecem ya lütfen yardım.

sana yeni bir kontrat teklifi gelicek onu görüntüleyip transferi kısıp maaş bütçesini arttırabilirsin ama kontrat yenilemesi lazım kulübün senle

ya direk oyuna başlarken olmuyo napiim istifa edip yine mi gireyim?

yani arkadaş beşiktaşla oynyo işte başka sana ne kdar bütçe verdiğiyle ilgili haber geliomuş o haberin altında ki linkten değiştiriyomuş ama tabi bende böyle bişi yok

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

trasfer bütçen artarsa maaşlarda artar.yada oyuncuya göre de değişiyo maaşlar

başta olmuyor öle bişi yok yani

eywallah yine de çok teşşekkür

Kontratın bitince değiştirebiliyosun ama en güzel oyuncu yetiştir ve sat bursasporla 90m dolar bütçem var oyunculara 7.5m dolar önerebiliyorum senelik

maaşı artırmak ıcın oyuncunun kontratında yedek as oyunu kılıt oyuncu olan kısımda oynaman lazım en cok maaşı as oyuncular ve kılıt oyuncular alıyor. yedek veya kadro oyuncu yaparsan kısıtlama olabılır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

yeni sezon başlarken de yapabiliyosun galiba. ben öle hatırlıyorum da.

MCFM 06 editöründe nasıl maaşları attırabiliyoruz peki ?

Mesaj Yetkileri