abi hakketen bu türk futbolunun gidişatı iyi değil. türkiyenin en büyük 3 kulübü iki gün içinde oynadıkları maclardan maglubiyetle ayrıldılar. düşünceleriniz nelerdir.???
abi hakketen bu türk futbolunun gidişatı iyi değil. türkiyenin en büyük 3 kulübü iki gün içinde oynadıkları maclardan maglubiyetle ayrıldılar. düşünceleriniz nelerdir.???
galatasaray ın uefa yı aldığı zaman çok yükselmiştik,gene böyle bir başarı lazım bize ama çok zor
ille de altyapı
Böyle gidersek gelecek sene katsayılarda çok daha geriye düşeceğiz... Umarım artık toparlanır ve bundan sonraki maçlarımızı kazanırız.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Avrupadaki ekiplerin yanında iyi değiliz, onlar bizden daha iyi. Doğal olarakta kaybediyoruz..
konu başlı yazık olmasın futbolumuza
neden yazık olsun ki turkiyedeki futbolu sadece üç büyukler mi oynuyoo
Abi keşke toparlanmak o kadar basit olsa....![]()
bn futbolu 2000yılında tanıdım o zmanlar türkler mütişti dünya kupasında 3.oldular bnde brezilyadan sonra en büyük biziz sanıyodum ama ööle deilmiş![]()
türkiye 2000 yilinda bir uefa kupasi,bir süper kupa,bir avrupa sampiyonasinda ceyrek final gördü,2002 de dünya ücüncülügü ve sonra düsüs devri,insallah yeniden ayaklanacagiz
2050'de evet
abi doğruya doğru galatasarayın artık avrupadaki puanları görünmüyor. acele basarılara ihtiyacımız var ve gelecege iyi bi nesil. yoksa iz daha da düşeriz bu gidişle
kaç tane yıldız olabilecek oyuncumuz var şu an aklıma gelen Nuri başka var mı yok. Kalede ise Allah yardım etsin bize. Savunmacı zaten çıkmıyor. Eskiden orta saha oyuncularımız çok iyiydi açığı kapatıyorlardı. Savunma kanatlarımız iyiydi.