arkadaşlar P4 2.0 ve 512 ram ve ve 256 ekran kartım var. oyunun açılması bu kadaraynı sürer mi? sizde de aynı sorun var mı? eğer yoksa bendeki problem nedir? (reklamlardan sonra ,son oyunu yükleme ekranı çıkıncaya kadar geçiyo bu süre)
arkadaşlar P4 2.0 ve 512 ram ve ve 256 ekran kartım var. oyunun açılması bu kadaraynı sürer mi? sizde de aynı sorun var mı? eğer yoksa bendeki problem nedir? (reklamlardan sonra ,son oyunu yükleme ekranı çıkıncaya kadar geçiyo bu süre)
oyunun veritabanını kurmanmı bu kadar sürüyo yoksa load gameden mi açman?
eğer oyunun veritabanını kurmansa
şu linke tıkla
Kısa Sürede Veri Tabanı
hayır veri tabanı değil. ondan da önce oyunun kısa yolunu tıklayıp ilk ekran açılıncaya kadar bu süre geçiyo. yani son oyunu açmak için tıklama yapıncaya kadar bu süre geçiyo.
arkadaslar c:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\graphics\logos buraya gelin kroof , license , sega , si , warchild bunları sil ama yedegini almayı unutma bişey falan olur sonra oyun açılırken resimler çıkmayacak bölece
BaD_BoY a katılıyorum...
evet resimlerin çıkmaması süreyi kısaltıyo ama resimlerden sonra siyah ekranda bekleme süresi çok daha fazla sürüyo, ona bi çözüm yok mu?
benimkide mesela şampiyonlar ligi maçları geçerken abartısız 30 dk dan fazla sürede geçiyo bilgisayarın dandikliğinden bende attım oyunu![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Benim p.4 1.8 işlemci 256 ram 256 ekran kartı canavar gibi çalıştırıyor
Senin pc'de bi sorun olabilir.Senin sistem benimkinden iyi olduğu için daha iyi çalıştırması lazım![]()
Hangi oyunu attın Cihan?![]()
manyakmis 30 dk ben beklemem sahsen
ben normal karşılıyodum arkadaşımın bilgisayarında oynadım oyun baya hızlıydı bende şok oldum meğer benim bilgisayarım ne kadar yavaşmış yaben bu bilgisayarı hemen geliştiriyim hızını felan arttırtim
neyse konu dağılması konu arkadaşın konusu
hangi oyundan bahsediyoruz acaba
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Öyleyimdir....![]()
oyun bi acayip açılıyo gereksiz yere bekletiyor sanki
evet eskiden geçebiliyorduk oraları
sil yeniden kur büyük ihtimal geçer. geçmezse Allah sabır wersin.