pazar günü saat 20:00 den başlayacak olan karşılaşma hakkındaki yorumlarınız
pazar günü saat 20:00 den başlayacak olan karşılaşma hakkındaki yorumlarınız
Fenerbahçe yorgun ve Kayserispor'da pek kolay bir ekip değil. Beraberlik diye düşünüyorum. Bakarsın Kayserispor'da kazanabilir..
Kayserisporun istanbulda galibiyeti yok.Bence bu maçı fenerbahçe alır ama kayserispor gol atar.Ya da gollü beraberlik olur.Kayserinin kazanacağını düşünmüyorum açıkçası
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
üç ihtimalli bir maçç
Zor maç, Fenerbahçe N.United maçı ile biraz hava yakaladı, bu taktikle devam edilir.Sonuç kestirilemez..
fener alır bu gazla..
kayseri yine feneri yenmesini bilecektir çünkü yorgun çıkacak sahaya fb nin ligdeki performansıda ortada
kusura bakma ya senin konu altlarda kalmıs hiç görmedim
FB Newcastle karşısındaki mücadelesini ligde de sürdürürse zor mağlup olur.Eğer Newcastle maçındaki FB sahada olursa,bu maç FB'nin.Yoksa Bursa ve Ankara maçındaki FB sahada olursa,FB zor kazanır;hatta Kayseri yenebilir diye düşünüyorum...
FB yorgun halde Kayseri de ligin iyi ekiplerinden üst sıralarda tutunmak istiyolar ben maçı beraberliğe yakın olarak görüyorum
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bencede fenerbahce cok tempolu bir mac oynadı bakalım macın sonucu ne olcak
feneri yensin iki hafta yenilsin bea
bence bu maçtan beraberlik çıkar
Newcastle maçındaki oyun oynansın F.Bahçe bu maçı alır.
rakiplerimiz puan kaybetti inşallah feneri yenip 2.lik koltuğuna oturacaz ama beşkitaşıda beklemek lazım
maisada yenıldı şimdi fener daha hırsalanacak
inşallah yeneriz ya kayseri baya morali gitti istanbula feneri yenrsek üstündeyiz allahın izniyle
kayseri yenebilecek güçde
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
newcastle macındaki gibi oynarsak yeneriz kayseriyi
gökhan ünal ve aydın yok maçta bizim için büyük eksiklik
aydın toscalıda yok ikisde kart cezalısı
Valla maçın sonucunu kestirmek güç.
Ama bence, ya Kayseri alır, yada berabere biter.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
maci insallah kayseri alir ama berabere bitecek mac gibime geliyo,cünkü zico deividi gene ilk 11de sahaya sürecekmis.kayseride gökhan ünalin olmamasi cok büyük bir dezavantaj.
kayserinin isi zor bence bu mac fenerin olur...
inşallah alıp fenerle puanımızı eşitleyecez
Fenerbahçe Newcastle maçındaki gibi oynarsa rahat kazanır.
kayseride az alkmaar maçındaki gibi oynarsa rahat alır![]()
Bana biraz FB gibi geliyor ama İnşallah Kayseri alır....
Fener zorlanır ama alır.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Haydi Kayseri göster kendini...![]()