1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Galatasarayda Ndaw sesleri

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lightbulb Galatasarayda Ndaw sesleri

Transferlerin yetersizliği nedeniyle eleştiren Galatasaray Yönetimi, takımı kaliteli isimlerle takviye etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kadroya genç ve aynı zamanda yıldız futbolcu kazandırmayı amaçlayan yönetim, menajerler Ogan Tarhan ve Ali Egesel'i Avrupa Ligleri'nde aradıkları standartlarda oyuncu izlemekle görevlendirdi.

Ogan Tarhan'ın bu konuda yönetime bir rapor verdiği, listenin en başında ise Fransa Birinci Lig Takımları'ndan Sochaux'ta forma giyen 22 yaşındaki ön libero Guiranne Ndaw'un bulunduğu belirtildi. Senagalli yıldıza Galatasaray'ın yanı sıra Ada temsilcisi Everton'un da talip olduğu öğrenilirken, Ndaw, Eurospor'tayaptığı açıklamada, 'Hayalim İngiltere'de top oynamak. İki takımın da beni takip ettiğini biliyorum. Ama Galatasaray'a da gidebilirim' ifadelerini kullandı. Yabancı kontenjanı dolu olan Cim Bom'un ise devre arasında Carrusca-Inamato ikilisinden birisini göndermesi halinde bu transferi gerçekleştiriceği, aksi bir durumda ise işin sezon sonuna bırakılacağı öğrenildi.

Kaynak: Akşam

Valla ben bu konuda OGAN TARHAN a Guvenıyorum cunku ondan cok ıyı bır scout olabılır ogan tarhan ıle ılgılı sıze bır ornek vermem gerekırse werder bremen de oynayan DIEGO yu daha once fenerbahce onermıstı...... ustelık aksam gazetesının haberlerıde ıyı oluyor

Buyrun Ndaw

ogan tarhan f.b li değilmiydi .....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by paco View Post
    ogan tarhan f.b li değilmiydi .....
    Valla tuttugu takımı bılmıyom olsa ne yzar kotu oyuncumu onercek bılerek

buna 2 tane yorum yapılır ya basın sallamaya erken başladı.... ya da galatasaray transfer çalışmalarına erken başladı ... gerçi adnan sezgin açıklama yapmıştı ... bu sene transfere erken başlıyacağız ve scout sistemini kullanacağız diye ama bakalaım umarım doğrudur .... yani umarım bu transfer haberleri doğrudur... gerçi ndaw ın ismini ilk defa duyuyorum ... ama erken başlamaları iyi .....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by paco View Post
    buna 2 tane yorum yapılır ya basın sallamaya erken başladı.... ya da galatasaray transfer çalışmalarına erken başladı ... gerçi adnan sezgin açıklama yapmıştı ... bu sene transfere erken başlıyacağız ve scout sistemini kullanacağız diye ama bakalaım umarım doğrudur .... yani umarım bu transfer haberleri doğrudur... gerçi ndaw ın ismini ilk defa duyuyorum ... ama erken başlamaları iyi .....
    Kardes basın salladımı bırsey dıyemem hem bu haber sallama olsa daha ıyı futbolcu derlerdı bu bır
    sonra kardes galatasaray transferde sorun cekmemek ıcın zaten erken basladı transfere scoutlar calısıyor

birde dikkatimi çeken en iyi önliberolar hep afrika veya afrika asıllılardan çıkıyor.... hepsinin genel özelliğide uzaklardan sert ve düzgün vuruşları var ... ilginç ....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Evet kardes cunlku afrikali oyuncular fizik gucude iyi ondan hemde cok kosuyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    Evet kardes cunlku afrikali oyuncular fizik gucude iyi ondan hemde cok kosuyorlar
    çok güçlü futbolcular tekniği çok iyi olmasada genelde afrikalı oyuncuların bu mevkilerde oyuncuları iyi oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    ghghjgh

ve afrikalı oyuncular mücadeleci hızlı

evertonunda talip oldugu bir futbolcu,afrikali oldugu icin ön liberoda kesinlikle basarili olacaktir,yani alirsak pisman olmayiz

Nesil
    2006
    Yer
    İST

ya bu haber sallamadır sallama olmasa bile everton adamı alır adam zaten hayalim ingilterede oynamak demiş

Nesil
    2006

Açıkçası adını ilk defa duyuyorum.
    Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by real_footballer View Post
    ya bu haber sallamadır sallama olmasa bile everton adamı alır adam zaten hayalim ingilterede oynamak demiş
    size gore sallama gelir tabi cunku siz rakip takimsiniz besiktas olsa dogru olur haber

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    size gore sallama gelir tabi cunku siz rakip takimsiniz besiktas olsa dogru olur haber
    Eveton isterse Galatasaray devreden çıkar, şimdiden gelin güvey olmayın, sonra canınız sıkılmasın..

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Ocak Ayında bu ismi çok duyacaksınız ...

hadi canım ciddi misin koray ???

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by FrancescoTotti View Post

Ocak Ayında bu ismi çok duyacaksınız ...
    Ney diego rincon mu
    koray kardes ıstıbarat ne

Mesaj Yetkileri