1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Oyun Çok Yavaş[Başlık İsmi Değiştirildi]

1. Default Oyun Çok Yavaş[Başlık İsmi Değiştirildi]

Ya oyun bende çok yavaş. Özellikle görüntülemede çok zayıf. Çok ağır iilerliyor.
    neden dolaydır? var mı fikri ve çözüm önerisi olan?

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

pc nin configirasyonu iyi deiLdir. ram işLemci feLan.. pc nin özeLLikLeri ne ?
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

tamamen senin bilgisayarınla alakalıdır bu..

4. Default bilgisayar

bilgisayar yanımda diil. Arkadasın 5 senelik bi laptopu.Asus marka. P4 oldugunu biliyorum 256 oldugunu biliyorum o kadar. Peki bi çözüm mümkün değil mi? yani oyun içinden daha düşük kalite falan var mı? Yada bilgisayarı optimum kullanmamı sağlayacak bi yol?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    oyun içinde bi ayar falan yok mu? Goruntu kalitesini düşürecek bişey. Derdim optimum kullanmak bilgisayarı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    oyun içinde bi ayar falan yok mu? Goruntu kalitesini düşürecek bişey. Derdim optimum kullanmak bilgisayarı.Fenerli kardeşim.Fener aşkına cevap ver

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

5 yıL önce P4 varmıs mı ya senin sorun beLLi pc nin özeLLikLeri yetersiz geLiyor.. daha iyi bir pc de oynaman gerekecek sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

evet vardı benimkide 5-6 yıllık p4..

Arkadaşım oyun içinde herhangi bi çözüm yok. sadece grafik yamalarından vazgeçerek biraz tasarruf sağlarsın..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    evet vardı benimkide 5-6 yıllık p4..

Arkadaşım oyun içinde herhangi bi çözüm yok. sadece grafik yamalarından vazgeçerek biraz tasarruf sağlarsın..

nasıL ya 6 yıL önce p4 mü varmıs ..ben sistem uzmanıyım ben neden biLmiyorum .. taş catLAsın 4 yıL oLmustur..neyse konu sapıyor gene. evet arkadasım sen yamaLardan biraz kıssan daha iyi oLur

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

database'i küçük yap.. ligleri azalt..

yhaa bişide decem 256 ram-2.4 işlemicimm varr p4 oyunun nasıl oynaması gerekio bana biraz yawas gelio 2 lig kuruorumm bide databese de küççük

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    nasıL ya 6 yıL önce p4 mü varmıs ..ben sistem uzmanıyım ben neden biLmiyorum .. taş catLAsın 4 yıL oLmustur..neyse konu sapıyor gene. evet arkadasım sen yamaLardan biraz kıssan daha iyi oLur
    Intel Pentium4 , 2000 yılında çıkmıştır...

Mesaj Yetkileri