Ya oyun bende çok yavaş. Özellikle görüntülemede çok zayıf. Çok ağır iilerliyor.
neden dolaydır? var mı fikri ve çözüm önerisi olan?
Ya oyun bende çok yavaş. Özellikle görüntülemede çok zayıf. Çok ağır iilerliyor.
neden dolaydır? var mı fikri ve çözüm önerisi olan?
pc nin configirasyonu iyi deiLdir. ram işLemci feLan.. pc nin özeLLikLeri ne ?
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
tamamen senin bilgisayarınla alakalıdır bu..
bilgisayar yanımda diil. Arkadasın 5 senelik bi laptopu.Asus marka. P4 oldugunu biliyorum 256 oldugunu biliyorum o kadar. Peki bi çözüm mümkün değil mi? yani oyun içinden daha düşük kalite falan var mı? Yada bilgisayarı optimum kullanmamı sağlayacak bi yol?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
oyun içinde bi ayar falan yok mu? Goruntu kalitesini düşürecek bişey. Derdim optimum kullanmak bilgisayarı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
oyun içinde bi ayar falan yok mu? Goruntu kalitesini düşürecek bişey. Derdim optimum kullanmak bilgisayarı.Fenerli kardeşim.Fener aşkına cevap ver
5 yıL önce P4 varmıs mı yasenin sorun beLLi pc nin özeLLikLeri yetersiz geLiyor.. daha iyi bir pc de oynaman gerekecek sanırım
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
evet vardı benimkide 5-6 yıllık p4..
Arkadaşım oyun içinde herhangi bi çözüm yok. sadece grafik yamalarından vazgeçerek biraz tasarruf sağlarsın..
database'i küçük yap.. ligleri azalt..
yhaa bişide decem 256 ram-2.4 işlemicimm varr p4 oyunun nasıl oynaması gerekio bana biraz yawas gelio 2 lig kuruorumm bide databese de küççük