1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: Deivid'e son bir şans daha

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehirden

Default Deivid'e son bir şans daha

Fenerbahçe'de bekleneni veremeyen ve en son yönetimin devreye girmesiyle yedek kulübesine çekilen Deivid de Souza'ya forma şansı...

Fenerbahçe'ye geldiğinden bu yana bir türlü bekleneni veremeyen ve en son yönetimin devreye girmesiyle yedek kulübesine çekilen Deivid de Souza'ya forma şansı... Kezman'ın sakatlanmasıyla tekrar sahadaki yerini alması beklenen Deivid, ligin 5. haftasından itibaren sarı-lacivertli takımda şans bulmuş ancak ortaya koyduğu performansla hayal kırıklığı yaratmıştı. Brezilyalı oyuncu, şu ana kadar ligde tek gol dahi atamadı. UEFA Kupası'nda oynanan Newcastle United maçında yedek kulübesine çekilen geçen hafta sonu ligde oynanan Kayserispor maçında Kezman'ın sakatlanmasıyla oyuna giren Deivid'e böylece yeni bir şans doğdu.

TEHLİKE ÇANLARI ÇALACAK
    Sırp futbolcunun sakatlığı nedeniyle oynayamayacağı iki hafta süresince teknik direktör Zico'nun, Deivid'e şans vereceği öğrenildi. Ancak Deivid bu süre içinde aynı performansını devam ettirirse kendisi için tehlike çanları çalmaya başlayacak. 100. yılda mutlak şampiyonluk hedefleyen sarı-lacivertli yönetimin de Brezilyalı santrforun bu şansı iyi değerlendirememesi halinde yerine alternatif bir isim arayışına girecekleri gelen haberler arasında.

Kaynak: www.sabah.com.tr
    Bir adam gördüm kaşları kara

Bir kadın gördüm ağlıyor hıçkıra hıçkıra

Bu ağlamaları herkes duysun

Duysunda biraz şükretsin

Nesil
    2006
    Yer
    republic of fenerbahçe

bence deivid bu şansı iyi kullanacak. bence kaliteli bir oyuncu ama gol atamadığı yüzünden stres altında. umarım kendini ispat edebilir fenerbahçeye yararı olabilecek bir futbolcu gitmesi yazık olur

Nesil
    2006

Devied F.Bahçe'de oynayabilecek kalitede bir strafor değil çünkü bilekleri yumuşak olduğu için sert şut çekemiyor bu yüzden etkili olamıyor onun yerine topa sert vuran bir oyuncu bulurlarsa daha iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Deivid'in tek eksiği markaj yapmaması. Onun dışında komplike bir forvet. İlerleyen zamanlarda Kezman'ın en büyük yardımcısı olacaktır.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by berkan_smyrna View Post
    bence deivid bu şansı iyi kullanacak. bence kaliteli bir oyuncu ama gol atamadığı yüzünden stres altında. umarım kendini ispat edebilir fenerbahçeye yararı olabilecek bir futbolcu gitmesi yazık olur
    umarım çoook iyi kullanırda yıllarca fenerbahçe forması giyer=)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Deivid e 10 haftadır son şans tanınıyor zaten .Bir Türk oyuncu bu kadar süre gol atamasaydı belki de şuan kadro dışıydı

7. Default

yapmayın arkadaşlar ben bir fenerli olarak bu adamdan nefret ediyorum onun yerine daha güzel adam alına bilirdi.bu adam banu alkan gibi topa bir vuruşu sanırsın banu alkan vurdu böle olmaz ya dandik bu adam dandik.topa bir vuruyo top staddan dışarı çıkıyo böle şey olmaz onun yerine 10 yaşındaki çocugu koy gol atar ya yazıklar olsun tühh.......

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehirden

Quote Originally Posted by NOT_ALONE View Post
    yapmayın arkadaşlar ben bir fenerli olarak bu adamdan nefret ediyorum onun yerine daha güzel adam alına bilirdi.bu adam banu alkan gibi topa bir vuruşu sanırsın banu alkan vurdu böle olmaz ya dandik bu adam dandik.topa bir vuruyo top staddan dışarı çıkıyo böle şey olmaz onun yerine 10 yaşındaki çocugu koy gol atar ya yazıklar olsun tühh.......
    o kadar da değil yaa adam süper ama sanki türkiye ye göre biraz uyumlu olamıyor.o uyumu atlatsa aynen kezman gibi olur
    Bir adam gördüm kaşları kara

Bir kadın gördüm ağlıyor hıçkıra hıçkıra

Bu ağlamaları herkes duysun

Duysunda biraz şükretsin

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Deivid profesyonel futbol hayatında 4 maç üstüste golsüz geçmemiş hiç. Ta ki Fenerbahçe'ye gelene kadar. Burada da eski performansına kavuşacağını tahmin ediyorum. Ancak uyum süreci biraz uzadı hepsi bu...

Mesaj Yetkileri