1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: İmzamı değiştiren kimdir ?

Default İmzamı değiştiren kimdir ?

Bazı kişilerin 6 ay 6 yıl muhabbetli imzaları üzerine;

Bende

2006 - 1999 = 7 Yıl
    Şubat - Ekim arası = 9 Ay

6 Ay, 6 Yıl nerede ?

gibi imza yazmıştım. Msn'de meddah ile de konuştum, bilmiyorum, bulunmaz da kim değşitirdiğini söylemezse demişti. Eğer benim imzam silinecekse de o diğer şahsiyetlerinki de silinsin dedikten sonra da, haklısın tabi, eğer bir daha seninki silinir onların ki silinmezse ben yaparım dedi Mehmet abi.

Şu anda nette olmadığı için ona söyleyemedim. Kimin, neden değiştirdiğini/sildiğini söyleyebilir mi ?
    -

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Maymuncuk View Post

2006 - 1999 = 7 Yıl
    Şubat - Ekim arası = 9 Ay

6 Ay, 6 Yıl nerede ?
    Bu şekilde yazmanın ne gibi bir anlamı olduğunu öğrenebilir miyim?

Sitemiz 99 dan bu yana yayın yapıyor ama 2000 yılından bu tarafa Resmi Site olarak yayın yapıyor. 6 yıl yazıları o bakımdan yazılmış olabilir

Peki 6 ay ?

Bu imzanın bir anlamı olmadığını ben de biliyorum; fakat sadece o saçma imzalara cevaben yazdım. Peki hangi yönetici benim imzamı değiştirip bana laf atabilir ?
    -

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Onu kafiye olsun diye yazmışlardır niye alınıp burada sorun çıkarma gereğinde bulunuyorsun?

ben editledim burası kendi siten değil orda bizim hakkımızda atıp tutabilirsin ama burda olmaz... kafiye ve sözün gelimi diye bazı şeyler var bunları düşün bence

Tamam kafiye olsun diye yazmışlar, bende kafiye olsun diye yazdım. Peki niye benim imzam değiştiriliyor sadece ?
    -

sende kafiye yok

Quote Originally Posted by hurmet View Post
    sende kafiye yok
    Pardon Bir dahakine kafiye koyar öyle yaparım
    Benim kafiye anlayışım böyle

Benim amacım burada imzamın kafiyeli olup olmadığını belirtmek değil,imzamın neden değiştirildiğidir. eğer değiştirilecekse de neden sadece benimkinin değiştirildiğidir..
    -

+ olarak imzam değiştirildikten sonra bana niye uyarı anlamında bir daha yapma gibilerinden şey söylenmez ?
    -

imzanın değişmesi bidaha yapma demektir... senin imzanın değişmesi bizim sitemize laf sokma çabandan dolayıdır

Sizin siteye laf attığım yoktur, imzada da bu açık açık görülmektedir.
    -

bana göre vardı. bir daha öyle bir imza görmek istemiyorum bu kadar. uzatmanın manası yok

Bakış açısı, görüş meselesi.

yorum yapmaya gerek kalmıyor, daha ne diyim ben
    -

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

hurmet lafı söylemiş uzatmaya gerek yok...
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Ben biraz araştırdım konuyu.. İmzalarınızda kurallarımıza uygun olmayan imzalar hariç tüm imzalar serbest, imzanızın uygun olmadan silindiğini düşünüyorsanız konu açıp ortalığı karıştıracağınıza bir yönetici ile irtibata geçebilirsiniz. Aynı şekile bir imzanın uygun olmadığını düşünüyorsanız yine yönetici ile irtibata geçebilirsiniz.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Geçemediğim için zaten açtım, yoksa uğraşmazdım küçücük bir olay için
    -

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Uğraşma o zaman maymuncuk. Yöneticimiz haklı, bir sorunun varsa bunu gelip bize bildir, bizde cevabını verelim. Kafa tutar gibi konu açmak, imza yazmak ne oluyor?

Lütfen burada kurallarımıza uyun, her yapılanıu da kendinize mal etmeyin. Sizlerle uğraşan yok burada.

Mesaj Yetkileri