1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: başarılı bir taktik

1. Default başarılı bir taktik

herkez gibi bende çok uğraştım. Ve böyle bir taktik çıktı sonunda fazla iddalı değilim ama ben 16-0 lık sonuç aldım bu taktikle şampiyonlar ligi finalinide 6-0 aldım. genelde hep başarı ve şampiyonlukla sonuçlandı. yeni şeyler denemeyi sevenlere öneririm belki sizde üzerinde oynamalar yapara k dahada güzelleştirirsiniz. benim yaşadığım sorunlar hep antrenmandan onu inceliyorum şimdi siteden kendi yaptığımda energileri düşüyor ..... kolay gelsin

TAKTİK

http://rapidshare.com/files/32425914..._Tem_2023_.rar

SCREENSHOT

berabere kaldım yada yenildim maçlar genelde alt yapı ile çıktığım maçlar . çünki antrenmanda sorun var çözemedim yogun geçen haftaları takım kaldıramıyor hafta içi maç oldugu zaman alt yapı ile çıkıorum maçlara

16-0 lık maç

ya kusura bakmayın benim oyunun ayarları düşükte ram fazla olmadı için datayı çok duşuk tuttum 2 sezon öncesini maçları göremiyorum formuda yeni ziyaret etiiğim için sade sonuçları gösteriyorum şu an valensiyada hocayım bu arada

forumda emeği geçenlere çok teşekkür ederim çok yardımcı oldular hepinize iyi eylenceler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi gibi
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Güzel sonuçlar almışsın gerçekten.. Paylaşım için sağol..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Sonuçlar güzelde birde dizilişi görseydik ona göre çekerdik...

5. Default

bu arada 6 sene üst üste şampiyon oldum fenerbahçede kovdular beni ilk 6 sezonumda çok komikti hala anlamadım sebebi tahminimce HANDS ON APROACH managerlik özelliğimin 8 e düşmesinden oldu dierleri 16 dan yukari idi şu an o 10 11 yapamadım gitti

Benim taktik bu yalnız 3lü yuvarlaktaki oyunculardan en geridekini ben forvet oynatıyodum...

7. Default

aa cidden fenerbahçede bu taktin aynısını oynuo onlarda tek forvet 4 defans 1 ön libero kanattan içeri koşan 2 kanat oyuncusu )))

kardeş çok gizli bi şey deil bu taktik veya benzerleri .ben sadece kullandım bi sürü taktikten biri bu baya bir sezon oynadım ölesine verdim . fenerin taktine benzetirken böle buldudum kaldı öle

Mesaj Yetkileri