1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Fm 2007 oynamak istiyorum ? :(

Default Fm 2007 oynamak istiyorum ? :(

Ya herseyi yaptim gordugunu gibi ingilizce klavyeden yaziyorum dil ingilizce Application Data klasoru filan onlarida hallettim hala siyah ekran var hatta 7.0.1 yamasinida yukledim hala siyah ekran var simsiyah bi ekrana bakmaktan biktim sirf fm icin yeni sistem aldim oysa onca para verdim bosami gitti yani

Lutfen bi caresini bilen varsa solesin yoksa silecegim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tam olarak yapamamışsın dil ayarlarını.flash dan izle aynısını yap olur...siyah ekran çıkıosa bilki dil ayarlarını yapamamışısndır
    FM Gazetesi

Alla alla suan ingilizce yaziyorum iste her sey tamam ama bide flashtan izleyeyiim ne olur ne olmaz pes etmek yok

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

flasın aynısını yap sorun çıkmaz
    FM Gazetesi

aynisini yaptim hala oynayamiyorum zaten yaptiklarimla ayni flash ta ya nerdeyse 15 kere kurdum ssildim yok yok olmuyo :S

fm 2007 oynama isteğine katılıyorum. Bende aynı olaydan muzdaripim. 2006 ya talim ediyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

arkadaşım mutlaka bişeler eksik yapmışsındır...siyah ekran olayı sadece dil sorunu nu çözmediğin için olur...biraz dikkat
    FM Gazetesi

ya arkadaşım dil sorunu kurulum içindir sende yanlışsın dil tr olduğunda kuramazsın zaten !!! siyah ekran ise application Data mı herneyse o dosyadan kaynaklanıyor siliyorum ama hala sim siyah mutlak bi derdi var ama ne bende bilmiyorum hatta belki ati catalyst sorunudur dedimki bazı oyunlarda karşılaşılan bi sorun gittim en son catalyst i indirdim ama nafile artık son çare olarak başka oyun alacağım yada netten çekeceğim yapacağım hiç bişe kalmadı :S

Mesaj Yetkileri