1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Zenit'ten Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Zenit'ten Fenerbahçe'ye yeşil ışık

Zenit Kulübü Başkanı Sergey Fursenko, Rusya 1. Ligi'ni şampiyon tamamlamaları halinde milli oyuncu Fatih Tekke'yi Fenerbahçe'ye satacaklarını açıkladı.

Rusya Birinci Ligi'nde lider olan Zenit'in, şampiyon olması halinde milli futbolcu Fatih Tekke'yi Fenerbahçe'ye satacağı bildirildi.

Zenit Kulübü'nün Başkanı Sergey Fursenko, ''Sport'' gazetesine yaptığı açıklamada, Fatih Tekke'yi ligi şampiyon olarak bitirmeleri halinde Fenerbahçe'ye satacaklarını söyledi.

Tekke'nin Türkiye'ye dönmek ve Fenerbahçe'de oynamak istediğini bildiğini söyleyen Fursenko, Tekke'ye ''Bizi şampiyon yapmadan hiç bir yere gidemezsin'' dediğini kaydetti.

Fursenko, Tekke'nin de bu sözlerine, ''Anlaştık, mutlaka şampiyon olacağız'' karşılığını verdiğini ifade etti.

Zenit, Rusya Ligi'nin bitmesine iki hafta kala en yakın takipçisi Spartak Moskova'nın 2 puan önünde lider bulunuyor. Sakatlığı nedeniyle bu sezon Zenit'te düzenli olarak forma giyemeyen Fatih Tekke, 2'si son iki hafta olmak üzere şimdiye kadar 4 gol kaydetti.
    Kaynak:Ntvspor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ruslara parayı basan alır.Bunuda Fenerbahce yapar..

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Bnce Gereksiz Olur

En Az 5-6 MıL $

Paraya Yazık Olur

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Fatih Trabzon'a döner diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

İsterse Zenit mor ışık yaksın Fatih Fener'e gitmez gidersede Trabzon'a dönecek elbet, taraftar hiçte hoş karşılamaz..hiç profesyonellik fln demeyin..ben olacakları söylüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bence kaçarı göçeri yok.Fatih Fenerbahçe'ye transfer olacak..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Fatih Tekke performans tutarsa çok can yakar ama eskisi gibi olamazsa işi çok zor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Fatih Tekke performans tutarsa çok can yakar ama eskisi gibi olamazsa işi çok zor
    Sakatlandıktan sonra 2 macta 4 gol atmış böyle giderse.Zenit onu bırakmaz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fatih Tekke'ye şüphe ile bakıyorum.Forvetteki sıkıntımızı giderir mi acaba? Eski performansına kavuşmuştur umarım

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

gelmesin, kalsın orda..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Tekke'den Fener'i üzecek sözler !..

Zenit Başkanı'nın "Eğer 2 hafta sonra şampiyon olursak Tekke'yi F.Bahçe'ye satacağız" açıklamasıyla sevinen sarı lacivertlilere, Fatih Tekke'den kötü haber var !.. Rusya'nın Zenit Petersburg takımının büyük umutlarla Trabzonspor'dan transfer ettiği Fatih Tekke, iki hafta sonra Rusya'dan ayrılacağını, ancak Türkiye'de oynamayı düşünmediğini söyledi.

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Fatih Tekke, Lig TV muhabiri Can Karyağdı'ya "Türkiye dönmek istemiyorum. Ben Avrupa'da futbol oynayacağım. Fenerbahçe'ye gelmem söz konusu değil. Bunu herkes artık böyle kabul etsin." dedi.

Fatih Tekke, Zenit Kulübü başkanıyla görüşüp ayrılma konusunda anlaştıklarını belirtirken, şu ifadeleri kullandı : "Türkiye'ye gelmemek istememin Fenerbahçe'yle hiçbir ilgisi yok. Türkiye'de Fenerbahçe dahil hiç bir takımda oynamak istemiyorum. Avrupa'nın üç büyük takımından çok ciddi teklifler aldım ancak bir kulübün teklifi bana çok uygun. Rusya'da hiç mutlu olamadım onun için ayrılıyorum."

Bu arada Fatih Tekke'nin Avrupa'da tercih edeceği takımın Almanya'nın güçlü ekiplerinden Werder Bremen olduğu öğrenildi.

Kaynak:
    Lig TV|Can Karyağdı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Werder'de döktürür..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Werder tam Fatih'e göre.Klose'den sonra dolduramadılar o boşluğu..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Zenitten yeşil ışık.Fatihden Kırmızı ışık:=)

Nesil
    2007
    Yer
    Ev

Quote Originally Posted by samet.süner View Post
    Zenitten yeşil ışık.Fatihden Kırmızı ışık:=)
    Nokta (.) ..

Mesaj Yetkileri