Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 103 sonuç

Konu: Galatasaray ın tranfer listesi sizce nasıl olmalı ?

Default Galatasaray ın tranfer listesi sizce nasıl olmalı ?

Galatasaray ın tranfer listesi sizce nasıl olmalı ? yani siz olsanız kimleri getiridiniz yada güle güle derdiniz...??

ben olsam ribery gibi genç tanınmamış ucuz adamlar getiririm ama cok iyi oynayanları.onun yanında da bir tane tanınmış güzel oynayan teknik bir adam.

Nesil
    2005
    Yer
    Orta Asyanın Kanla Sulanm

kimin geleceğinden çok kimlerin gitmesi gerektiği konusunda birşeyler söylemek istiyorum.
    en başta Özhan Canaydın, Arif, H. Ünsal, Conceçao, Ayhan

ayhan güzel oynuyor niye gitsinki(?)

bence Arif, Hakan Ünsal, Volkan, Conceçao gitmeli. bonservisi elinde olan Ze roberto ve Kluivert alınmalı. yerli transferde altan, ragıp ve emrah bence yeterli.

ragıp geldiğine göre conce gönderilmeli.eskilerde gönderilmeli.

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by Thierry Henry
    Çok agresif birisi, olmadık zamanlarda olmadık hareketler yapıyor, hakemlere itiraz edip gereksiz yere kart görüyor. G.Saraylı futbolcuların çoğu öyle ama Ayhan benim daha çok gözüme batıyor. Takıma oynadığı futbolla ne kadar katkı yaptığı bana göre tartışılır..

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Conceiçao Galatasaray'a çok büyük rakamlara getirildi. 30'undan sonra da satılamayacağına göre mümkün olabildiğince ondan yararlanma yolları araştırılmalı. Ayrıca Ayhan gayette başarılı, agresiflik nedeni ile futbolcu göndermek pek tutarlıca olmaz kanımca. Galatasaray ekonomik krizde Lukunku gibi adamlar bulup 3-5 milyon euro'yu saçmak yerine Ribery mantığı ile transferlere yönelmek zorundalar. Yoksa Fenerbahçe arayı inanılmaz açıyor ve yetişmek imkansızlaşabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

bence galatasarayın elinde çok kötü bi kadro yok ne olursa olsun seneye sadece hedefi türkiye ligi olan bu takımda conceiçao ayhan gibi oyuncular iş yapar ama ergün arif şükür gibi oyunculardan da medet ummak hayalperestlikten başka bişi deil iyi bir oyun kurucu(rui costa olabilir) ve genç bir santraforla gs seneye gerçekten başarılı olabilir
    sonuçta fb de bu sene sadece alexin kişisel gayretiyle başarılı oldu ikinci bi adam söyleyemezsiniz etrafındaki oyuncuların hiçbiri gs dekilerden iyi değildi

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Bence Tüm takımlar Afrika pazarına yönelmeli.geçenlerde Chatta bir Nijeryalıyla tanıştım adam bana maç kasetini gönderdi teee Nijerya'dan.İki takımıda izledim 90 dakika harika topçular var.maçda Juliıs Berger-İnsurance arasındaydı.Afrika futbolunu takip edenler bilirler.Bu yetenekleri niye Türk futbolu kazanmasınki?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Thierry Henry demiş ki:

Çok agresif birisi, olmadık zamanlarda olmadık hareketler yapıyor, hakemlere itiraz edip gereksiz yere kart görüyor. G.Saraylı futbolcuların çoğu öyle ama Ayhan benim daha çok gözüme batıyor. Takıma oynadığı futbolla ne kadar katkı yaptığı bana göre tartışılır..

bir sol bek,bir oyun kurucu,bir amc,bir de forvet lazım.

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Quote Originally Posted by apaydin2148
    Bence Tüm takımlar Afrika pazarına yönelmeli.geçenlerde Chatta bir Nijeryalıyla tanıştım adam bana maç kasetini gönderdi teee Nijerya'dan.İki takımıda izledim 90 dakika harika topçular var.maçda Juliıs Berger-İnsurance arasındaydı.Afrika futbolunu takip edenler bilirler.Bu yetenekleri niye Türk futbolu kazanmasınki?
    Kesinlikle katılıyorum.... Afrika'da hakketen çok yetekli adamlar war.........

Ben Senegal'de Galataasaray bir takımın yarısını almış diye okumuştum Galatasaray Dergi'sinde ama... Hala o takımdan bir tık yok........... Hatta Diouf falan da o takımdan yetişmiş......

Bence Conceçao ilk gönderilmesi gereken futbolcu çünkü bildiğim kadarıyla takımda en çok para alan futbolcu. Elbette bir takımda bazı futbolcular diğerlerine göre fazla para alabilir ancak bunun karşılığını vermeli. Conceçao bu yıl bence kötü değildi ama iyide değildi. fm diliyle hep 7'lik oynadı. Oysa takımın en çok para alan oyuncusu, Sakaryasporlu Ragıp'ın katkısından daha fazla katkı yapmalı. Hem Conceçao gönderilirse ona verilecek olan para az olan transfer bütçesine katılabilir.

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Conceiçao'ya bir şans daha verilmeli bence. Çünkü büyük bir değer O.

En azından sadece adı kalmış yaşlı oyuncular almasalar bariii... Conceiçao aslında ii bir futbolcu ama türkiye de cok ta ii oynayamadı sanki...

evet bende galatasaray dergisinde okumuştum senegal aslanları koymuşlardı takımın ismini.ama baya bir oldu o takımmı var yokmu belli değil.evet afrikada çok iyi topçular var bunları bulup futbola kazandırıp sonrada iyi bir bedele satmak lazım , galatasarayın krizden çıkması açısından.

evet bende galatasaray dergisinde okumuştum senegal aslanları koymuşlardı takımın ismini.ama baya bir oldu o takımmı var yokmu belli değil.evet afrikada çok iyi topçular var bunları bulup futbola kazandırıp sonrada iyi bir bedele satmak lazım , galatasarayın krizden çıkması açısından.
    Bunu yapan takımlar var ama genelde daha küçük takımlar yapıyor...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

en iyi cavcav yapıyo o işi.sadece afrika da değil asya ülkelerinde de var bu tarz isimler.özellikle iskandinav ülkeleri sağlam fizikleriyle dikkat çekiyo ve defans cenneti yani...ama galatasaray yabancı hakkını böyle şeylere kullanmamalı.çünkü bizim stratejimiz şu:

nerde 30yaşın üstünde,büyük takımdan ayrılmış bi adam varsa al...

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

Quote Originally Posted by dodgeviper
    Bence küçük takımlar yapmıyor o işi örnek Ajax,Psv,Feyenoord,Anderlecht ama bu ülkelerde yabancı sınırlaması yok.Galatasaray'da alt yapıya alabilir böyle oyuncuları

Quote Originally Posted by apaydin2148
    Quote Originally Posted by dodgeviper
    Bence küçük takımlar yapmıyor o işi örnek Ajax,Psv,Feyenoord,Anderlecht ama bu ülkelerde yabancı sınırlaması yok.Galatasaray'da alt yapıya alabilir böyle oyuncuları
    Ben Galatasaray ı Juventus ,Arsenal,,, gibi takımların seviyesinde görüyorum... Kusura bakma Galatasarayı küçültemem... Uzun vadede tabiki dediğiniz doğru ama okadar zamanı varmı Galatasaray ın kendini toparlaması için bilemem... Ama altyapıya alması doğru olur tabiki ....

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

GALATASARAY YONETIMI AVRUPA VE GUNEY AMERIKADA 10 NUMARA ARAYACAKLARINA ACABA DIYORUM ERIC GERRETSIN DE YARDIMIYLA ESKI TAKIMI WOLFSBURGDAN ARJANTINLI D'ALESSANDRO YU GETIREMEZLER MI??????

Nesil
    2005
    Yer
    ALİ SAMİ YEN

ne yazık ki çok zor.D`alessandro için wolsburg,tottenham dan 15 milyon avro isterken bizim bu adamı alabilmemiz sadece hayal olarak kalır.

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

15 MİLYON EURO MU???? BENDE D'ALESSANDRO NIYE GALATASARAYIN TRANSFER LISTESINDE DEGIL DIYE DUSUNUYODUM.VAY BE BU ADAM O KADAR DEGERLENDIMI

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

beyler yokmu galatasarayın transfer lıstesınde baska ısımler!!!!!!!!!1

Nakamura'nın forumda gönderilen hareketlerine ve gollerine ayrıca FM'deki istatistiklerine bakınca Nakamura'nın listenin ilk sırasında olması gerektiğine inanıyorum. Eğer onu alamazlarsa (ki benim bildiğim yönetim alamaz) bonservisi elinde olan Ze Roberto'yu alabilirler. Yaşının 30'u gemesi sebebiyle Galatasaray'a gelmemesi için bir sebep yok ancak paraya kıymak gerekiyor (ki benim bildiği yönetim kıymaz). Bugünkü gazeteler Locatelli'yi alabileceğini yazmışlar. Locatelli kötü bir oyuncu değil ancak hiçbir zaman İtalyanların beklediği seviyeye ulaşamadı. İlk iki isimden biri alınırsa harika olur ancak bizimkiler gidip kolay ve ucuz olanı seçip Locatelli'yi alacaklar gibi geliyor bana.
    Ayrıca D'Alessandro medyanın kimi yazsakda gazete sattırsak kampanyasının yeni bir eseridir başka bir şey değil.

Nesil
    2005
    Yer
    CURVA NORD

d'alessandro yaptıgı acıklamada eskı hocası erıc gerretsın başında oldugu bır takımda oynamaktan mutluluk duyacagını ama henuz galatasaraydan bır teklıf gelmedıgını soylemiş.

ahh be galatasaray bu bana yapılırmı,boyle bır futbolcu kacırılmı.bence yonetım elını cabuk tutmalı.d'alessandro alexide katlar,gallardoyuda,insua yıda............

Nesil
    2005
    Yer

hadi para toplayalım aramızda gidip alalım

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by metin oktay
    d'alessandro yaptıgı acıklamada eskı hocası erıc gerretsın başında oldugu bır takımda oynamaktan mutluluk duyacagını ama henuz galatasaraydan bır teklıf gelmedıgını soylemiş.

ahh be galatasaray bu bana yapılırmı,boyle bır futbolcu kacırılmı.bence yonetım elını cabuk tutmalı.d'alessandro alexide katlar,gallardoyuda,insua yıda............
    Uçmayın.15 M Euro'luk teklifi reddetti Wolsburg ..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Galatasaray'a 10 numara için adı geçen bir kaç futbolcu:
    *Ze Roberto
    *Gallardo
    *Insua
    *Felipe
    *Recoba
    *Rui Costa
    *D'Alessandro
    *Figo
    Benim aklıma bu kadarı geldi.Tabii ki bizim tanıdığımız yönetim bunlardan hiçbirini alamayacak. Daha yeni açılan transfer sezonunda bu adar fazla asparagas ise bizim basının atış potansiyelini gösteriyor. Helal olsun valla adamlara ayrı bir emek veriyorlar atmak için.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

tahminime göre İnsua veya Gallardo gelecek.Bi ara İnsua Manisayla anlaştı diyorlar ama kesin bişey yok henüz

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri