BEYLER BU DOSYAYI 2 KERE INDIRDIM VE AYNI SORUNLA KARSILASTIM DOSYA ININCE USTUNE TIKLIYORUM VE AYNEN SOLE YAZIO
WINZIP SELF-EXTRACTOR HEADER CORRUPT.POSSIBLE CAUSE:bad disk or file transfer error
YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM IYI GUNLER
BEYLER BU DOSYAYI 2 KERE INDIRDIM VE AYNI SORUNLA KARSILASTIM DOSYA ININCE USTUNE TIKLIYORUM VE AYNEN SOLE YAZIO
WINZIP SELF-EXTRACTOR HEADER CORRUPT.POSSIBLE CAUSE:bad disk or file transfer error
YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM IYI GUNLER
Indirdigin dosya hasarli baska bir kaynaktan indirmeyi dene,
Saygilar...
rapidshare den indirmistim bi de baskasini deneyeyim
ayrica bu 7.0.1 dosyasinin linki neden calismio
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Simdi 7.0.1 I De Indirdim Degisen Bir Sey Yok Yine Ayni Sorun Mevcut
ya bendede aynı sorunu verio.kafayı yicem başka pc de indirdim si games ten.orda oldu.ama benim pcde WINZIP SELF-EXTRACTOR HEADER CORRUPT.POSSIBLE CAUSE:bad disk or file transfer error hatasını verio yardım edin yaw
dosya hasarlı kardeşim yeniden indirrisen olur
Beyler Bu Patch 7.0.1 i Bu Siteden mi İndiriyorsunuzda Hata veriyor Yoksa Başka Sitelerden mi ?
ya si gamesten indirdim ben
olmuyor yine de ayni sorunu verioyor ondan turkce oynuyamiorum
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kardes Ben Sorunu Hallettim
Dosyayi Ben Belgelerime Indirmistim Ordan Olmuyo Bak Simdi Napacaksin Belgelerimdeki Dosyayi C Den Fm2007 Deki Db Dosyasini Icine At Ve Ordan Acmaya Calis O Zaman Kuruluo
bu 7.0.1. bende hic calismio yukluyorum cdrom felan yazan bi msj cikio tamam yapiorum acilmio fm.yuklemeyi isterdim bu konuda yardim ederseniz 7.0.1. i nereye ve nasil yukleyecegim konusunda sevinirim
Bende Simdi O Sorunu Hallettim Ama Simdi De Oyun 700 Acilio 701 Yuklu Olmasina Ragmen