Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 107 sonuç

Konu: Hakan Şükür bırakıyor !

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Default Hakan Şükür bırakıyor !

Galatasaray'da son günlerde yaşanan gelişmelerin ardından yıpratıldığını düşünen ve büyük üzüntü yaşayan Hakan Şükür'den, "Cim-Bom'a veda' kararı geldi. Sarı-kırmızılı ekipteki görevine noktayı koyacak yıldız golcünün, futbolu bırakıp bırakmama konusuna ise performansına göre yine sezon sonunda karar vereceği öğrenildi.
    Hakan Şükür'ün çok sevdiği Galatasaray'dan ayrılma kararını aldıran olaylar adım adım gelişti. Ligin ilk beş haftasında attığı beş golle sezona fırtına gibi başlayan ve Metin Oktay'ın, ligin en çok gol atan oyuncusu rekorunu kıran, Milli Takım'da da eski günlerine dönen Hakan Şükür'ün, sakatlığıyla birlikte forma giyememeye başladığı dönemde çıkartılan dedikodular ve Beşiktaş maçı öncesinde yaşanan kadro dışı kalma olayına çok üzüldüğü bildirildi.

Destek kararı çıktı
    Gazetelerdeki spekülasyonlar üzerine, geçen hafta toplanan yönetim kurulu, önce Hakan Şükür sorununu masaya yatırdı. Polat'ın bu toplantıda, Galatasaray'a uzun yıllar başarıyla hizmet veren Hakan Şükür'ün sezon sonuna kadar mukavelesi bulunduğunu hatırlatarak, medyadaki haberlerin aksine aralarında hiçbir sorunun bulunmadığını, golcü oyuncunun zamanı geldiğinde formasına yakışır şekilde jübilesini yaparak bırakması gerektiğini söylediği belirtildi. Yönetimin tüm üyelerinin de aynı fikri ifade ettikleri toplantıda Hakan Şükür'e destek olunması gerektiği kararı çıktı.
    Trabzonspor maçı öncesinde yakın çevresine konuşan Adnan Polat'ın, ocakta yapılacağı iddia edilen operasyonun aksine Hakan Şükür'ün sezon sonuna kadar Galatasaray'da forma giyeceğini söylediği vurgulandı.
    Ancak, yönetimde bu gelişmeler yaşanırken, hakkında çıkan haberlerden son derece rahatsızlık duyan Hakan Şükür şok kararını aldı. Kral'ın, kendisi üzerinden kulübün yıpratılmaya çalışılmasını engellemek için sezon sonunda Galatasaray'la yollarını ayırmaya karar verdiği bildirildi. Kaptan'ın kadro dışı kaldığı Beşiktaş maçı sonrasında Alman hoca tarafından da yalanlanan 'Feldkamp'la küs' iddialarının sürdürülmesine bir anlam veremediği, bu durumun da takıma zarar verdiğini düşündüğü ifade edildi.
    Trabzon deplasmanına sakatlığı nedeniyle gitmeyen, ancak takımın motivasyonunun bozulmaması için bu kararını arkadaşlarından saklayan Hakan Şükür'ün, önümüzdeki günlerde ayrılık kararını önce yönetimle ardından da kamuoyuyla paylaşacağı bildirildi.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

9 numara emekli edilmeli diyeceğim de kim yapar ki? 3 numara emekli edilmiş miydi sanki... Ya da 10 numara.... Her neyse, jübile maçını gözyaşları eşliğinde izleyeceğim, fakat bunlar üzüntü gözyaşları olmayacak. 19 yıllık efsanenin son dakikalırını izlemenin gururunu yansıtan gözyaşları olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    9 numara emekli edilmeli diyeceğim de kim yapar ki? 3 numara emekli edilmiş miydi sanki... Ya da 10 numara.... Her neyse, jübile maçını gözyaşları eşliğinde izleyeceğim, fakat bunlar üzüntü gözyaşları olmayacak. 19 yıllık efsanenin son dakikalırını izlemenin gururunu yansıtan gözyaşları olacak.
    İyi daha her formayı emekli yaparsakNumara kalmayacak..Hasan gidincede 11 numarayı ederiz..1 numarayıda edelim

Saçma bence numaraları emekli etmek..

Hakan hem futbolu bırakmıyor büyük ihtimal Amerikaya gidiyor..Jubile bile edildi kabul etmedi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kardeşim benim bende senin gibi izlerim büyük ihtimalle

KRAL bu ya az mı ne serkan çalığı ne özgürcanı KRALımıza saygı gösterelim onu bu takımdan göndermek isteyen adam nankördür
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zaman gelmişti artık ...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Perde arkası var olayların ne yazık ki Hakan Şükür'e vefasızlık söz konusu değil.Hakan'a sezon sonu jübileni yapalım diye teklif edildi Hakan'ın tepkisi sert oldu.Üzerine bir de kamuoyu ile GS'yi baskı altına almak için benden kurtulmak istiyorlar şeklinde bir anlatımda bulundu.Artık herkesin belli bir zaman sonra yerini başkalarına bırakma vakti gelir.Artık belli bir yaşa gelirsen birazda geride durmak gençlere örnek olabilmek bir erdemdir.Ben niye oynamıyorum diye tutturmak değil.Evet çok büyük oyuncu ve çok güzel bir jübile yakışır ona.Ama jübile istemiyorsa ya takımı karıştırmamalı ya da ben kendimi bırakmaya hazır hissetmiyorum yedek kalacak oyuncuda değilim dışarıda oynayayım sonra futbolu bırakınca bana jübile yaparsınız demeliydi en azından ama demedi.Hiç bir kişi bir camiadan büyük değildir.Galatasaray'ı ne zaman bırakacağımı ben söylerim tavırları çok yakışıksızdı.

Gelelim Bülent Korkmaz'a.Kendisine jübile teklif edildi,hatta antrenörlük kursuna gönderilip bu seneki oluşumda teknik direktörlüğe bile getirilme planı bulunmakta idi.Kendisi inatla Hakan Şükür gibi yaparak ben oynamak isityorum yedek kalmam dedi gitti oynayamayacağına kendide karar verdi şu anda GS'nin antrenörü olacağına o zaman gitti Genclerbirliginin yardımcı antrenörü olmayı kabul etti o kadar tantana çıkardıktan sonra kendi bileceği iş.

Ve Hakan Ünsal.Ona tek kelime etmeye gerek yok onun GS'nin gençlerinin geleceği açısından gönderildiğini herkes biliyor.Bazı yerlerde ufak ufak dile getiriliyor anca.

Bir hatır kırıldıysa olsa olsa o Arif Erdem'in hatrıdır.Diğerleri kendi durumlarını kendi seçti.Sürekli Galatasaray'ı vefasızlıkla suçlamak tek taraflı bir yaklaşım.Diğer taraf ne yapmış onuda irdelemek gerekir.

Zaten FB ve BJK'da da aynı tür olaylar olmasına rağmen GS kadar gündeme gelmemesinin tek nedeni GS'den ayrılan bazı futbolcuların bağlantılı olduğu yerlerin olayı sürekli gündemde tutarak bir tür baskı altına almak istemesidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence de artık zamanı gelmişti ve geçiyordu.Hayırlı olsun.

Galatasaray fevasızlık yapıyor futbolcularına Bülent Korkmaz'ada böyle yaptılar...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ben de zamanın geldiğini düşünüyorum.Türk futbol tarihinin en büyük golcülerinden birisidir kendisi.Gs yönetiminin vefalı olması lazım...

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Galatasaray fevasızlık yapıyor futbolcularına Bülent Korkmaz'ada böyle yaptılar...
    Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Ben de zamanın geldiğini düşünüyorum.Türk futbol tarihinin en büyük golcülerinden birisidir kendisi.Gs yönetiminin vefalı olması lazım...
    chewbacca adlı arkadaşın yazısını okumadınız sanırım, Galatasaray hiçbir zaman böyle adilik yapmaz. Futbolcuların havalarından geçilmediği için, medyaya farklı yansıması doğal.

Ve eğer ki böyle bir şımarıklık yaptıysa, yolu açık olsun deriz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Zamanı gelmişti zaten.Hayırlı olsun.

Arif Erdem, Bülent Korkmaz, Hakan Ünsal sıradan oyuncular değil bunlar UEFA yı kazandıran Galatasaray'a yıllarca başarı getiren isimler ama sonra bir kağıt gibi atılıyor bir köşeye böyle olmaması lazım...

Eklim sadece GS için değil diğer takımlar içinde geçerli sadece GS ye değil ama bu isimler çok büyük başarılara imza attıkları GS den kötü şartlarda göderildiği için üzerinde fazla duruluyor...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Birde demeyinki Her futboLcunun belli bir çıkış dönemi oLur diye.. Çünkü kimle bu konuyu tartışsam aynı şeyi söyLüyorlar.. Bende diyorumki.. Yahu Bu adam Çok iyi bir goLcü olsa nıye 3-4 seneLik bir çıkışı oLsunkı.. Yada 30 dan sonra oynayamasın.. Bakın Totti ye adam kaç yıLdır Roma da atıyor goLlerini.. yada MaLdini 40 a geLdi başarı grafiği değişmedi.. Bunun gibi bir sürü örnek veriyorum..O Zaman susuyorlar tabiki.. İyi bir oyuncu 20 sinde neyse 30 yaşındada aynı çizgisini korur bence.. Gerisi faso fiso

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Konu Hakan Şükür bırakıyor, dönen muhabbet hamsi Bratu Petre.. Alakayı kuramadım valla..

Hakan Şükür Galatasaray'ı değil futbolu bırakmalı ki herkes rahatlasın..

Hakan Sükür en kirilmayacak rekorlari kirdi,her basariyi tatti.Ama artik genclerin önünü acmali,futbolu birakmali.Ondan sonra da Galatasarayda görev almali (:

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Şüküt futbolu bırakmıyor..Amerikaya gidiyor

Sükür neden gönderiliyor söylim;

Yedek kalmasını kabullenmiyor...Yani hakan yaslı ama Biraz Yedek kalmasını kabullenecek her maç 90 dakika oynayacak diye birsey yok..Oyundan cıkıyor küsüyor bunları gördük hepside gercekGençlerinde önünü kapatıyor...Jubilede teklif edildi reddetti..Artık takımada zara vermeye basladı..Her zaman söylenir hakan takımı bölüyor diye..

Su takım içinde en çok sevilen Hasan saş mış...(Serkanın elini öpmesindende belli)

Kalli yeni kadro olarak büyük işler yapıyor..İskelet gittikce kuruluyor..Trabzon macında 9 yeni oyuncu oynadı 5 genç oyuncu ilkonbirde idi hepside 87 86 dogumlu...Mesela Besıktas da revizyon yapmaya calısıyor kac senede yaptıkları ortadada...
    Kalli herkeze bu konuda ders veriyor...

Ayrıca Galatasaray Şaş hariç bütün eskileri gönderiyor Karanda yolcu..Takımda gençlestirme operasyonu var..Revizyon sürüyor herkezde bunu görmezden geliyor...Artık yeni jenerasyonun gelme vakti geldi..

Karan ve hakanı görüyoruz suratları asık her zaman küsgün

Ayrıca Hakan şükürün Gs tvde Verdigi Röportaj bütün ipleri kopardı..Adnan polata neler dedi..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Zamanı geçti bırakmasının artık bıraksada birşey değişmez.Hakan sanırım 17 yaşında oynamaya başladı Sakaryaspor'da sonra Bursa sonra Galatasaray yanlış bilmiyorsam yahu o yaşta kime başlatsanız en az Hakan kadar başarılı olabilir kötü oynasada kesilmiyor iyi oynasada ayrıca oynadığı takım Galatasaray gibi bir takım kadrosunda her dönem iyi oyuncular bulunuyor.Bugün Anadolu'da sıradan oynayan bir adamı genç yaşta koyun üç büyük takıma ve kesik yemesin her maç oynasın onlarda bu kadar performans sergiler.(Bu yükü kaldırmaları şartıyla).Tanju'yu geçti ama aradaki maç farkı çok fazla benim için rekorlarda önemli olan kimin en'i yaptığı değil kaç maçta yaptığıdır.Diğerler rekorlar içinde benzeri durum geçerli.Hakan Şükür'ün kişiliğine birşey diyemem ama ,onun üstüne yüklenmişti bu yük yıllarca kaldırdı şimdide o yükü almalarını istemiyor oda acayip bir olay

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Tahrik edici mesajLarınıza son verin yoksa ben konuya son vericem birazdan.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iyii de kardeşim kimse tanjuya 750 maç oynama demediki kendine hakan kadar iyi baksaydı hakan şükür gibi sporcu bir karakteri olsaydı şimdi rekor hala ona ait olacaktı

uzun süreli ilk on bir performansı göstermekte bir yetenektir hakan şükür bu özelliğiyle tanjudan daha iyi bir futbolcudur neden daha genel bir kapsamda düşünmüyorsunki hakanında hülya avşar gibi hayat kadınlarıyla zaman geçirmemesinin bir farkı olsun bencede tanjunun daha iyi bir golcülük yeteneği vardır ama sporculuk prensibi yoktur
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Zamanı geçti bırakmasının artık bıraksada birşey değişmez.Hakan sanırım 17 yaşında oynamaya başladı Sakaryaspor'da sonra Bursa sonra Galatasaray yanlış bilmiyorsam yahu o yaşta kime başlatsanız en az Hakan kadar başarılı olabilir kötü oynasada kesilmiyor iyi oynasada ayrıca oynadığı takım Galatasaray gibi bir takım kadrosunda her dönem iyi oyuncular bulunuyor.Bugün Anadolu'da sıradan oynayan bir adamı genç yaşta koyun üç büyük takıma ve kesik yemesin her maç oynasın onlarda bu kadar performans sergiler.(Bu yükü kaldırmaları şartıyla).Tanju'yu geçti ama aradaki maç farkı çok fazla benim için rekorlarda önemli olan kimin en'i yaptığı değil kaç maçta yaptığıdır.Diğerler rekorlar içinde benzeri durum geçerli.Hakan Şükür'ün kişiliğine birşey diyemem ama ,onun üstüne yüklenmişti bu yük yıllarca kaldırdı şimdide o yükü almalarını istemiyor oda acayip bir olay
    bir acımasızca olmuş milli takımda da 50 küsür golü var yani.herkes yapamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben rekor ile alakalı konuşmadım ki Tanju'nun çok daha az maçta hemen hemen aynı sayıda gol atmasından bahsettim.Yani daha iyi golcü olduğundan.Milli takımda 50 gol attı kaç maçta 100 kusür.Fatih Tekke,Halil Altıntop,Gökhan Ünal oynat bu adamları milli takımda 100 kusür maç onların atacağı gol sayısına bakalım.Milli takıma 100 kusür kez seçilmek başarı falan demeyinde bana çünkü seçilmesi mecbur gibi birşeydi seçilmediği zaman hoca gönderildiğini gördük.Sanki Dünyan'nın her takımı pivot santraforla oynuyor

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Ben rekor ile alakalı konuşmadım ki Tanju'nun çok daha az maçta hemen hemen aynı sayıda gol atmasından bahsettim.Yani daha iyi golcü olduğundan.Milli takımda 50 gol attı kaç maçta 100 kusür.Fatih Tekke,Halil Altıntop,Gökhan Ünal oynat bu adamları milli takımda 100 kusür maç onların atacağı gol sayısına bakalım.Milli takıma 100 kusür kez seçilmek başarı falan demeyinde bana çünkü seçilmesi mecbur gibi birşeydi seçilmediği zaman hoca gönderildiğini gördük.Sanki Dünyan'nın her takımı pivot santraforla oynuyor
    anlaşıldı oki

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray UEFA kupasını kaldıran elleri küstürdü. Ayrıca yiğidi öldürüp hakkını vermek lazım. Hakan hiçbir şey yapmadığı maçlarda bile en azından 2 rakip oyuncuyu oyalamıştır ve çok büyük golcüdür. Arkadaşın biri kimi koysanız atardı demiş ama Milli Takım bence hala (eski) onun yerini dolduramıyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

valla ben Hakan Şükür'ün yerinde olsam 2010'a kadar oynarım sırf medyaya inat.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bırakması lazım,artık oynayamıyor.Rekorunuda kırmışken bıraksın..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    İyi daha her formayı emekli yaparsakNumara kalmayacak..Hasan gidincede 11 numarayı ederiz..1 numarayıda edelim

Saçma bence numaraları emekli etmek..

Hakan hem futbolu bırakmıyor büyük ihtimal Amerikaya gidiyor..Jubile bile edildi kabul etmedi...
    Ben herkesin numarası emekli edilsin mi dedim. Hakan ve Bülent kadar önemli oyuncu varmı. Yıllarını vermiş oyuncuların emekli edilmeli. Ama fasa fiso olanların değil. Gerçekten tüm hayatını Galatasaray'a adamış oyuncular olmalı bunlar. Bu kategoride de sadece 3 ve 9 numara var. Anlamadan yorum yapmayalım lütfen.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Valla eğer bırakıcaksa ona Bülent gibi yapılmamalı. Müthiş bir jübile yapılmalı Kral'a. Çünkü o bunu hakediyor.
    I'm back...

Ben herkesin numarası emekli edilsin mi dedim. Hakan ve Bülent kadar önemli oyuncu varmı. Yıllarını vermiş oyuncuların emekli edilmeli. Ama fasa fiso olanların değil. Gerçekten tüm hayatını Galatasaray'a adamış oyuncular olmalı bunlar. Bu kategoride de sadece 3 ve 9 numara var. Anlamadan yorum yapmayalım lütfen.
    Metin Oktay`in 10 numarasi kaldirilmamis,öbürlerinin mi kaldirilacak ?

Ne kadar cok sevsem de Büyük Kaptan ile Krali,onlarin da hatalarinin oldugunu kabul etmek gerekiyor.

Bülent Kaptan yedek bekledi 1 sene,kulüp dedi sana jübile yapalim,yok dedi ben oynayacam sonra gitti Genclerbirliginin yardimci antrenörü oldu.Ha bizle oynadigi macta bir sevinisi vardi,neyse ...

Kral bütün rekorlari kirmis,yönetim ona diyor sana krallar gibi jübile yapalim,ac genclerin önünü,Galatasarayda futbolcu degil de bu sefer manager,paf takimt teknik direktörü gibi görevlerde bulun.Yok diyor,gidecem Katara.

Yok jübile yapilmadiginda da etrafta konusmasini biliyorlar yalniz.Olaylara tek tarafli bakmamak gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Ne kadar cok sevsem de Büyük Kaptan ile Krali,onlarin da hatalarinin oldugunu kabul etmek gerekiyor.

Bülent Kaptan yedek bekledi 1 sene,kulüp dedi sana jübile yapalim,yok dedi ben oynayacam sonra gitti Genclerbirliginin yardimci antrenörü oldu.Ha bizle oynadigi macta bir sevinisi vardi,neyse ...

Kral bütün rekorlari kirmis,yönetim ona diyor sana krallar gibi jübile yapalim,ac genclerin önünü,Galatasarayda futbolcu degil de bu sefer manager,paf takimt teknik direktörü gibi görevlerde bulun.Yok diyor,gidecem Katara.

Yok jübile yapilmadiginda da etrafta konusmasini biliyorlar yalniz.Olaylara tek tarafli bakmamak gerekiyor.
    10 numaranın yeri ayrı. Onu unutmuşum
    Bir bakıma haklısın, ama bence oynamayı haketmiyorlar gibi bir durum yok. Şu takımda Hakan Şükür her türlü oynar. Ümit Karan çok iyi iş yapmıyor ki.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Kimse işin aslını bilmeden sallıyor baran

Yönetim Takımdan kovmuyorya..Hakanın niyeti belli Büyük ihtimal Amerika..Ayrıca Hakan Gs tv de Adnan polata ne laflar söyledi..Kredisi bitti artık..Adam Oynamıyor bunuda kabullenmiyor..Oyundan cıkıyor cıktıgı için millete küsüyor..Hakan biraz yedek kalmayı kabullense..Gercekten bu takımda ozaman 40 yasına kadar oynar..

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri