Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 43 sonuç

Konu: Yükselen yıldız Mehmet Topal

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Yükselen yıldız Mehmet Topal

Yükselen yıldız Mehmet Topal

Trabzonspor ve Panionios maçlarında ilk 11’de forma giyen 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, başarılı futboluyla takımdaki yerini sağlamlaştırdı. Geçtiğimiz sezonun büyük bölümünü yedek kulübesinde geçiren ve bu nedenle takımdan ayrılmayı bile düşünen düşünen Mehmet’in kaderi teknik direktörlüğe Feldkamp’ın geçmesinden sonra değişti. Kalli,
    Mehmet’in gitmesine izin vermedi.

Kendisiyle konuşup, "Senden mutlaka faydalanacağım" dedi. Kalli, Ayhan ve Linderoth’un sakatlanmalarının ardından dediğini yaptı ve Mehmet’e ilk 11’de görev vermeye başladı. O da kendisine güvenenleri mahcup etmedi, kritik Trabzonspor ve Panionios maçlarında mükemmel oynadı.
    01.12.2007
    Kaynak : Hürriyet

Bu formu sürerse;İnsallah Euro 2008'e gidecek. Aurellio için iyi alternatif olacak....

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Mükemmel bir performans sergilediğine de,Euro 2008'e gidecek düzeyde olduğuna da katılmıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Panionios maçında mükemmel oynadığına katılmıyorum...

Çok gereksiz fauller ve pas hataları yaptı...

Euro 2008 için ise daha çok çalışması gerekiyor...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Gs deki ilk maçı olan ve 1-1 biten denizlispor maçından beri takipçisiyim...ilk maçından sonra büyük spor yazarları Türkiye nin yeni yıldızı diye başlıklar atmışlardı..ardından sakatlık dönemine girdi ve biraz düşüş yaşadı ama şimdi yeniden çıkışta...

düzenli olarak ümit milli takım formasını giyiyor..panianios ve ts maçlarında sahada en iyilerden biri olarak buldum..

bence m.topalın iyi bi garafik yakaladığını kimse gormezlikten gelemezz.su sıralar iyi top oynuyor ve formanın hakkını veriyor.dahada iyi olursa 2008 gitmeyi hakeder.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Mehmet Topal bi Koray gibi olamaz. Ama iyi oyuncu sayılır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gençlerbirilgi maçında herkez onu konusdu..Çok iyi alıs verisi yaptı..Sık Sık uzatkan attıgı isabetli ve sert sutlaru unutmayın...
    Ayrıca Bariz hata yaptı maçları hatırlamıyorum..

Yarın saat 15:30 da Tv basına diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Daha dün benim için Kendi takım oyuncuLarını övüyor diye YaLan söyLeyenler bu habere baksın.. Mehmet TopaL fena bir oyuncu değiL ama öyLe aman aman yetenekLeri yok.. Trabzon ve Panionios maçLarınıda izledim öyLe süper bir futboL ortaya koymadı..2 Kez 11'e çıkan oyuncuyu Hemen yıLdız yapmayın..Sonra ortaLıkta göremezsiniz..

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Gençlerbirilgi maçında herkez onu konusdu..Çok iyi alıs verisi yaptı..Sık Sık uzatkan attıgı isabetli ve sert sutlaru unutmayın...
    Ayrıca Bariz hata yaptı maçları hatırlamıyorum..

Yarın saat 15:30 da Tv basına diyorum
    Ya tamam Gençler maçında iyi oynamış olabilir,bir kaç maçlık peformansına göre bu kadar abartmayalım bence.Bir on,on beş maç oynasın bu şekilde bakalım...

Bence Koray,Deniz,Selçuk,M.Güven,S.Kurtuluş ve Ayhan Topal'dan çok çok daha yetenekli ve tecrübeliler...

Ben milli takıma seçilmesi için şuanki performansının üzerine çıkması ve süreklilik sağlaması gerektiğini düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Daha dün benim için Kendi takım oyuncuLarını övüyor diye YaLan söyLeyenler bu habere baksın.. Mehmet TopaL fena bir oyuncu değiL ama öyLe aman aman yetenekLeri yok.. Trabzon ve Panionios maçLarınıda izledim öyLe süper bir futboL ortaya koymadı..2 Kez 11'e çıkan oyuncuyu Hemen yıLdız yapmayın..Sonra ortaLıkta göremezsiniz..
    Yıldız zaten demedik..Umut vaadediyor..Ayrıca Trabzon macında attıgı sutlar kaptıgı topları görmedin galibaBen ne yazdım bu formu sürerse Gider dedim..Sanki herkezi calıma dizip gol atacak..20 yasında adam..

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Ya herkesın temennisi bu TrabzonLusu ,Fenerlisi ,BeşiktaşLı sı farketmezkii .. İnşallah Türkiye Mehmet yada aHmet farketmez.. genç oyuncu Lazım bize artık

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

M.topal iyi bir form yakaladı uzun boylu ve çevik kendini geliştirirse milli takımada yükselir.Zaten terimin beğendiği birisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Ya tamam Gençler maçında iyi oynamış olabilir,bir kaç maçlık peformansına göre bu kadar abartmayalım bence.Bir on,on beş maç oynasın bu şekilde bakalım...

Bence Koray,Deniz,Selçuk,M.Güven,S.Kurtuluş ve Ayhan Topal'dan çok çok daha yetenekli ve tecrübeliler...

Ben milli takıma seçilmesi için şuanki performansının üzerine çıkması ve süreklilik sağlaması gerektiğini düşünüyorum...
    Yukarda formunu devam ettirirse yazıdm zaten

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Yukarda formunu devam ettirirse yazıdm zaten
    Bence şuanki formuda yeterli değil...

Ben ekstra bir şey görmüyorum vasatın biraz üstünde bir futbol oynuyor.O kadar abartılacak bir şey yok bence...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Quote Originally Posted by blackeagle3992 View Post
    Mükemmel bir performans sergilediğine de,Euro 2008'e gidecek düzeyde olduğuna da katılmıyorum.
    nedense herşeyde galatasaraya karşısın

Mehmet Topal iyi bir form yakaladi,gecen sene GeretS onu oynatsin diye hep bekledik,oynatmadi.Bu sene sansinin da yardimiyla kapti formayi.InsAllah birakmaz ve yükselen formuyla Milli takima kadar yükselir.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya-Edirne(Üni)

daha iyi olması temennisiyle.. herşey 1-2 maçla olmuyo formunu yükselterek devam etsin yeter

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Bugün ki talihli Mehmet Topal...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    nedense herşeyde galatasaraya karşısın
    Sana öyle gelmiş Galatasaray'a karşı bir düşmanlığım yok

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ohohooh benim kadar
    iyi oyuncu yok o zaman..! Fenerbahçe maçında kariyer maçımı oynadım 20 küsür riabunt aldım ve 10 da 9 isabetle 18 sayı attım o zaman bende gelecek vaad ediyorum

Böyle bir maçlık performans değerlendirirsek herkes gelecek vaad eder..Örneğin Olcan Nerde Şimdi? Gökhan Güleç Nerde Şimdi? Hasan Kabze Nerde Şimdi? Bunların hepsi gelecek vaad ediyordu.!
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Mehmet Topal'da futbolcu duruşu yok bence, sürekli şut denemeleri yapması ve riskli paslarını hiç beğenmiyorum.. Oynadığı bölge çok kritik ama bence o bunun farkında değil..

Yanlış hatırlamıyosam gecen sene 1m$ yakın bir bonservis ile geldi v Gerets adeta Aslanlara yem eder gibi aldı Anfiel Road da 11'e koydu nitekim kötü bir futbol oynadı v boynu bükük ayrıldı o günden bugüne performansını artırmasını bildi bu da önemli bir şey iyi yol katetti daha iyi olur inş.

Bugun cok kotu oynadi ama yinede gelecek vaad eden bir oyuncumuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bir cacık olmaz, bugünde gördük.. Mehmet Güven'e şans verilmeli, acilen..

Mehmet Topal gercekten beni de utandirdi.

Daha saglam oynayan Mehmet Güven gecmeli yerine bence de ...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Gelecek vaad eden oyuncu tek maç kötü oynadı cacık olmaz oldu ha. Demek gelecek vaad eden salatalıkmış kendisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Mehmet Topal'da futbolcu duruşu yok bence, sürekli şut denemeleri yapması ve riskli paslarını hiç beğenmiyorum.. Oynadığı bölge çok kritik ama bence o bunun farkında değil..
    Emre, Mehmet Topal hakkında bu topic'de yazdığım mesaj.. Diğer topiclerde de kendisinden haz etmediğimi belirtmiştim.. Göstermeme gerek var mı ?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Burak senin mesajına cevap değildi yazdığım ne kadar tuhaf bir ülkede yaşadıgımızı bir kez daha gördümde bu konuyu okuyunca. Nasıl bir oyuncuyu göklere çıkarıp yerin diplerine soktugumuz geldi birden nedense aklıma. Gelecek vaad eden Hasan Kabzeler Gökhan Güleçler Okan Koçlar vs...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İyi de ben hariç herkes güzel şeyler söylüyor Mehmet Topal hakkında, yerin dibine sokanda benim.. Gelecek vadediyor diyipte, bu adamdan birşey olmaz diyen olsa haklısın.. Zaten yakında onu da diyenler çıkar..

Benim mesajima cevap vermissen Emre abi demek istedigim suydu;
    Mehmet Topali silelim demedim,sadece dinlendirilmeli.Cok berbat oynadi bugün.Haftaya formayi haketmiyor.Ona bir sans geliyor ve bu sansi yeterince kullanamiyor .

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri