ben ikinci sezondayım adamların history e baktığımda 06-07 gözükmüo direk 05/06 we 07/08 i gösterio sadece bende mi war bu?
ben ikinci sezondayım adamların history e baktığımda 06-07 gözükmüo direk 05/06 we 07/08 i gösterio sadece bende mi war bu?
bu hatanın aynısı bendede var ama nasıl çözücez hiç bi fikrim yok
arkadaslar be 2010 yilindayim daha once oynadigim yillar gozukmuyo oyuncularin gecmisine bakiyorum 2009 yili dinamo minsks gozukuyo bunasil bi hata duzeltebilirmiyiz bi yardimci olursaniz sevinirim
başka bi arkadaşta açmış konuyu ama kimse bi cevap vermedi. Aynı problem bendede var mesela villa milana transfer oldu. Geçmişine bakıyorum transfer bedeli yazmıyo birde dardanelde oynadığı gözüküyo 1 sene anlamadım gitti.
Geçmiş sorunu yaşanan bütün konuları birleştirdim böylece birlikte yardım alabilirsiniz.
ayni sorun bendede var oyuncularn historylernde 0001 yilindan oynadm yla kadar vardi simdi bi yil daha gecti butun oyuncular 2010 yilini TNS diye bi takmda oynams gozukuo.ayrca butun kupa ve liglerinde historyleri silindi inanlmaz bi sekilde yardma ihtiyacm var lutfen bilen varsa yazsn buraya..
Bunun nedeni databaseden kaynaklanıyor.Siz bir oyuna devam ederken databasede değişiklik yaparsanız bu sorunu veriyor
eminmisin? Çünkü ben database i şu ana kadar hiç açmadım.Başka bişey olmalı.
bendede ayni sorun konuda acmistim bayaga oluyor 1-2 hafta falan ama cvp gelmemisti oyun acikken sadece asagiya indirip siteye girdim ondan mi kaynaklandi acaba
ya sizde sorun ya da cdde çünkü herkesde bu hata vermesi gerekir
oyunu başka bir cd ile yüklemeyi deneyin,yada aynı cd ile bir başka bilgisayarda kurup deneyin.sourunun bilgisayardamı yoksa cd'demi olduğunu anlayın ilk önce.
çok sinir bi şey ben database ile oynadım fethiyespor un sahasını gerçek hale getirmek için ama şimdide bu sorun oldu hemde deiştirdikten sonra yeni oyun kurdum :S
arkadaslar oyuncularin "history" lerinde saçma sapan takımlar ve sacma sapan veriler oluyor surekli ve tum oyuncular için aynı verileri veriyor. taktir edersiniz ki kiraya verdiginiz oyuncunun formunu veya almak istediginiz bir adamin gecmiş istatistik verilerini görememek cok rahatsız edici.
cozum bulan veya baskabir onerisi olan varsa cok kıyak olur..
simdiden tesekkurler..
bu problemi bilmiyorum.karşılaşmadım hiç.mesela tanınmış oyuncuların geçmiş bilgilerindeki saçmalıkları (varsa) bir ss'le buraya koyarsan yardım etmeye çalışırım![]()
harbiden ya şu soruna bi çözüm bulalım ya