"Avrupa'nın Uyuyan Devi"ni Uyandırma Çabaları : Emre Sipahi
Ada basınında çıkan habere göre Celtic F.C. yönetimi dün saat 13:00 sularında Martin O'Neill 'ı görevden alarak yerine Türk menajer Emre Sipahi'yi getirdi.
Resmi Açıklama :
"Kulübümüz son zamanlarda yapılan yatırımlara rağmen Avrupa'da somut başarılara imza atamamıştır.Bu bizi son derece üzmüştür.Ligimizde favori bir takım olduğumuzdan ligteki başarı açısından bir şey söylemeyeceğiz.Ancak biz artık Avrupa'yı dize getirmek istiyoruz.Bu doğrultuda şunun farkına vardık ki Martin O'Neill bize bu başarıyı yaşatamayacak.onun yerine genç bir isim olan Emre Sipahi'yi (30) getirdik.Kendisine şimdiden başarılar diliyor ve uzun yıllar beraber olmayı diliyoruz."
Emre Sipahi'nin Açıklaması :
"Celtic benim çocukluğumdan beri Galatasaray'dan sonra en sevdiğim takımdır.Celtic bende her zaman bir heyecan uyandırmıştır.Taraftarlarımızın alınmasını istemem ama Galatasaray taraftarı kadar ateşli değiller en kısa zamanda takımlarını fitilleyerek başarılara beraber göğüs germek istiyorum.Bu güzel yer bir stad değil mabettir!"
Nakamura Gidiyor Mu?
Basında çıkan son dakika haberine göre Emre Sipahi'nin Japon yıldızı satarak ek gelir elde etmek istediği öğrenildi Emre Sipahi ise bu spekülasyonlara şöyle yanıt verdi :
"Şu an için aklımda öyle bir düşünce yok.Takımı iyice tanımak amaçlı bütün futbolculara devre arasına kadar zaman vermeyi düşünüyorum.Eğer beklediklerimi karşılayamazlarsa yerlerini en kısa zamanda doldururum."
Yeni Bir Forvet Mi?
"Celtic güzel oturmuş bir takım.Takım oyunuyla çok güzel ataklar yapılabiliyor ancak bitirilemiyor.Takımda 3 forvet var : McDonald,Hesselink ve Riordan.Ancak ben yeni bir forvet alabilirim.Bu tamamen bu 3 forvetin performansına bağlı.Şu anda bizzat ilgilendiğim dünyaca ünlü 2 forvet var.
Celtic Football Club, 1888
![]()
![]()
![]()