oha be abi aşmışın sen.helal olsun
oha be abi aşmışın sen.helal olsun
ara sıra çıkıyor böyle regenler yaama adam gerçekten iyi
![]()
2010 yilinin save ini bulup atabilecek varmi?
bu regenlerle oynamak zevkli olur takim gs yse daha ii olur
boşwe o zaman. peki en fazla 100 MBlik oyunun var mı?
fm 06 da totenhamla oynadığım bir oyun var ama oda 110 mben küçüğü bu.ama boyutu yüksek bir upload sitesi bulursam dediğim oyunu yüklerim ok.
dosyam.net sitesine 250 MB upload edebiliyosun. 253 MBliği sıkıştırıp dene olmazsa başka bi oyun. ama senesi 2016 'dan çok olsun![]()
sene 2020 lerdeydi zatentamam oraya bir bakarım.
ıyı bı sıkıstırma yaparsan 250 yı 50 e bıle ındırırsın![]()
al arkadaşım sırf senin için kayıtlı oyunu buldum yükledim.üstelik 240 mb lık kayıtlı oyun 35 mb a indi sıkıştırınca.bu oyunda bu konuyu açtığım çocukta var.ve daha birçok süper regen oyuncular mevcut.fm2005 ama haberin olsun.hadi iyi oyunlar.
bu arada bu oyunu oynarsan haber ver yorumlarını bekliyorum.
http://rapidshare.com/files/47019631/18_eyluel.rar
harikasın be abi!!
rica ederim ne demek.
kolay gelsin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Regen bu oynadigin yila baksana2021
Bundan daha iyisi olmuştu ama oyunum gitti bendeki furbolucuda teknik özelliklerin uzun taç penaltı ve frikik düşüktü geri kalan hepsi 20 idi.Scouttan baktım potansiyelide 196'ymış.
iyi oyuncuymuş
bu çocuğun yakından gol attığını pek görmedim.100 de 90 ı uzaktan olurdu.zaten alttaki ödülleride onun için koydum.orta sahadan falsolu süper goller izletti.milli maçlarda her maç gol atıyo.orta saha ama forvetten daha iyi ortalamayla oynuyodu.hala durur o oyun arada girer bakarım![]()
gerçekten iyi oyuncuymuş
aney mutant heralde![]()
nerde bize böle oyuncu gelmez ki![]()
Deli topcu![]()
Baya iyi bir regen.. Paylasım için tesekkurler..
Abi bakmayın bu oyunda yani Football Managerde Türkiyeden süper oyuncular çıkıyor bendede Cafercan Süperstar olmuştu adam uzaktan vurduğu yerden atıyor çalımları süper pasları harika yani Türkiyenin alt yapısına dikkat edin derim ben...Başta kötü gibi görünürler ama bir bakmışsın süperstar olmuş...
senin elemanlarda iyiymiş.15 yasındaki çocukta baya iyi olacak gibi.
bide bunlar var bende:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
![]()
Oha ya.Bendeki en ii oyuncu Hakan ŞükürAbicim senmi yetiştirdin bunları yoksa başka kulüplerden parayla mı satın aldın?
kardeş yıla bak istersen bu yılda hakan şükür doktorluk görevini yerine getiriyo
her sene bası ve devre arası ilk yaptığım yeni türk çıkmışmı diye bakmak olur.sonra yabancılara bakarım süper elemanlar yetişiyo.sende takip et bak neler çıkıyo neler
bide sana tavsiyem yetenekli türk oyuncu yetişmişmi diye bakacaksan ilk iş olarak oyunu kaydet sonra yeni menager ekle türk milli takımını al.sonra ayarlardan uyruk türk yap sonra yas en faza 18 de özelliklere bakıp yetişen varmı diye bak varsa oyuncuyu al hemen ben öyle yapıyorum
tabi bu sadece türkler için değil brezilyalı arjantinli vs de olabilir.
koaly gelsin.
teknik 20 pek yetmiyo pas,hız,hızlanma,top sürme orta şekerse tamamdır senin iş.hele bide uzun sut 17nin üstündeyse tamamdır![]()