Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Transferi Yönetim Yaptı :)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cool Transferi Yönetim Yaptı :)

Abİ Ben Chelsea Da 2. Senemİ Oynarken Kendİ Kadrom Bana Yeter Seneye Transfer Yapayim Dedİm.kİmseye Teklİf Falan GÖtÜrmedİm Ama Chelsea YÖnetİmİ Maxwell İ Alip Takima Katti Fenerle KaÇ Sezon Oynadim Ve BaŞka Takimlarlada Ama HİÇ BÖyle BİŞey BaŞima Gelmedİ
    Sİzede BÖyle İlgİnÇ Olaylar Oluyomu

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/kartal/yakacık

fenerde hep oluyodu arkadş editorden yapmış galiba sugar daddy olan başkanlar bunu yapıo arkadaşa da yıldız oyuncular alıodu ronaldo falan jorge costa mı ne onları da...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

abi işin ilginç tarafı benim transfer bütçemden para gitti madem böyle bişey yapıyolar bari benim bütçeye dokunmasınlar hediye gibi bişey olsun

Nesil
    2005
    Yer
    ev

yani başkan cebinden para versin diyosun
    kerizmi başkan ?

benimkinde hic olmamisdi transfer eger transfer yapmak istiyorsaniz inat edin ayni parayi verin ben kezmani 1 aydir istiyrdum sonunda geldi ve 4 yilina kontrak imzaladi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yok be kardeşim o kadar sponsorlu anlaşması imzalanıyo hani nerde bu paralar şamp ligini kazandık 33 trilyon yönetime verdiler bi sonraki dönem adam 22 trilyon transfer bütçesi ayırdı naaber

Nesil
    2006
    Yer
    Ölümüne BulancaK

Valla bende hiç olmadı bu zamana kadar..İlginç....

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Quote Originally Posted by sivaslizoro
    Abİ Ben Chelsea Da 2. Senemİ Oynarken Kendİ Kadrom Bana Yeter Seneye Transfer Yapayim Dedİm.kİmseye Teklİf Falan GÖtÜrmedİm Ama Chelsea YÖnetİmİ Maxwell İ Alip Takima Katti Fenerle KaÇ Sezon Oynadim Ve BaŞka Takimlarlada Ama HİÇ BÖyle BİŞey BaŞima Gelmedİ
    Sİzede BÖyle İlgİnÇ Olaylar Oluyomu
    fenerdede oluyor
    ama sen rastlamamissin

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

bnm'de mıLan'da basıma geLmıstı oLuo yani ama ben hep fener we cheLsea'de duydum bı tek forumda

bu konu açılımıştı:http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=18934
    ama yinede saol

oluyo böle olaylar.bende milan da iken başkan r.carvalho yu almıştı chelsea den.fener de de oluyo ama yabancı kontenjanı dolu olduğu için iptal ediliyo

Fenerbahçe calısırken baskan aynen sunu söyledi takıma yıldız futbolcu alamadıgınız ve baskanın sezon öncesi size söylediklerini dikkate almadıgınız için baskan cacao teklif yaptı ama alamadı cok güldüm ona İNTER calısırken de RİCARDO ya teklif götürdüler gelirse istifa ederim dedim geldi anında istifa ettim...GALATASARAY da 10yıl calıstim hiç futbolcu almama karısmadı

canaydın cimri davranıo.hiç işe karışmıo

Quote Originally Posted by rustem goldberg
    canaydın cimri davranıo.hiç işe karışmıo
    aman canaydın almasız zaten ...

oyun gerçekçi canaydın kimi alacak o altyapıya önem veriyor avrat alıyor ya deyse alt yapı zor gelişir :P

şimdiye kadar 3 kere başıma geldi.birinde aziz yıldırım leo franco'yu aldı (rüştü ortada kaldı).birinde de walter samuel'i aldı.bi kere de 2011'de petr cech'i aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

siz canaydın cimri diyosunuz ama bana rogue junüer i aldı.hemde transfere hiç ihtiyacım yokken.demekki canaydın da transfer yapabiliyomuş

ben fener'i yöntirken given'ı aldı başkan benim hiç haberim olmadan

ne yazk ki bnm hiç başıma gelmedi ama inş gelir

Nesil
    2005
    Yer
    yurttan

Takımınız buyuk takımsa yada ilerleyen yıllarda dunya capında bir klub olduysanız ve takımınız da dunya capında starlar yoksa başkan kendine göre bir yıldız oyuncu getiriyor.

ben fenerbahce ile oynarken aziz yıldırım takımım da Zlatan ibrahimovic ve fred varken adam gidip 2011 de fernando torres i almıstı. geldiği gun baskanın verdiği paranın yarısına satılık listesine koymustum ve robben için para biriktirmeye calısırken bir anda trnasfer butcemin %50 den fazlası gitmişti. Gercekcilik acısından iyi bir olay ama olması kötü.

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

ben chelsea ydim. bi baktım kadroya souleymane mamam ile djibrill cisse gelmiş

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Başkanın aldığı oyuncularda işe yarasa bari.Çoğu dandik ti...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bizim başkan(Hamburg) almaz ki...

24. Default

Kulübe ilk başladığın zaman sana gelen mesajda Başkan senden yıldız oyuncu transferi bekliyor gibi bir mesaj alırsan ve sen transfer döneminin sonuna yaklaşırken hala almamışsan başkan transferleri kendisi yapar.Bu transferlerde genelde çok iyi futbolculardan oluşur
    Ben fenerbahçenin başına geçtiğimde yıldız tranfer edememiştim Aziz Başkan sağolsun İnter'den Stankovic'i getirmişti ))

Arjen robben i 32 MN YTL ye İnter e sattım. 2 yıl sonra Robben i 100 MN YTL ye geri aldı. bi de o sene 129 MN YTL lik ibrahimovic i aldım. sezon sonunda klüpte 2 MN YTL kaldı

26. Default

bendede oldu gitti ashley cole u transfer etti baskan

Nesil
    2006
    Yer
    Stamford Bridge

daha ALlah dan belanı mı istiyon? =)

bende oldu. hangi takımı yönetiyordum hatırlamıyorum ama sezonun aşında işler birkaç hafta kötü gitmişti ben istemeden ricardo calvalho yu 20 m dolara yönetim aldı.

Fenerbahçede oynarken başkan bana Berbatov u almıştı valla çok makbule geçti

30. Default

wallaha ben ajaxı yönetiyorum öyle bişey olmadı ama yeni oyun açtım chelseayi aldım başkan bana zlatan ibrahimoviçi aldı allah razı olsun ne diim

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri