1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: İşgüzar Başkanlar

Thumbs up İşgüzar Başkanlar

Arkadaslar oyunda sık sık basımıza gelen bır olay var...ısımıze karısan baskanlar(ozellıkle azız baskan)

cozumuyse basıt...profılınızde yonetımle ılıskılerınızı degerlendıren bı baslık var...bu puan baslangıcta 10 ama burdakı degıssıme gore mudahaleler baslıyo....baslangıc puanının altına dusuncee cesıtlı mudahaleler oluyo ama bu puan yuksseldıkce mudahale en aza ınıyo...bu puanı yukseltmenın yolu :

1)bazı transferlere baskan sıcak bakmaz(ornegınn ezelı rakıpten bır transfere)ve ımza asamasında belırtır...bu transferı baskana ragmen gerceklestırır vede gercekten yararlı olursa yonetıme bır gol atmıssınızdır...

2)takımınızın ıyı gıttıgı bır donemde mesela sampıyonlugu garantıledıgınızde bır bahaneyle ultımatom verın...

3)yonetımden sıkca ıstekte buluunun(abartmayın)bu puana etkı etmesede yonetımı oyalar...

oyunda ılerledıkce ve tecrube kazandıkca yenı paylasımlarımla karsınızda olacagım ınsallah...

Nesil
    2006
    Yer
    19 EYLÜL HELL :)

ya şampiyon oldum iki sene üst üste yönetimden ek para istedim yöneyimin cevabı genellikle harcanan paranın karşılığı hala görülmedi diyo ben iki sene şampiyon olmuşum o bana hala lkarşılığı görülmedi diyo

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

yanlız ikinci seçenekte ultimatom verlimde kovarlar o zaman iyi gittiğimiz bi zamanda değilde kusursuz gittiğimiz bir zamanda desen daha doğru olur bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

denerim bakalım işe yarıcak mı ..

yaw kucuk kulupte ii adamin varsa ve buyuk kulupler pesindeyse cok bas agritiyo bu baskanlar.

transfer teklifi geliyo adami saticam yuksek fiyattan hop bi bakmis baskan parayi red edilemez bulmus bana sormadan satmis. biraksa 3-5 milyon fazlaya satcam adam atliyo.

hele bazen satmak istemediklerinizi bile sormadan satiyo ii teklif gelince ortada kaliyosun bi anda.

kucuk kuluplerin paraci zihniyeti

Aziz baskani oyunada oldugu gibi yansitmislar desene.. Keske petrol zengini baskan edinmenin bir yolu olsa... dusunsenize fenerle basliyosun 20 milyon transfer ucreti aziz baskani kovuyon, abramovic gelio birden oluyo 200 milyon bilgiler icin saol kardes rahat rahat oynayalim ya karismasinlar i$ime

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Arkadaşım yönetime durumun ne kadar iyi olsada her ne sebepten olursa olsun ultimatom verirsen kovulursun.İnsanları yanlış yönlendirip de heveslerini kırma...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Çok başarılı olursan, en az 4-5 yıl oynarsan, ultimatom verdiğin zaman kovmuyorlar .. Dediğim gibi önce müthiş başarıların olması lazım ..

Quote Originally Posted by ultraslanerdem View Post
    Arkadaşım yönetime durumun ne kadar iyi olsada her ne sebepten olursa olsun ultimatom verirsen kovulursun.İnsanları yanlış yönlendirip de heveslerini kırma...
    dedigin sekilde kesin bir durum yok...
    klupte yerini iyice saglamlastir o zaman kovulmazsin(bu da bırkac yıldan once olmaz)cumleyı eksık kurdum heralde...

yaw bende bunu anlamıyorum işte mesela beşiktaşla uefayı aldım şampiyon oldum extra para istedim harcanan paranın karşılığı hala görülemedi diyor nasıl iş bu ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Aranızda ultimatom veripde kovulmayan varsa ss gösterebilirmi acaba...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

evet bende merak ettim ss varmı????

ben senin gibi yapsam kontratı biten adamı son dakkaya kadar bekletsem diğer takımlar ben bekleyene kadar kapıyor adamı ben kontrat bitmeden 6 ay önce yeni kontrat imzalatıyorum

arkadaslar oyunu ılk actıgınızda takımınızdakı butun oyuncularla kontratınızı yenıleyın 2010a kadar sonra ılk sezon sampıon olursanız baskandan ıstek yapın extra transfer parasını azız baba 80m verıyor

Nesil
    2006

Benim şuan hiç işime karışılmadı zaten karışılmasını istemem ayrıca karışmalarını sağlayacak davranışlarda bulunmuyorum.

Bazı üyeler nüyük harf ile mesaj yazmış onlarıkini sildim o mesaja alıntı olan mesajıda sildim. Lütfen bütün mesajlarımızı büyük harf ile yazmayalım.

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Benim şuan hiç işime karışılmadı zaten karışılmasını istemem ayrıca karışmalarını sağlayacak davranışlarda bulunmuyorum.

Bazı üyeler nüyük harf ile mesaj yazmış onlarıkini sildim o mesaja alıntı olan mesajıda sildim. Lütfen bütün mesajlarımızı büyük harf ile yazmayalım.
    kusura bakma caps lock acık kalmıs...duzeltcektım ama alıntı lı cevabı gorunce ellemedım

Mesaj Yetkileri