Egitim işte böyle olur
Galatasaray altyapısı örnek olmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı klupte ailelerinin maddi durumu iyi olmayan futbolculara maaş baglamak ve egitim masrflarını üstlenmek için harekete geçti.
İmkanlar iyileştirilecek
Bünyesinde bulunan ceşitli yaş gruplarındaki takımlarının başarılarıyla her zaman camianın gögsünü kabartan Galatasaray altyapısı bir ilke daha imza atmak için harekete geçti. Ali yavaş önderliginde faaliyetlerini sürdüren Sarı-kırmızılı klubun atyapısı bünyesindeki ceşitli takımlarda ter döken genç oyunculara daha iyi imkanlar sunabilmek için calışmalarını başlattı. İlk etapta ailelerinin maddi durumu iyi olmayan oyunculara düzenli olarak maaş ödenmesinin karara baglandıgı bildirildi.
Derslere yakın takip
Futbolculara her ay yapacakları düzenli ödemelerle onların daha iyi şartlarda gelişimlerini saglamayı amaçlayan Sarı kırmızılılar ayrıca okul egitimleri içinde katkıda bulunma planları içerisinde. Altyapı bünyesine girdikleri ilk andan itibaren sporcuların kıyafet ve kitap masraflarını karşılayan altyapı calışanları sporcuların egitimleri ile de yakından ilgilenecek. Bundan böyle her ögrencinin egitim durumları sürekli takip edilecek ve gerekli imkanlar saglanacak.
Kaynak: Fanatik gazetesi 4.11.2005