Arkadaşlar üyesi olduğumuz sitemizin ilk üyesi yani kurucusu kim
ben sadece VIERI abinin 4.üye olduğunu biliyorum ama ilk üye kim lütfen biri bana cevap versin![]()
Arkadaşlar üyesi olduğumuz sitemizin ilk üyesi yani kurucusu kim
ben sadece VIERI abinin 4.üye olduğunu biliyorum ama ilk üye kim lütfen biri bana cevap versin![]()
tolginho, volkan baros falan dır![]()
tolginho deil o 2489. filan
e.mali olabilir
Volkan Baros sanırım.
Neden bu merak acaba?
Uzun aradan sonra, tekrar merhaba TURKSPORTAL !
Her kim başlattıysa Allah razı olsun![]()
Vieri en önce olmuş galiba. VolkanBaros ve e_mali aynı zamanlarda üye olmuş.Fakat Vieri bu iki isimden de 5 gün önce mi ne üye olmuş.
![]()
tabiki adminlerden biridir ama kim?
So what?
Saike
adminlerden değil, birisi üşenmeyip m.gungor arkadaşımızın açtığı konulara bakabilirse, o zamanında açmıştı.. İlk üye admin değil, normal bir arkadaş(sanırım)
Herhangi bir üyenin profiline girin, durum çubuğunda onunkini silip 1 yazın, görün kim olduğunu. Ben yazdım kimse çıkmadı siz 2'ye bakın![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ben "karınca" diye biliyorum
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
mustafa abidir yaa site kurulmadan nasıl hemen üye olunsunki
So what?
Saike
Site Adminleri Artık Yeter Kim 1.üyeeee
bu ne iş ya adam ikinci üye ama daha rütbesi 1 yıldız ben o zaman üye olucaktımki tüm yıldızları doldururdum![]()
siteye vb yi kuran kiişi bence![]()
evet şok şok şok;
buradan açıklıyorum bu sitenin ilk üyesi benim
ama artık ikinci bir hesabım var ve ilk üye adımı hatırlamıyorum![]()
Genelde forumların ilk kullanıcıları sistemi kuran kişi oluyor.Adminlerde siteyi aldıktan sonra elemanın hesabını silmişlerdir![]()
http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=2
Sitenin ilk üyesi Anonymus yani anonim kullanıcı![]()
olsun o gönlümüzün 1. si![]()
nerden bakıyoruz kaçıncı üye olduğumuza ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved