Ben bir çok şey denedim ama bu konuda kısmen başarılı da olmama rağmen tam olarak istediğim felsefeyi bir türlü oluşturamadım.Çünkü bazen kalabalık bi defans kuruyom rakip orta sahadan fazlaca yüleniyo çünkü forvette az adam olduğundan pek bi tehlike görmüyolar sonra defans kalabalıklığından da hatalar felan oluyo ki sonrası malum affetmiyolarya da ceza alanında bi yığın adamları oluyo ve birinden biri çaktımadan atıyolar.Bazense defansı önde kurup hatta kimi zaman buna ofsayt tuzağını felan da ekliyom ama adamlar kanatları kullanıp bu sefer de koşu yolarından çözüyolar işi.En çok da tabii normal olarak ne çok kapanıyom ne çok açılıyom ama bu da çare etmiyo.Ne kadar ii adam tutarsam tutiim ne kadar ii kapanırsam kapaniim adamlar çok yaratıcı bi ara pas bi vuruş yine işi bitiriyolar.Bunun dışında en çok sinir olduğum da o kadar güzel taktik yaptığım zamanlarda bile ordan bi adam çıkıyo iki çalım atıyo uzaktan kaleye bi şut topu ağlarda görüyom.Tabii ben de güçlü bi takım seçtiğimde iş kolay herşey yolunda daa....Böle güçsüz bi takım seçince güçlü takımlara karşı hiçbir çarem kalmıyo.Sizce bunun çaresi nedir?Hangi taktikleri uygulamalıyım?Yani bunun tek sırrı rakipten çok gol atmakmıdır?Onu yapmak sanki daha kolay ama ben gol yememenin sırrını bulmayı hedefliyom.Bu işleri iyi kapmış tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyom.
Bunun sonucunda benimle birlikte bu konuda sıkıntı çeken birçok arkadaşımın da bilgileneceğini umuyorum. (Biraz uzun yazdım amaa ben yazmışım siz de okuyun artık.)
Şimdiden çok sağolun.....