1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Arrey Acces hatası?

Default Arrey Acces hatası?

ben oyunu fm 6 nın türkçesi ile oynuorum.oyundayken arrey hatasını verio atıo nie oluodur bu fm 6 nın türkçesi ile oynamayınca sorun yok ama..bunu nsl düzeltebilirim ??

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bu sorunu fm 2007 nin Türkçe yamasıyla çözebilirsin 2007 nin Türkçesi çıktı siteden indirebilirsin

aga indirdim kurdum, oyunda yine maclara fln girince ayni hatayi verio.nsl halledeceimi bilen tam olarak yokmu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sen fm 2006 nın Türkçe yamasını indirdim dedin eğer onu kullanıyorsun bu sorunun çıkması normal eğer yeni çıkan yamayı(2007 Türkçe yama) kullanıyorken bu hata çıkıyorsa nedenini bilmiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eski yamanın üzerine kursan da bu sorunla karşılaşabilirsin. Benim bildiğim oyunu kaldırıp tekrar kurmak. Daha sonra Türkçe 2007 yüklersen bu sorundan kurtulabilirsin...
    "YÜCE ATATÜRK"

aynı sorun bende de var.türkçe yamayı yükledim ama olmadı.AD-EFB65330BE43 kodlu bir hata çıkıyor.Ben arama yaptım ama böyle bir dosya da bulamadım.Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?Turksportal Unofficial Update dosyasını da yükledim ama oyunu açarken bu yazı çıkmadığından update yapamıyorum.

Mesaj Yetkileri