Okulumun uzamasına en büyük etki kuşkusuz sabahlara kadar oynadığım cm ve fm efsanesidir(mutsuz da değilim.).Yeni oyunu büyük umutlarla bekledim ve Ülkemize geldiği ilk gün aldım.Sonuç hüsran.Düşünün ki oynadığım takım 26. saniyede lig boyunca en az 5 maçta gol yedi mutlak favori gösterildiğim maçlarda,26/17 istatistikle oynadığım maçlarda dahi 3/1 istatistikle oynayan bir takıma 1-0 yenildiğim maçları hatırlamak dahi istemiyorum.Denemediğim taktik dizlişi ve takım komutu kalmamasına rağmen hala bir istikrar yakalayamadım.Rakip kalecelierin 'man of the match' seçilmesinden artık gına geldi.Finishing i 11 olan bi forvein 2 yada 3 gol atmasından artık zevk almaya başladım(kaçınılmazsa zevk alın
)Benimle aynı sorunu yaşayan ve sorunlaırna çözüm bulan arkadaşlar lütfen benide aydınlatın çünkü oynanabilirliği berbat olan fm06(ea sports) oynamaya başlamaktan korkuyorum.Eski sürümlerde ikinci sezonlarda maçlar genellikle 5-0 6-0 gibi bitiyodu bu pek zevkli diildi zor olan her zaman güzeldir ama bu kadar da zor bunaltıyor yahu
Bu arada size bi defans söliyeyim 'Muslu' arkadaşımız NEC(hollanda) takımında oynuyor defansın sağı ve wb oynuyor ama defans ortasına monte edip idmanlarınıda dc ye ayarlayınca başarılı bi arkadaş hemde genç.Hamit Altıntop nedense hüsrana yol açtı.
Yardımalrınızı bekliyorum iyi eğlenceler...[/b]