Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Avezedo

Default Avezedo

işte gelelim işin en sevdiğim kısmına..konuşmaya gerek görmüyorum..her türlü yoruma saygı duyarım..hmm aklımdayken azevedo her açıldığında ronaldinho kadar ii diil..2-3 sene sonra bakın..bende şuan ronaldinho azevedo'nun veliahtı..(yine tam beceremedim resim eklemeyi ama idare ediverin tşk.kürler)

Başlık Değiştirilmiştir...Lütfen forum kurallarına aykıtırı başlıklar kullanmayalım

demirhanbey1984

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

daha ne olsun ya adam mukemmel ya daha ne olsun diyom ben ama bu adam bende cikmadi patc hin ne arkadas 6.01 mi

yok birader..6.0..database size=huge..diğer screenshotlarda tuncayın +60golü..gs'ya 8,g.antpe 11 attığm var..

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

oy oy oy oy... bravo wala tebrik etmek lazım.. çok güzel bi performans sergilemişsin! ama umarım hile yoktur!

arkadaşlar bu fm o6 ın hilerleri war mı ? ? ?

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Adamın marking'i 19. Özelliklerin türkçelerini görünce nereye bakçağımı şaşırdım.

hocam turkce nasıl yaptın ya ozellıklerı? turkce patch cıktımı?
    bu arada helal olsun
    bende anelkayla ovunuyodum abı denılsona kadar herkesı almısın kacıncı sezonun bu?

denilssonu free aldım..valeronu ise garibim hiç oynatmamışlar..öle aldım..ama hayatımın hataları idi..devre arasında postaladım..taktik..antreman hayatta uğraşmam..tek bildiğim,övünebileceğim..en ii zamanda en para ettiğinde futbolcuyu gözünün yaşına bakmam..babam olsa satarım..bide en ii fiyata takip ederim en ii futbolcuyu..2.sezonun sonu..sen daha ilk szonda yarı final yapmışsın..ben ilk sene çeyrek yapabildim..nese..zaten bakarsanız 11 tane attığım maçtada 3kırmızı kart var..hile yok

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by efeibrahim
    fm 2006'nın hileleri yok zaten olsa da bizim forumlarımızda yasak! sadece istersen ddt dosyalarına girip suger daddy yazıp başkanını cömertleştirebiliyorsun. o da zaten sitemiz içerisinde var. sisteye bakarsan görebilirsin.

ya gercekten helal olsun..

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol
    fm 2006'nın hileleri yok zaten olsa da bizim forumlarımızda yasak! sadece istersen ddt dosyalarına girip suger daddy yazıp başkanını cömertleştirebiliyorsun. o da zaten sitemiz içerisinde var. sisteye bakarsan görebilirsin.
    eheh, hile kodu çok güzelmiş.... "suger daddy"

teşekkür ederiz

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by emirduman
    Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol
    eheh, hile kodu çok güzelmiş.... "suger daddy"
    iyi bi sıfat bulmuşlar

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Oyuncuyu buldum, bir bakayım nedir neyin nesidir. Brezilya Ligi bende açıkda.

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

o kadar iyi futbolcuları aldığın halde bütçen oldukça yüksek..! "sugar daddy" mi yaptın..
    ben hamit'i 7 milyon euroya halil'İ ise 15 milyon euroya zor aldım...sadece bu ikisi zaten bütçeyiş bitirdi
    mehmet polata ise verdiğim 4 milyon euro'Ya yanıyorum
    fenerbahçeyiz diye herkes soymaya çalışıyo kardeşim

helal tebrik etmek lazm
    -

manyak adam ya nasıl geliştirdin bunu yafff

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

ya benimde 6.0 ama o adami bulamiyom

vallahı benım su anda 2. sezonum halılı yıne alamadım adama haftalık 75 ın verıyorum snubslanıyorum schalkenın hocası atıldı bende oyunda hamıtı 2.5 mılyona alabıldım o zaman...

halile 7milyon pound verdim..geldi..hamitede 5.5 vermiştim..azevedo kendi gelişmiş valla...tesadüf gördüm..

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

helal dostum ama işallah hilesizdir

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

ben bulamadım bu adamı ya

evet ya bu oyuncular çok pahalı

vallahi helal olsun sana nasıl 8-0 yendin Cim bomu adamda dediğin kadar var valla

ya ben bu adaamı buldum ama sende gözüktüğü kdr gelişmemiş ve 24 yaşında yani bi senede seninki gibi olması zor üstelik çokda pahalı değeri az gözüküo ama 6 mislini yaptım takım yiine kbl etmio

Nesil
    2005
    Yer
    34

maşallah bende istiyorum bitane bundan...

Nesil
    2005
    Yer
    kaybedenler kumsalı

Quote Originally Posted by hezzo
    maşallah bende istiyorum bitane bundan...
    bana da sipariş veri yaw

banada sipariş

Red face hile var bu işte

arkadaşlar katlivacip'in yaptığı çok basit bir hile bir program var fm2005 dede vardı bu sanırım fm2006 kide var buradan oyuncularınızın ID lerini programla yazarsanız oyuncularınızın özelliklerini hatta başka oyuncularınkini ve kontrat durumunu ayarlıyorsunuz bütün oyuncularınızın özelliklerini 20 yaptığınızda olay bitiyor zaten ben 2005 de yaptım ama zevk almadım sitemizin sugar dady hilesi daha güzel en zanından oyunculara müdahalesi yok o nedenle ben 2005'de daha farklı sonuçlar alıyordum sıkıyor insanı...

Quote Originally Posted by fatih1984
    arkadaşlar katlivacip'in yaptığı çok basit bir hile bir program var fm2005 dede vardı bu sanırım fm2006 kide var buradan oyuncularınızın ID lerini programla yazarsanız oyuncularınızın özelliklerini hatta başka oyuncularınkini ve kontrat durumunu ayarlıyorsunuz bütün oyuncularınızın özelliklerini 20 yaptığınızda olay bitiyor zaten ben 2005 de yaptım ama zevk almadım sitemizin sugar dady hilesi daha güzel en zanından oyunculara müdahalesi yok o nedenle ben 2005'de daha farklı sonuçlar alıyordum sıkıyor insanı...

dostum inşallah bunu okursun..ilk isteğim Allah rızası için o dediğin ne karın ağrısı programsa araştır bul..bilmiyorum bende varmıdır yokmudur..ama yoksa gel özür dile benden..yapsam yapsam nie Allah'In azevedosunu yapayım..bide kusra bakmada herhalinden senin brezilya ligini hiç seçmediğin anlaşılıyor kusra bakma..bu oyunu adam gibi oynarım hakkınıda fazlasıyla veririm arkadaşım..isim vermicem..alınan sapına kadar alınabilir..ama bu site değil..Yorum yapan inceleme yapan abilerimiz!!(daha yaş onbeş) feneri bursa yı yorumlarken saçma sapan ben bursayla CL'de yarı final yapıyorum..abilerimiz taktik yazar bide şansın varsa 3.falan olursun derlerdi..beni bilen her arkadaş çevrem okul,dershane...parmakla gösterilirdim..o dediğin fm2005ide yurtta kaldığım için harçlığımızın yarısını kafeye verir anca kafede oynardım...o dediğin programsız..Hiç kimseye karşı senden ii oynarım iddaam yoktur..herkese saygı gösteririm.ii cm+fm'cinin nsl uykusuz kaldığınıda bilirim..ama bu oyunun KRALINIDA oynarım..iiki gelmemişiz 4-5gündür finallerimiz var die..mod'lardan özür diliyorum.şahsi bi mesele..sinirime verin..kilitleyin lütfen bu konuyuda..

bide o oyuncuyu yanlış hatırlamıyosam 2.7milyon pounda almıştım..sırf onun için yeni oyun başlattım..özellikleri orta halliydi..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri