-
Liverpool mu cok kotu? Ingiltere ligi mi zor? cevabini buldum
Arkadaslar ben liverpoolu cok severim,oyundada aldigim takim genelde liverpool olur,ama gel gor ki sinirden en fazla 15-20 mac yapip bastan basliyorum, cunku bu takim top oynamiyor,bu forumdaki hemen hemen butun taktikleri liverpool uzerinde denememe,kendi bildiklerimide eklememe ragmen bu takima futbol adina hicbise yaptiramiyorum, ya ingiltere ligi cok cok zor, yada liverpool cok kotu yapmislar,veya benim taktiklerle liverpoolun kimyasi uyusmuyo.
Icinizde liverpool ile bariz basari ve ezici taktik yakalamis olan varsa lutfen bizimle paylassin. teskler.
Evt arkadaslar yaptigim uzun arastirmalar neticesinde sorunun ingiltere liginde degil LIVERPOOL takiminda oldugunu anladim,sanirim LIVERPOOL oyunun en basiretsiz takimi, Gerrard,Xavi Alonso gibi lider oyuncularin takima katkisi SIFIR,bu oyuncular fm 2006 ve 2007 de fiyasko olmus, LIVERPOOL uzerinde tam 16 taktik,24 ayri varyasyon denedim, 7 farkli transfer politikasi izledim, ama bu takimda hicbise degistiremedim, hersey ayni, kalecisinden stoperlerine hepsi fiyasko,isin kotusu transfer ettigimiz oyuncularda esseklesiyo buraya gelince,yani resmen gunumuz BESIKTASI ni oyunda LIVERPOOL olarak gorebiliyoruz. Sonuc olarak siz siz olun delirmemek icin LIVERPOOL takimi ile fm oynamayin, Saygilar...
Mesaj Yetkileri