arkadaşlar başlık gayet açık format atıcam ne yapmam lazım bir yardım edin![]()
arkadaşlar başlık gayet açık format atıcam ne yapmam lazım bir yardım edin![]()
Diskete atarsın save dosyasını. Formattan sonra tekrar disketten aktarırsın.
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
pekı o save dosyasını nereden bulacaz
C:\Documents and Settings\MET\My Documents\Sports Interactive\Football Manager 2007\games burada olması lazım arkadaşım![]()
So what?
Saike
diskete attık diyelim bilgisayar formatlanacak oyun yüklü olmayacak sonra oyunu yükleyip nasıl yapacaz?
önce oyunu kur sonra oyunu aç sonrada kayıtlı oyunu aldığın yere kopyala yapıştır yap![]()
So what?
Saike
Arkadaşım belgelerim içindeki sports interactive yi bir yere kopyala mesela cd format attıktan sonra bu dosyayı tekrar belgelerime yükle.
formatı attım o save dosyasını usb ye aldım şimdi oyunu yükledim oyuna girdim ne yapacam yeni manager mi ekleyecem
yaw arkadaşım ne o kadar uğraşacan saveleri bilgisayarım d ye at silinmesin.okadar.
yedekle format at
arkadaş olmazsa aynı oyunları yeniden yüklersin sana çözüm veriyoz biz
arkadasim sadece C: ye format atcaksan C: ye gir orada yukarda Documents and Settings dosyasina tikla girt orada Fm 2005 dosyasini gorursun icinde games var kayitli oyunu oradan kes ya da kopyala D: ve E: nereye koymak istiyorsan koy ve C: ye format Cek...