1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Kaliteli Oyuncu Türetmenin Yolları

Nesil
    2005
    Yer
    Zonguldak Siteniz:Turksportal

Post Kaliteli Oyuncu Türetmenin Yolları

Arkadaşlar Oyuncularınızı Süper Bir Oyuncu Nasıl Yapıyorsunuz.Bildiklerimizi Paylaşalım Ne Dersiniz ?

Ben Antreman Paketi Kullanıyorum.Güzel ve İşe Yarıyor

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

ben o genç oyuncuyu ilk senemde yedekken oyuna alıyorum daha sonra yavaş yavaş takıma monte ediyorum tabi bu arada o oyuncuya bişrde idol gösteriyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

idol nasil gosteriosunuz ki solesenize

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    idol nasil gosteriosunuz ki solesenize
    oyuncu etkilesimi die bi yer warya oyuncular hakkında yorum yapıosun fln işte ordan gosterilio
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Ben oyuncuda potansiyel varsa 16-17 yaşında koyuyorum ilk 11'e.Sonra çok hızlı bir şekilde gelişiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

eğer takımda oynatcak yerin yoksada pilot kulğp denen bi kavram girdi oyunna oraya göndercen oyuncuları

Nesil
    2005
    Yer

Evet Pilot Takımda Yarıyor Olcan Adin Deneyin !

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa/Akhisar

hic denemedim ama denicem antreman paketide cok onemli eger guzel bi antreman paketi warsa bi de bi oyuncudan ders aliosa o oyuncu sizi mutlu eder zatn

Nesil
    2005
    Yer
    Iğdır

pilot takımdan ziyade kendinizin yetiştirmesi daha önemli böyle basit maçlarda oynarsa gelişiyo

yolla pilot takima ii gelisiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Türkmenistan

Oyuncu yetenekli degilse ne yaparsan yap adam olmaz. Once dogru oyuncuyu bulacaksin

Nesil
    2005
    Yer

Quote Originally Posted by tolik_julik View Post
    Oyuncu yetenekli degilse ne yaparsan yap adam olmaz. Once dogru oyuncuyu bulacaksin

Birde Genç Oyuncular Olursa Süper Yıldızlar Geliştirirsin.

Quote Originally Posted by Crazy_boys View Post
    Arkadaşlar Oyuncularınızı Süper Bir Oyuncu Nasıl Yapıyorsunuz.Bildiklerimizi Paylaşalım Ne Dersiniz ?

Ben Antreman Paketi Kullanıyorum.Güzel ve İşe Yarıyor
    Ben ol diyorum oluyor

pİlot Takimi Ozgurcani Deneyin!

Nesil
    2006
    Yer
    Kırşehir

Arkadaş en başta oyuncunuzun yetenekli ve potansiyeli olması lasım oyuncu geliştirmek iin iyi bir antreman programı uygulamanız gerkiyor ama oyuncunu hangi mevkide daha iyi potansiyel gösterdiğini bilmeniz gerekir.Oyuncunuzu o mevkiye yönlerdirmeniz gerkir,bide oyuncunuzu takımda abilik yapacak oyuncunuz olursa tam süper olur oyuncuyu bide takıma yavaş yavaş monte etmeniz gerekir ama gerktiği yerde oyuncuyuda oyuna almanız sorumluluk vermenizde gerkir ki ilerde kişiliğide sağlam olsun takımınız zor bi durumda kalırsa sorumluluk almaktan kaçınmasın...Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

Nesil
    2006
    Yer
    iZMİR /aliağa

aaron niguez'i mutlaka alın.Çünkü antreman paketiyle mükemmel oluyor!

Ben bojanı gelıstırdım.ama allah ıcın adamı yetenegı var.İlk yılımda etoo ve savıola sakatlanınca onu 16 yasındayken takıma aldım.o sezon 20 ye yakın mac yaptı.Sampıonlar lıgı de dahıl 12 gol attı.Su an 2010 yılındayım degerı 36 mılyon euro ve lıgde 32 macta 30 gol attı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Iyi genc oyuncu bulmak icin genie scout programindan potensiyellerine bakin.Iyi olanlari alip pilot takima yollayin.Boylece bi suru yildiz kazanirsiniz.Oyuncularin potansiyelleri en az 160 olmali.Ben rivaldo die adam buldum 15 yasinda ve bosta mutlaka alin.Adamin potansiyeli 175 ve super gelisiyo.Bi de kafama bisey takildi pilot kulup kardes kulup demekmi oyunda?

iyi bir idamn programı

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

AnTrEmAn PaKeTi...

pilot kulup kardes kulup demekmi oyunda?
    Evet.

Önce genie scout'tan potansiyeli yüksek oyuncu bulunur(tabi çalışma oranı da yüksek olursa daha iyi olur=) ) daha sonra çok gençse feeder kulübe yollanır.19yaşına kadar orda oynar gelir takımda yavaş yavaş FA Cup'ta English Cup'ta ya da küçük takımlara karşı ilk 11 de başlatırsan baya gelişir.

Chelsea'de Sinclair diye bir genç vardı onu sürekli sonradan oyuna soktum,küçük takımlara karşı ilk11 de oynattım şimdi baya gelişti ayrıca favori kişisi de Ben oldum Favori kişi olarak kendinizi görmekte ayrı bir zevk ))

arkadaşlar antremanı çok önemli oyuncunun hangi guclerini arttırmak istiyorsanız antremandan onu çok calıştırın işe yarıyor deneyin derim

Mesaj Yetkileri