Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Trabzon'un neye ihtiyacı var ?

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Default Trabzon'un neye ihtiyacı var ?

Trabzonspor dibe vurdu: 2-1
    Turkcell Super Lig'in 16. hafta açılış maçında Bursaspor evinde konuk ettiği Trabzonspor'u Frasineau ve Burak'ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Trabzonspor'un tek sayısı Umut'tan geldi.

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla taraftarları üzen bordo-mavililer Bursa deplasmanın da mağlubiyetle ayrıldı. Trabzon bu sonuçla 16 maç sonunda 14. sırada yer aldı.

Maçın hemen başında 2. dakikada Frasineau'nun golüyle yenik duruma düşen bordo-mavililer, golün şokunu üzerinden atamadan 22. dakikada Burak'ın attığı gole engel olamadı ve karşılaşmada 2-0 geriye düştü.

İlk yarı ev sahibi takımın 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanırken, Trabzonspor devreye Marcelinho-Ersen Martin değişikliğyle başladı. Maçın 47. dakikasında Umut'un attığı şık golle umutlanan Karadeniz ekibi farkı bire indirdi: 2-1

Bulduğu golden sonra baskısı artıran Trabzonspor, girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve mücadeleden mağlubiyetle ayrıldı.

Trabzonspor en son galibiyetini yedi hafta önce Erciyesspor'u 3-1 yenerek almıştı

bu sene lige herkezi şaşırtan trabzonspor bi aralar herkesin koktuğu takımdı ama bu sene çok şaşırttı bizi sizce bunun sebebi ne? trabzonun toparlanmak için neye ihtiyacı var ?
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

[QUOTEurgut;410578]Trabzonspor dibe vurdu: 2-1
    Turkcell Super Lig'in 16. hafta açılış maçında Bursaspor evinde konuk ettiği Trabzonspor'u Frasineau ve Burak'ın attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Trabzonspor'un tek sayısı Umut'tan geldi.

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla taraftarları üzen bordo-mavililer Bursa deplasmanın da mağlubiyetle ayrıldı. Trabzon bu sonuçla 16 maç sonunda 14. sırada yer aldı.

Maçın hemen başında 2. dakikada Frasineau'nun golüyle yenik duruma düşen bordo-mavililer, golün şokunu üzerinden atamadan 22. dakikada Burak'ın attığı gole engel olamadı ve karşılaşmada 2-0 geriye düştü.

İlk yarı ev sahibi takımın 2-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanırken, Trabzonspor devreye Marcelinho-Ersen Martin değişikliğyle başladı. Maçın 47. dakikasında Umut'un attığı şık golle umutlanan Karadeniz ekibi farkı bire indirdi: 2-1

Bulduğu golden sonra baskısı artıran Trabzonspor, girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve mücadeleden mağlubiyetle ayrıldı.

QUOTE]

bunları zaten biliyoz bunla ilgili to*** var..trabzonun neye ihtiyacı sorusuna gelince trabzon belki 1 maç kazansa moralolacak.trabzonun morale ihtiyacı var...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

neye ihtiyacı yok diye başlık atsan daha doğru olurdu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

cevabı basit teknik direktöre....

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Puana ihtiyacı var.. =)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

sabıra ihtiyacı var bence

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

ya ağlamak istiyorum ama elimden gelmiyor ki ne oldu ya bu takıma tam formasını aldım derken bu sene iyi transfer yaptık derken lazaroni batırdı ziya hoca büyük hoca gs bjk derbilerinden yüzümüzü ak çıkarttı ne güzel gidiyorduk ben sevinmiştim kayseride okuyorum kayseri erciyesi yendik bir daha iflah olamadık
    Bence yeni bir kalecinin gelmesi lazım jefferson bize göre değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Iyi stoper,Kalecı,ortsaha lazım
    bence musampa ve szymek kesın takıma mont edılmesı lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Neye ihtiyacı yokki?
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

trabzom sene başında çok büyük bir hataya düşüt t.d. konusunda şimdide onun acısını çekiyorlar
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

musampa sol açığa alındı orta saha oynuyo...marcelinho orta saha adam sol açık oynuyo...

yattara iyileşse,musampayla marcelinho yerlerinde oynasa,szymek kendine gelse trabzon iyi yerlere gelir bence...bi de ömer rızanın bi odaya kapatılıp sne sonuna kadar ışık görmemesi lazım...

harbi neye ihtiyacı yokki?
    1)tekkeyi satmamalıydılar
    2)kaleciye^
    3)comantande'ye katılıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yattaraya ve iyi bi forvete

1-)akilli,disiplinli bir hocaya
    2-)yattaraya
    3-)kaleciye
    4-)iyi bir dc ye
    5-)kaliteli bir golcüye

Nesil
    2006

Öncelikle inanmış bir kadroya sonra yetenekli yabancı hocalara sonra Ziya Doğan'ının inanmasına inanmıyorsa inanacak bir hocaya, ve ticari ve teknik zekası yüksek olan bir yönetime birde Fatih Tekke'ye...

Hiçbiriniz bilemedinizTrabzonspor'un bir lidere yani iyi bir başkana ve yönetim kuruluna ihtiyacı var.Balık baştan kokar.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Batuhan1907 View Post
    Öncelikle inanmış bir kadroya
    işte buna ihtiyacı var ruha!!!

Nesil
    2006
    Yer
    geleceğim söylemem

yeni bir yönetime ve kaleciye........

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

sabıra ihtiyacı var.gömlek değiştirir gibi teknik direktör değiştirmekle birşey değişmez.trabzon halkının hemen başarıyı elde etme sevdası yüzünden her sene boşa kürek çekiliyor.ilk yenilgide desteği bırakırsan nasıl gider ki bu takım?

Quote Originally Posted by dinaMYt View Post
    sabıra ihtiyacı var.gömlek değiştirir gibi teknik direktör değiştirmekle birşey değişmez.trabzon halkının hemen başarıyı elde etme sevdası yüzünden her sene boşa kürek çekiliyor.ilk yenilgide desteği bırakırsan nasıl gider ki bu takım?
    Gömlek değiştirir gibi td değiştirmek gerekirse değiştirilir.Eğer kolunuz kangren olduğu zaman kesmeniz gerek.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Devre arasinda TD ve oyuncularin buyuk cogunlugu degisir gibime geliyor.
    Peki buna ihtiyaci var mi? Bence var.

diyorumki FATİH SULTAN TEKKE gelsin alsın sandalyesini orta sahanın ortasına otursun ve ayrıca kaleciye

Quote Originally Posted by y_layta View Post
    diyorumki FATİH SULTAN TEKKE gelsin alsın sandalyesini orta sahanın ortasına otursun ve ayrıca kaleciye
    Geç bunları biz klüp kişilere bağlı kalmamalı diyoruz sen Tekke geri dönsün diyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Öff tutturdunuz bi fatih gidiyosunuz ölene kadar oynamicaktıya takımda.Bi takım tek kişinin üzerine kurulu olmamalı zate.Tekke tekke ben şahsen bıktım.Sonuçta adamında bi kariyeri var
    [SIGPIC][/SIGPIC]

26. Default

Fenerbahceli oldugun halde Trabzon daha iyi yerlerde olmali bence kadroda fena degil ama ve defans kotu bence umut yetersiz bence

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Default Kendimizi affettireceğiz

Trabzonspor'un yıldız oyuncuları Gökdeniz Karadeniz ve Marcelinho, ilk yarıda oynadıkları futbolla taraftarları üzdüklerini belirterek, "Herkesten özür diliyoruz. İkinci yarıdaki oyunumuzla kendimizi affettireceğiz" dediler.

GÖKDENİZ: "SORUMLULUK HERKESİN"

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri' nde düzenlenen basın toplantısında ilk sözü alan Gökdeniz, sözlerine özür dileyerek başlamak istediğini ifade etti. Gökdeniz, "Öncelikle camia ve taraftarlardan ilk yarıyı kapattığımız yer bakımından özür diliyorum. Ama bunun telafisini yapacak olan bizleriz. İkinci yarıda Trabzonspor'u gerçek ve layık olduğu yere taşıyacağız" dedi. Gökdeniz, kötü gidiş olduğunu ancak suçlu aramak yerine çözüm üretmek gerektiğini ifade ederek, "Burada kimse birbirine suç atamaz. Herkes kendi sorumluluğunu üzerine alacak. Suçlu aramaktansa bir şeylerin çözümünü aramak lazım. Ortada çok da büyük bir sorun yok. 7 hafta önce Galatasaray' ı yendiğimizde Türkiye' nin en iyi futbolunu oynayan, şampiyonluğa aday gösterilen bu takımdı. Her zaman işler iyi gitmiyor. Bazen kötü gidebiliyor. 7 hafta kötü gitti. Üzerimizdeki kara bulutları Ankara maçında dağıttık. Önemli olan şimdi ikinci yarıya iyi hazırlanıp, takımı layık olduğu yere taşımaktır. Takımda arkadaşlık iyi, futbolcu kalitesi, taraftar iyi, teknik kadro, yönetim iyi,. Camianın desteği çok iyi. Baktığınız zaman problem yok. O yüzden süre uzuyor" dedi. Gökdeniz, kötü gidişin en önemli nedenini açıklarken de, "Takım olarak şampiyonluk potasına girip, şampiyonluk adayı olarak gösterildiğimiz zaman anlaşıldı ki; tam konsantrasyon ve motive olarak şampiyonluğa hazır değiliz. Belki bunun ağırlığını kaldıramamış olabiliriz" ifadesini kullandı.

MARCELİNHO: "BÜYÜK OYUNCULAR ŞİMDİ BELLİ OLACAK"

Bordo - mavili takımın Brezilyalı yıldızı Marcelinho da, Gökdeniz'in söylediklerine katıldığını ifade ederek, "Taraftardan, yönetimden camiadan ben de özür diliyorum. Umut ediyorum ki bunları düzelteceğiz. Büyük oyuncular bu tür durumlarda kendini gösterir. Önümüzdeki kupa maçıyla yükselişimizi sürdürmek istiyoruz. İkinci yarıda Trabzonspor'u layık olduğu yere taşıyacağız" dedi. Marcelinho, "İyi bir dönem geçiremedik ama bunun için belli bir sebep gösteremiyorum. Önemli olan burada buna çözüm bulup, yükselişe geçmek. Büyük takımlarda bu tarz iniş çıkışlar olabilir. Biz de çıkış yapacağıma inanıyoruz. Bunun böyle devam etmeyeceğini umuyorum" dedi.

UMARIM TEKRARLANMAZ

Marcelinho, Bursa maçı dönüşü havalimanında taraftarların gösterdiği yumurtalı ve taşlı tepkinin alışık olmadığı bir durum olduğunu da işaret ederek, "Futbolcu olarak alışkın olmadığım bir durum. Benim için beklenmedik bir şey söz konusuydu. Trabzonspor taraftarı da bizim iyi olmamızı istiyor. Bazen sinirlenebiliyorlar. İnşallah bunu onlara tekrar yaşatmayız. Bu olayların tekrarlanmasını kimse istemez tabii ki. Şunu açık ve net olarak söylemeliyim ki, hala performansımın yüzde 50' sini gösteremedim. Ben de istiyorum Hertha' daki oyunumu burada gösterebilmek. Geldiğimden beri tam olarak kendi pozisyonumda oynamadım. Hocamın verdiği görevleri yapmaya ve takıma yardımcı olmaya çalıştım. Elimden geleni yapmaya çalıştım ama takımdaki şanssızlık benim de üzerime yapıştı" dedi. Marcelinho, Hertha' dayken Yıldıray' la birbirlerini çok iyi anladıklarını vurgulayarak, "Ben ileri çıktığımda o biraz geride kalıyordu, o çıktığında ben kalıyordum. Bunun Gökdeniz' le olmaması için hiçbir neden yok. Biraz zamana ihtiyacımız var. Ben hem oynayan hem oynatan bir oyuncuyum. Hücum özellikleri ağır basan bir oyuncuyum. Top kapmayı severim ama tabii ki defansif yönüm daha zayıf. Fakat ben kesinlikle bunları tartışmam Şu ana kadar teknik direktörün verdiği görevleri yerine getirmeye çalıştım v ebu böyle devam edecek. Sonuçta takımın bir hocası var. İstenen ve beklenen Marcelinho' yu en kısa sürede izlettireceğime inanıyorum" dedi.

ZİYA DOĞAN: "ARA TRANSFER YERLİ OLACAK"

Gökdeniz ve Marcelinho' nun ardından Teknik Direktör Ziya Doğan' ın da kısa bir açıklama yapacağı belirtildi. Basın toplantısı salonuna gelen Ziya Doğan, Trabzonspor' da göreve başlarken hedeflerinin büyük olduğunu ifade ederek, "Bu hedefleri maalesef yakalayamadık. Sebepleri ben çok net olarak biliyorum. Ama kimse sebeplere bakmaz. Sahadaki skora bakar. Bunu da doğal karşılıyorum. İlk yarıda Trabzonspor' un ismine yakın durumda olmadığını çok net görüyoruz. Tabii ki 3 puan sisteminde, üst sıralarla aramızda çok fark yok. İkinci yarı bu açığı kapatacağımızı düşünüyoruz. Kupada da iddialı bir takımız. Kupayı da almak istiyoruz. O yüzden Ankara maçı zor geçecek. Tabi bazı şeylerden rahatsızlık duyuyorum. Şu ana kadar transferle ilgili yönetime veya herhangi bir kişiyle hiçbir şey paylaşmadım. Eski öğrencilerimle ilgili kimseyle fikir paylaşımım olmadı. Transferle ilgili soru sorulduğu zaman bu konuda yorum yapmıyorum. Hatta çok oyuncunun gideceği söz konusu diye bekliyor insanlar. Şu anda elimizde oyuncu kalmadı bunlara bakarsak. Özellikle bunun altını çizmek istiyorum. Hiçbir futbolcuyla ilgili en yakın çevreme ve yönetim kuruluna bilgi vermedim. İkinci yarı için transfer çalışmalarımız oldu. Hemen hemen 15 - 20 tane maç seyrettirdik. Ama bunu kamuoyuna bizim sunmamız lazımdı. Türkiye' de ilgilendiğin futbolcuyla ilgili en küçük haber sızdığı zaman iki misline mal oluyor. Çok oyuncu almayacağız. Özellikle yabancı anlamında almayacağız. Böyle bir dönemde yabancı oyuncuyla ilgili vereceğimiz kararda hata yapmak istemiyoruz. Oyuncunun uyumu, adaptasyonu zor olur. Biz hakkımızı yerliden yana kullanacağız. Belirlediğimiz oyuncular var. Bunları ancak Başkan ve yönetim kuruluyla yapacağımız toplantıda listemi ilk kez vermiş olacağız" dedi.

Doğan, ancak yüzde 100 hazır yabancı oyuncu bulursak alabileceklerini de vurgulayarak, "Aldığımız yabancıda, yüzde 100 yanılmadığımızı görebilirsek o zaman alacağız. Yabancılarımız adaptasyon sıkıntısı yaşadı. Kaliteli oyuncular var. Ama gerekli verimi tam alamadık. Zaman zaman kalitesinin çok altında verim aldık. Bunu da doğal karşılıyorum. Sezon başı transfer, yabancı oyuncu açısından çok daha önemli benim için. Lig arasında almayacağız anlamı çıkarmasın kimse. Ancak yüzde 100 emin olursak alacağız. Birkaç yerli takviye yapacağız. Puan cetvelinde bulunduğu durum bizi çok üzüyor. İkinci yarıda bu çıkışı yaparak layık olduğu yerde ligi bitirmek istiyoruz. Kupada ve ligde de iddiamızın bittiğini söylemiyorum. Matematiksel iddia devam ettiği sürece bizim de iddiamız sürüyor. İlk geldiğimiz sezon Beşiktaş' ın 11 puan gerisindeydik, 13 puan önünde bitirdik. İkinci yarı böyle çıkış yapmak istiyoruz. İkinci yarı hazırlıkları başlarken, transferleri bitirmemiz lazım ki, futbolcular bir an önce kaynaşsın. O yüzden çok kısa sürede istediklerimizi yapacağız" diye konuştu.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Gökdenize gıcık kapıyorum simdi dahada kaptım

hastalık gibi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

valla affettirseler ne olcak is isten gecmis zirveden kopmus takim isleri zor

Yattara'ya ve Adam gibi bir hocaya.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri