1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Ligler 17 veya 21. haftalardan sonra bitiyor!8 ay boş geçiyor.

Default Ligler 17 veya 21. haftalardan sonra bitiyor!8 ay boş geçiyor.

İngiltere Premier Liginde oynarken ligin 21.haftasından sonra fikstür görünmez oldu,sadece kupa ve Avrupa maçları oynanabiliyor.Diğer liglerde de (İspanya,İtalya) durumun aynı olduğunu gördüm,oyunda 3.sezonu oynayan kardeşimde aynı problemi yaşadığını söyledi,daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım,Türkçe Fm v1.0 ile alakası olabilirmi?Çok keyif aldığım bir sezonu tamamlayamıyorum,lütfen yardımcı olun

Nesil
    2006
    Yer
    Island

ss koyarsan daha ii olur

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

ss yokmu kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

türkçe fm le bi ilgisi oldugunu zannetmiyorum ama ss koyarsan daha iyi olur

arkadaşlar screenshotları ancak yarın ekleyebilirim.ben biraz daha açayım isterseniz konuyu,lig 31 ocak itibariyle kilitlenmiş durumda hiçbir takım maç yapmıyor sadece kupa ve avrupa maçları oynanıyor,kardeşim kendi oyununda 2sezon bitirdikten sonra 3. sezonda bunu yaşadığını söyledi bende ilk sezonumda yaşıyorum,aklımı kurckayan ise bunun Türkçe Fm yi kurduktan kısa bir süre sonra oluyor olması,Türkçe Fm yi kurduğum sıralar kardeşim 3.sezona başlıyordu bense ilk yarının ortalarındaydım.
    SS leri yarın eklicem yardımlarınızı bekliyorum,ama içimdeki ses bu oyun gümbürtüye gitti diyor.

ya arkadaslar ayni sorun bendede oldu 15. hafta fixtur kayboldu bu SS ne lutfen biri bilgi versin

SS'den kasıt Screenshot yanı ekran görüntüsü.Bu arada aynı sorunu yaşayan başka biri olmasına sevindim desem yeridir en azından problem benden kaynaklanmıyormuş

Mesaj Yetkileri