Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Oyunda Hata Veriyo :(

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Angry Oyunda Hata Veriyo :(

ArkadaşLar Türkçe Yama yı yükledikden Sonra ßu Hata Gerçekleşti Anlam veremedim ßi yardımcı oLursanız Sevinirim.....

1.olarak ßu çıkıyor...

http://img297.imageshack.us/my.php?image=34dt8.jpg

2.oLarakda ßu

http://img297.imageshack.us/my.php?image=ads305zoy2.jpg

Evet ArkadaşLar YardımLarınız ßekliyorum Hata ßu Resimlerden ißarettir..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Daha önce bir Türkçe yama kullandıysan bu sorunla karşılaşabilirsin...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default Teşekkür EEDERİM SEKOPEJ

Eyvallah aßi SağoLasın ALLAH Razı oLsun Doğru

kusura bakma ben anlamadim ayni sorun bende de var.

bnde kullandm we her maca grdiimde oluyoo ben 2006 nn tr sini kullanmstm nasıl duzelteblrmm???

ya ayni hatayi bende de weriyo sekopej su isi daha ayrintili bi sekilde aciklayabilir misin oyundayken bu hatayi verio cok sinir oluyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evt aßi yaaa Format attım yine düzelmedi

evet arkadaslar ya bendede ayni hata sinir oldum resmen yani sokopej daha ayrintili aciklarsan sevincez!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Arkadaşlar ben daha önce böyle bir sorunla karşılaşmadığım için çözüm olarak oyunu kaldırıp kurmayı önerdim. Oyunu kaldırdığınızda kayıtlı oyunlarınız hariç bilgisayarınızda bulunan FM 2007 ile ilgili herşeyi silip tekrar kurun. Ondan sonra Türkçe yamayı kurun...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

2006 tr yaması kullanıldıgında oluyor ve silip yeniden yükleyince düzeldi

ben daha önce başka bir türkçe yama kullanmamıştım ama geçengün yüklediğimde 2 aydan beri hata vermeyen oyun hata verdi yamayla birlikte oyunu silip tekrar yükleyince hata bitti ama oyun yamasız şekilde sanırım yamada bir problem var ilgili arkadaşlar bi araştırırsa faydalı olur.

2006 nın türkçe yamasını kullanınca oluyo ben silip tekrar yüklemiştim sorun ortadan kalkmıştı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beyler Oyun İçin Güzelim biligisayar a Format attım Sildim Türkçeyi Tekrar'dan Yükledim Ama Yok Yine Aynı Hatayı Veriyor Ne yaparım Ben ya Yardımcı olun Bi lütfen yaa

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

oyunu kökten kaldır klasörden. büyük ihtimalle maç spikeri türkçe kullandığın için.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

15. Default

Yukarıdaki Hatayı Veriyor.Şimdi Yeniden Silip Yükleyecem İnşallah Olur

16. Default

Tamamen Sildim Yeniden Yükledim Yine Aynı Hata Bir Çare Bulun

17. Default

Arkadaşlar Ben Şimdi Bilgisayarımın Ana Dilini Denetim Masasından İngilizce Yaptım Oyun Hata Vermedi.Tavsiye Ederim

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

akıllılık edip fm06 yamasını kullanmayanlarda bi sorun olmuyo yamasız oynanılsa bile spiker türkce kalıyo oyunun tüm klasorlerini application datalarını flan herşeyi silin düzelir

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

EyvALLAH Arkadaşım SağoLAsın İnşALLAH düzelir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tesekkurler sekopej bu hata yuzunden oyunu bırakma noktasına gelmıstm

walla en sonunda buldum bu sorunun çözümünü. bu güzide resmi araştırma sitesindeki pekçok arkadaşda bi yardımcı oluyo hiç sorma...millet sadece mesaj olsun diye yazıyo bişeyler. herkesin aklına format geliyo. kolayı o ya...
    önce gizli dosyaları göstemeyi aç. ondan sonra c://document and settings' e gel. asıl nane bundan sonra eğer application data' ya girersen ki çoğunlukla oraya giriliyo, yarana ilaç bulamazsın. buradaki local settings'e gel. ve oradaki TEMP dosyasının içinde ne var ne yok sil. bu işlemden sonra hem makinen nispeten hızlanacak hemde sorun kalkacak. bunun nedenide hata raporu sayfasında yazıyo aslında. oyun oraya bi metin dosyası atıyo. işte o dosya işi darmadağın ediyo.
    bu kadar. bende işe yaradı umarım sende ve diğer bu sorunu çekenlerdede işe yarar...

Nesil
    2006
    Yer
    Genelde İşyerinden...

Red face

Quote Originally Posted by candogus View Post
    walla en sonunda buldum bu sorunun çözümünü. bu güzide resmi araştırma sitesindeki pekçok arkadaşda bi yardımcı oluyo hiç sorma...millet sadece mesaj olsun diye yazıyo bişeyler. herkesin aklına format geliyo. kolayı o ya...
    önce gizli dosyaları göstemeyi aç. ondan sonra c://document and settings' e gel. asıl nane bundan sonra eğer application data' ya girersen ki çoğunlukla oraya giriliyo, yarana ilaç bulamazsın. buradaki local settings'e gel. ve oradaki TEMP dosyasının içinde ne var ne yok sil. bu işlemden sonra hem makinen nispeten hızlanacak hemde sorun kalkacak. bunun nedenide hata raporu sayfasında yazıyo aslında. oyun oraya bi metin dosyası atıyo. işte o dosya işi darmadağın ediyo.
    bu kadar. bende işe yaradı umarım sende ve diğer bu sorunu çekenlerdede işe yarar...
    arkadasim guzel anlatmissin ama bende bahsettigin dosyanin icinde bisey yok klasor bos yani ama hala hata veriyo.
    modaretor arkadaslar admin abiler bi yardim edin.oyundan sikilmaya basladim....
    ѕαηмα şαнıм нєякєѕι ѕєη ѕα∂ıкâηє уâя σℓυя.
    нєякєѕι ѕєη ∂σѕт мυ ѕαη∂ıη вєℓкι σℓ αğуâя σℓυя.

23. Default

Arkdaşlar Ben İlk Öyle Yapmıştım Çare Olmadı.Size Tavsiyem Denetim masasına girin sonra dil seçeneklerine girin.yukarıdaki sekmelerden diller şeçeneğine tıklayın.Ayrıntılara girin ve bilgisayar dilini ingilizce yapıp öyle oyuna girin.Kesin Çalışıyor.Oyundan Çıktığınız Zaman Geri Türkçe Yapın.Tavsiye Ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by OranGe06 View Post
    Arkdaşlar Ben İlk Öyle Yapmıştım Çare Olmadı.Size Tavsiyem Denetim masasına girin sonra dil seçeneklerine girin.yukarıdaki sekmelerden diller şeçeneğine tıklayın.Ayrıntılara girin ve bilgisayar dilini ingilizce yapıp öyle oyuna girin.Kesin Çalışıyor.Oyundan Çıktığınız Zaman Geri Türkçe Yapın.Tavsiye Ederim
    Quote Originally Posted by candogus View Post

Kardeşim Senin bu AnLattığını 50 Defa SöylediLer burda sağoL ama PayLaşımın için o dediğinin Aynısının tıpkı Tıpısının %100 ünün %200 ünü yaptım ama oLmadı ne oLucak ?

walla nediyim srt.01 kardes . biktim bende millet takilmis turkce fm ye. ne turkcesi once calisani yapta ondan sonra turkceyi yaparsin sanki adventure oynuyorlarda turkce istiyorlar. boyle arastirma yok yani. ya bizim sikayetlerimmizi duyuramiyorlar yada yapamiyoruz kardesim diyemiyorlar. gittik 110 milyon verdik aldik orjinal oyun takilip takilip duruyo...
    dene benim dedigim gibi hata verince oraya dosya atiyo paso...
    su modlarda bi bakarlarsa su konuya egilirlerse siviniriz yoksa fm ruya oyun olmadan hayal olma yolunda ilerliyo

Nesil
    2006
    Yer
    Genelde İşyerinden...

Quote Originally Posted by SrT.01 View Post
    Kardeşim Senin bu AnLattığını 50 Defa SöylediLer burda sağoL ama PayLaşımın için o dediğinin Aynısının tıpkı Tıpısının %100 ünün %200 ünü yaptım ama oLmadı ne oLucak ?
    arkadaslar ne olur buna cozum bulalim ben kafayi yemek uzereyim
    lutfen biraz ilgilenin...........

Nesil
    2006
    Yer
    Genelde İşyerinden...

Exclamation

yönetici abilerimiz lütfen bu kardeşlerinize kulak verin.5 kere oyunu silip kurdum,burda arkadaşların dediklerini yaptım ama hala bi çözüm yok.ben inanıyorum ki benim gibi çok insan mağdur durumdadır.lütfen bu kanuya biraz daha ilgi gösterelim ve sizden ricam bu konuyu sabitlemeniz...arz ederim....

28. Default

Oyunu Silip Kurmak Care Olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yerel Disk C'den Documents and Settings ve sonra kullandığımız hesaba ait kullanıcı adına girdiğimizde,eğer Application Data klasörü orada gözükmüyorsa yapmamız gereken şudur;

Pencerenin üst kısmından Araçlar'a tıklayıp oradan klasör seçeneklerine giriyoruz.Daha sonra açılan pencereden görünüm sekmesine girip,gizli dosyalar ve klasörler kısmından,gizli dosya ve klasörleri göster şıkkını işaretliyoruz.

Bu kadar.Daha sonra Sports Interactive klasörünü silip oyunumuzu oynayabiliyoruz.

Beni gizli klasörlerü görmek rahatsız ediyor.Sizi de rahatsız ediyor ise aynı şekilde bu sefer eski şıkkı,yani;Gizli dosya ve klasörleri gösterme şıkkını ilşaretleyip işlemi tamamlıyoruz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir...

İyi oyunlar....

Nesil
    2006
    Yer
    Genelde İşyerinden...

Quote Originally Posted by OranGe06 View Post
    Oyunu Silip Kurmak Care Olmaz
    arkadaşım aklına gelebilecek herşeyi denedim olmadı olmadı.anlamadığım bi hata yalnış hatırlamıyorsam fm 2006 dada bu hata oluşmuştu ama o zaman da bi çare bulunamadı.bu 3 üncü gün hala bi yönetici bi açıklama yapmış değil...lütfen yardımcı olun....

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri