Anket Sonuçlarını Görüntüle: GS-FB derbisini kim kazanır?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • berabere biter

1 3.23%
  • fenerbahçe

8 25.81%
  • galatasaray

22 70.97%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 117 sonuç

Konu: Galatasaray-Fenerbahçe

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Default Galatasaray-Fenerbahçe

dünyanın en büyük derbilerinden biri bu pazar ali sami yende...yorumlar?

ben galatasarayın maçın favorisi olduğunu düşünüyorum moralsiz fb bu maçta varlık gösteremez.

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Galatasaray tai ki.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

bari bende iyi olan kazansın, ya da dostluk kazansın yazayım.
    TURKSPORTAL
    Football Manager Turkiye
    www.turksportal.net

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

GS alacak bu macı, FB nin alması cok zor.

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Fenerbahçe

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Hadi bi de skor tahmini yapayım GS:3 - FB:1

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bence Galatasaray 2-1 kazanır.Fenerbahçe hem yorgum hem moralsiz.Galatasaray uzun zamandır bu maçı bekliyordu.Gerçi böyle maçlar belli olmaz ama yinede galatasaray kazanır.

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Tabiki Galatasaray yahu

Benden de bi skor tahmini: Galatasaray 2 - 0 Fenerbahçe

<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
    Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
    ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
    <a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
    <a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive l <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>

__________________________________________________ _______________

Cristiano Ronaldo Misafir

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    Tabiki Galatasaray yahu

Bende, GS 2-0 FB diyorum..Golleri de, Ümit Karan ve Song atar, deyrum!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bence Fenerbahçe 2-1 alır maçı...Ne kadar moralsiz de olsa, alexli aureliolu fener durdurulamaz bu hafta..Kaliteli futbolla bu maçı alır fener..
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2005
    Yer
    Balıkesir

Quote Originally Posted by VoLkaN BaROs
    Tabiki Galatasaray yahu

bence de 2-0 GaLaTaSaRaY alır
    Çünkü;
    1. si fener moralsiz olacak
    2. si yorgun olacaklar
    3. sü kendi sahamızdayız
    4. sü GS gerets ile güzel bir takım ruhu yakaladı yani ellerinden geleni yapacaklar aslanlarımız

.....

ee daha sayayım mı

Ne bicim anket bu??!!
    Tabiki Galatasaray yenecek!!!

Rerere rarara, Galatasaray Galatasaray Cim Bombom.....!!!!

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Bana da Galatasaray alır gibi geliyor, çünkü Fenerbahçe yorgun, moralsiz olduklarına ise katılmıyorum, derbi maçlarının motivasyonu ayrı olur...

Ancak bu derbi maçı tabiki de her türlü sonuç çıkabilir, futbolcuların isteklerine de bağlı...

Fenerbahçe'nin yıldızları kendilerini gösterirlerse, Galatasaray'ın işi çok zorlaşır...

Ama zayıflıklar, avantajlar göze alındığında ben GS alır diyorum...

Galatasaray 2 - 0 alır.Fener yenerse ama limkansız ligin tadı kalmaz zaten.Alex te yokmuş.O olmayınca zaten fenerdede bişe olmuyor bu yüzden galatasaray rahat kazanır

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Alakası yok, çok basit bir mantık bu.

Fenerbahçe'nin kadrosu Galatasaray'ın kadrosundan çok daha iyi.Anlık durumlarda sonuçlar belli olacaktır ama Fenerbahçe şu anki kadrosu ile 50 tane maç yapsa 49'unda daha avantajlıdır.

GS 1 - 3 FB
    Benim tahminim bu..

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Bence de ABOOO, kesinlikle doğru

galatasaray bu maçı alacak bence..fener yorgun ve moralsiz çıkacak maça..galatasaray'da eksik sakat,cezalı futbolcu yok ve kendi sahamızda..galatasaray alıcak bence

gs 2-0 veya 1-0

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

2-0 Galatasaray diyorum.

Fenerbahçe maça asılacağı kesin üzerinden şampiyonlar ligi yenilgisini atmak isteyecektir. Ama Gs nin şu sıralar fenerbahçeye göre morali ve oynadığı futbol daha iyi.. Fenerbahçede kaliteli isimler olabilir ama önce taktiğini iyi kullanacaksın elindeki değerleri kullanmayı bileceksin. Daum ve Gerets bakalım iki Avrupalı teknik adamın taktik savaşını izleyip göreceğiz.

Büyük derbi olacağı kesin ama şu var dostluk kazansın.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Bu arada alex oynicak...Onu belirtim..gazeteler bugün öyle yazıyodu..(tabii ne kadar doğru bilemem) Fenerbahçe alexsiz oynarsa GS ile aynı şansa sahip..ama alex oynarsa %70 fener
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Alex'in sezonu kapattığı bilgileri ve Real Madrid'in onun transferinden vazgeçtiği söylentilri duydum
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vieri
    2-0 Galatasaray diyorum.

Fenerbahçe maça asılacağı kesin üzerinden şampiyonlar ligi yenilgisini atmak isteyecektir. Ama Gs nin şu sıralar fenerbahçeye göre morali ve oynadığı futbol daha iyi.. Fenerbahçede kaliteli isimler olabilir ama önce taktiğini iyi kullanacaksın elindeki değerleri kullanmayı bileceksin. Daum ve Gerets bakalım iki Avrupalı teknik adamın taktik savaşını izleyip göreceğiz.

Büyük derbi olacağı kesin ama şu var dostluk kazansın.
    Galatasaray'ın taktiği mi var?!
    Biz ona 'Hurraaa - hücuuumm' diyoruz.
    Dünyanın hiç bir yerinde 4-1-2-3 şeklinde bir taktik yoktur, bu taktik ile oynamaya çalışan her zaman darma duman olur.

Galatasaray'da orta saha organizasyonu yok, zaten orta saha da yok..

Galatasaray'da doldur, boşalt var.Doldur geriden, Hakan Şükür indirsin, birisi dokunsun atarsan atarsın atamazsan zaten gol yediğinden dolayı kaybediyorsun.

Bu mudur yani?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vieri
    Alex'in sezonu kapattığı bilgileri ve Real Madrid'in onun transferinden vazgeçtiği söylentilri duydum
    Alex sezonu kapattı sözlerini lakırdı olarak kabul ediyorum, büyük olasılık ile oynayacaktır.

Real Madrid'in Alex ile ilgilenmesi çok güzel bir durum, bazılarımız hala onun yeteneklerini tartışıyorlar.

Alex çok büyük bir yetenek, kabul etseniz de, etmeseniz de

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

herkesin izlenimi kendine göre değişim gösterebilir, ben senin galatasaray'ın futbol oynayış biçimini eleştirmene saygım var. Bu senin görüşündür kendince doğrudur. Sana Galatasaray iyi oynuyor diye kabullendirmeye çalışmam.

Belki bana göre iyi oynayan Galatasarayken, Fenerbahçe kötü oynuyordur.. bu sanada tersttir. Görüşler bir noktada mutlaka birbirine ters duruma gelebilir. Bu normal. O yüzden izleyip göreceğiz kim nasıl oynayacak. Şimdiden şu böyle oynuyor kazanamaz gibi iddialar yersiz.

Fenerbahçe milan karşısında dökülürken Galatasaray karşısında çok iyi mücadele çıkartabilir bu mümkün hergün hergünü tutmaz. Nasıl herkes geçmiş yıllarda GS nin kupada Feneri devirmesini, Fenerin Gs ye 6 atmasını tahmin edemeyeceği gibi derbi sonuçları kolay kolay bilinmez.. zordur.

Alex bana görede büyük bir futbolcu bunu tartışmıyoruz zaten onun oyuna etkisinden bahsediyoruz. Arkadaşta söylemiş zaten oynarsa Fenerin kazanması için oranını yükseltmiş..

Fenerbahçe Galatasaray maçları her zaman derecesi yüksek olmuştur iyi olan iyi oynayan kazansın
    Mustafa Budak
    Turksportal

Bertolt Brecht

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Hakan indirsin birisi mi vursun ? o zaman fb nin taktiği daha basit; alex duran top kullansın biri dokunsun ..bu kadar basite indirgememek lazım futbolu..ümit karanın 11 golü var, kaç tanesini hakan indirdi ?

galatasaray kanat oyuncuları ya beklere ya saidouya yardım etmediğinden dolayı ortasaha zayıf kalıyor... fenerbahçe nin en büyük zaafı ise defansı, ama bundan öte daum sendromu var ..td leri değiştirsek fenerbahçe yürüyerek kazanacakken, hal böyleyken maçın ibresi galatasaraya yönelik ..

haftaarası fenerbahçe, milan maçında kendini galatasaraya sakladı .. çok değil 4 sene evvel galatasaray hem bjk hem real madridi ardarda paçavra etmişti ... fenerbahçe taraftar yapısı ve potansiyeli ile avrupanın zirvesine oynayabilecekken , küçük düşünceli insanların başta olması nedeniyle ligi alma uğruna, avrupayı daha çok feda eder ..

alex te bir numara yok...doğrudur maç kurtarıyor, gol atıyor ,attrırıyor ama futbol adına ne yapıyor ? ben sahada görmüyorum , hagi de koşmuyordu demeyin , hagi koşmasa bile takımı sağa sola yönlendiriyordu; rakibin zaafını söylüyordu; ve de daha fazla görünüyordu her şekilde o yaşına rağmen ... real fenerbahçeden birini alacaksa o adam appiah olmalı ...

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

ya bu galatasaray kazansın istiyorum ama bu sonra galatasarayın başını ilerde çok ağrıtır.
    çünkü gene yenilirse daumu gönderirler buda galatasaraya en büyük ceza olur. bir takım bu kadar kötü oynatılabilir.
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    Hakan indirsin birisi mi vursun ? o zaman fb nin taktiği daha basit; alex duran top kullansın biri dokunsun ..bu kadar basite indirgememek lazım futbolu..ümit karanın 11 golü var, kaç tanesini hakan indirdi ?

galatasaray kanat oyuncuları ya beklere ya saidouya yardım etmediğinden dolayı ortasaha zayıf kalıyor... fenerbahçe nin en büyük zaafı ise defansı, ama bundan öte daum sendromu var ..td leri değiştirsek fenerbahçe yürüyerek kazanacakken, hal böyleyken maçın ibresi galatasaraya yönelik ..

haftaarası fenerbahçe, milan maçında kendini galatasaraya sakladı .. çok değil 4 sene evvel galatasaray hem bjk hem real madridi ardarda paçavra etmişti ... fenerbahçe taraftar yapısı ve potansiyeli ile avrupanın zirvesine oynayabilecekken , küçük düşünceli insanların başta olması nedeniyle ligi alma uğruna, avrupayı daha çok feda eder ..

alex te bir numara yok...doğrudur maç kurtarıyor, gol atıyor ,attrırıyor ama futbol adına ne yapıyor ? ben sahada görmüyorum , hagi de koşmuyordu demeyin , hagi koşmasa bile takımı sağa sola yönlendiriyordu; rakibin zaafını söylüyordu; ve de daha fazla görünüyordu her şekilde o yaşına rağmen ... real fenerbahçeden birini alacaksa o adam appiah olmalı ...
    ilk başta şunu söliim! Bence bu hafta son yıllarda izlediğimiz ya en iyi derbi maçlarından birini ya da en sıkıcı derbi maçlarından birini izleyecez bana göre! çünkü fbnin öyle bi durumu var ki... shevchenkodan 4 yedikten sonra kendilerini toparlamaları biraz zor. Fakat g.saray ile karşılacaklarından dolayı mutlaka kendilerini toparlamaları lazım. ama bana göre önce daumun kendini toplaması lazım. bunu bnm çoğu f.bahçeli arkadaşımda sölüyo. belki sizler de katılıyosunuzdur. bana göre fb istediği adamı transfer etsin başında daum olduğu sürece edirnede dışarıya çıkamas. çıksa bile anca bu kadar daha ilerisi olamaz! her şey türkiye ligi için mantığıyla yola çıkan bi teknik adamdan ne bekleyebilir ki f.bahçe! bu yüzden avrupada kötü sonuç alıyolar yazık...

sadece f.bahçenin zaafı yok.. g.sarayın da zaafı var. bana göre çok önemli bi zaaf hemde. gerets ilk defa bi derbi de... bu derbi diğer takımların maçları gibi diil. tüm dünyadaki en önemli 2. derbi bu! hiç bişey bu kadar yoğun derecede yaşanmıyor! gerets bunu kaldıracak mı orasını ben kestiremiyorum.

tabii birde şu var. son 5 yıla baktığımız zaman (yani 99-00 sezonundan sonra) gs-fb maçlarında her zaman ev sahibi takımların galip geldiğini görürsünüz. uzun zmndır deplasmanda galibiyet olmadı. işte bu yüzden g.saray 2-0 maçı alır diye düşünüyorum.

ama şunu çok iyi biliyorum ki daumun bu kafadan artık kurtulması lazım. bilmiyorum belki de ben yanılıyorumdur! türkiye ligi avrupadan daha önemlidir! ne dersiniz ?

Nesil
    2005
    Yer
    Evden

Evet Daum baya hata yapıyo Bence o gitmeden başarı sağlanmaz

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Frank_Castle

Daum zaten istenilen teknik direktör değil, onu tartışmam bile.Hatta bu sezon başı yerine daha iyi bir tenik direktör getirilmeliydi ya neyse deşme yaramızı.

Alex kötü, oyun etkisi yok demek çok saçmadır.
    Hagi'nin koşmadığını söylerken gerçeği itiraf ediyorsun.

Alex oyunu yönlendiren, temel tekniği üstdüzeyde olan, topu her ayağına aldığından oyunu bir parsel ileriye taşıyabilen çok önemli bir oyun kurucudur.Son vuruşları ve bireysel çabaları ile bir çok maç kazandırmıştır.

İlk geldiğinde maç kazandırmadığı tartışılıyordu

Alex de rakibin zaafları kullanabiliyor, dribbling yaparak gol atıyor.40 metreden nokta paslar atarak inanıulmaz pozisyonlar hazırlıyor.Rakibi yokeden derinlemesine paslar atabiliyor, ters taraftan gelen oyuncuyu çok çabuk bir şekilde görebiliyor.

Basının Alex'i yoketme çabasına bir çok kişi katıldı (basının ikna kabiliyeti), çünkü Fenerbahçe her zaman konuşulan büyük bir camia.Bu sayede gazete satışları artacak, ratingler yükselecekti.

Hagi de pres yapmazdı, Zidane da yapmıyor.Alex'in yapmaması da bu yüzden eleştiri konusu olamaz!

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri