1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Malatyaspor-Ankaragücü Maçı Ertelendi..

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Default Malatyaspor-Ankaragücü Maçı Ertelendi..

Arkadaşlar az önce maçtan geldik, yoğun sis nedeniyle maç 35. dakika ertelendi 0-0 iken. Ancak ilginç olan şey, maçın başında da sis varken erteleme yapılmamasıydı. Malatyaspor için hayati önem taşıyan bir maçın (ki tıklım tıklım dolu trübünler önünde) 35 dakkası sadece adamlarını tanıma çabasıyla geçti gitti.

Ayrıca düzenli baltama devam etti, 1 tanesi yüzde yüz olmak üzere 2 penaltı verilmedi. Bu TFF'nin ne hakemleri, ne de kendileri ne yaptıklarını bilmez haldeler.

Baştan sona saçmalık.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

eğer sis maçın başında varsa neden oynatıldı bunun sorgulanması lazım ama tabi maç başladığında ki sisin de yoğunluğu önemli sis sonradan arttıysa o zaman normaldir

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Sis aynıydı, başlattılar. 35 dakka bekledi Erdemir, belki geçer diye. Geçmeyince erteledi. Böyle bir mantık varmıdır ya.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

ya geçer diye bir mantık olabilirmi nasıl bir mantıkla hareket ediyor bu federasyona akıl erdirmek mümkün değil hangi akılla bunları yapıyorlar anlamadım

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

bilnmiyorum belki haklıdır Malatyaspor ama böyle sözlerden hiç haz almıyorum.

tüm takımlar baltalanbdıklarını idda ediyorlar nasıl işse artık

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

ehe, abi valla bunlar artık hiç ilginç gelmemeye başladı...

Saçmalıklara alıştık....

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

ya şimdi ben size c.tesi günkü gs-ankara bld. maçı hakkında bişe derdim ama olmaz yane! çünkü gerçekten suçlama olur ve çok da ayıp olur. ama gerçekten insanlar artık biliyor kimin korunup kimin korunmadığını.. ya da kime yaranılmak istenildiği.. ne bu federasyonun yönetimini istiyorum ne de gs yönetimini.. ikisi de iki kurumun içine ettiler...

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol
    ya şimdi ben size c.tesi günkü gs-ankara bld. maçı hakkında bişe derdim ama olmaz yane! çünkü gerçekten suçlama olur ve çok da ayıp olur. ama gerçekten insanlar artık biliyor kimin korunup kimin korunmadığını.. ya da kime yaranılmak istenildiği.. ne bu federasyonun yönetimini istiyorum ne de gs yönetimini.. ikisi de iki kurumun içine ettiler...
    alışmalıyız artık çağrı bu böyle devam eder gider

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sanalman_34
    Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol
    alışmalıyız artık çağrı bu böyle devam eder gider
    hadi en azından birinden martta kurtulacaz ama diğerini bilemiyorum...

Evet, ve macin devami yarin 12:00'de baslayacak...

Nesil
    2005
    Yer
    *Apricot City*

Quote Originally Posted by Galatasaray CimBom
    Evet, ve macin devami yarin 12:00'de baslayacak...
    Topa vurmadan geçen 35 dakika ne olacaksa artık. İlginç ya.

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

yahu böyle bir olay yok...sis dağılır diye 35 dakika beklemiş... o zaman maçı da oynatmayıver ... maçı oynat ama maç sırasında sisin dağılmasını bekle ..aferin

Mesaj Yetkileri