Arkadaslar öncelikle forumda aradım ama buLamadım..
mac cok hızLı oYnanıo bi tane düsürüncede yawasLıo..bunun ortası bisi yok muyada bu sorun nasıL cözüLür..
![]()
Arkadaslar öncelikle forumda aradım ama buLamadım..
mac cok hızLı oYnanıo bi tane düsürüncede yawasLıo..bunun ortası bisi yok muyada bu sorun nasıL cözüLür..
![]()
maç motorunu fazla hızlandırmışlar
yaw onu biliom da iste buna bi cozüm yok mu arkadaslar ya
mac sirasinda ayarlar gozunun onunde sag taraf..assagiya dogru
arkadaş da biliodur onu olay o değil. çok saçma hızı maç motorunun.. çok hızlı weya çok yawaş ondan bahsedio..
yaaaaaaa fm2007 yi nasil turkce oynayabilrimmm acaba
gol oluyor nasil gol oldugunu anlayamiyorum. hele serbest vuruslar tam skandal. ne zaman aglarla bulustu top kesinlikle gormek imkansiz
evet maç motorunun ayarları karışmış mecbur en hızlının bi altında oynıcaz gerçi maç bayınca hızlı da ii gider!
malesef oyle bir program yok
ama olsun oyun hosuma gitti
arkadaşlar yardım edin aynısı banada oldu cok kotu yaaa oyundan hic tad alamamaya basladım........
Patch´la birlikte düzelicektir bu.
ben alıstım gayet guzel...2006 oynadıgımdada cok yavas geliyo 2006![]()
bence de bu hiz cok mukemmel yama da buna cozume gidilip hic degistirilmesin derim ben
bencede cok hizli duzeltilse ii olur
ee cozum yokmu bendede ayni sorun var....gol mu atiyorum gol mu yiyorum belli degil kardesim bi zevk alamamaya basladim...
Fm 2007 7.0.2 yamayı yükle Sonra tekrardan oyunu kur Sorunun düzelir.
ya belli bi süre sonra göze normal geliyo..yinede hızlıysa maç hızını hemen bi altına getir..başta cok yavs gelecek ama sonra düzelecek...alışırsın
Arkadaslar Cozum KardinaL de bence yapisin bendeki cozuldu anlatamam simdi cunku beceremem en iyisi bilen anlatsin siddetle tavsiye ederim![]()