arkadaslar ben hangi takimi calistirirsam calistiriyim surekli aldigim 2 oyuncu vardir Eddie Johnson ve Vanden Borre sizinde boyle surekli her takima alip oynattiginiz adamlar varmi?
arkadaslar ben hangi takimi calistirirsam calistiriyim surekli aldigim 2 oyuncu vardir Eddie Johnson ve Vanden Borre sizinde boyle surekli her takima alip oynattiginiz adamlar varmi?
Eddie Johnson,Jose Sosa,Mehmet Topuz,Hamit Altintop...Alt lig takimlarinda Serkan Gediksiz bir kariyer olmaz... Onu her zaman alirim
cem sultan , serkan gedik ümit ozan
Owen İngiltere de oynarsam her takımıma almaya çalışırım...
Emre Belözoglu orta sıra takımlardayken almaya çalışırım...
David Villa kesin para varsa alırım...
Eddie Johnson, tartismasiz oyunun en iyi futbolcusu...
BöyLe bir konu açıLmıştı daha önceden de sanırım amaMilovanoviç i alırım mesela her zaman
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
öyle bi oyuncum yok ama genelde meksikalı oyunuları alıyorum ama defansa genelde moreno yu alırım onun dışında çok değişken bir liste var ondan secerim mesela şu an favorim alejandro gomez daha önce bi kere alıp oynatamamıştım şimdi aachen ile başladığım kariyerde aacheni sırtlayan oyuncu oldu
ramos , marcelo , gago
bojan,giovani dos santos,freddy adu
valla ben önce hami yi alıyorum. serbest bi şekilde 3 senedir oynuyo bende. inanmayacaksınız ama iyide oynuyo bende bu sezon 13 gol attı yedekten girip. bende şaşırdım.
Mutlaka Alexandr Kerzhakov...Bir de param yeterse Pazzini..
freddy adu türklerden ise burak yılmaz
Beyler bazı arkadaşlarıma katılıyorum Eddie Johnson hem kafacı, uzun, hem bitirici, hızlı, fikiselleri harika. birde fredson'u alırım adam orta sahada benim jokerim![]()
bende costil
rodrigo palacio
Orta sahası zayıf olan takımlara Hugo Viana!
Genç olarak sa çok.Başta Aguero!
brazilya ligi açıksa cicero yu alıorum yoksa jo ve mehmet topuz
M.Topuz ve Gökhan Ünal'ı almaya çalışırım.
cem sultan,özgürcan,j.sosa,marcelo
nik besagno,eddie johnson,kisliy
en çok diego yu alıyodum
Cem Sultan ve Guardado
daa once rodrıgo palacıo demıstım onun yanında ıse eer cok ıyı bı sag kanatı yoksa takımımım mutlaka vander borre yı de alırım..
Alain traore , Borre
birde fenerde mutlaka gökhan ünal mehmet topuz alırım
Evet bende gokhan unal ve mehmet topuz GS alirim..Ve Luca Toni...Basen Edie Johnson
İi gençleri alt yapıma her zaman alırım.Bu gençlerin başında millan,adu,guardado,bojan,boneuvente,mata gelir...
rodrigo palacio fenerbahçede devid ile kezmanın yerine mükemmel hızlı bir forvet
kerlon kalou alirim