1 ile 20 arası toplam 20 sonuç

Konu: Galatasaray Ribery İçin Para Ödeyecek

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Galatasaray Ribery İçin Para Ödeyecek

Galatasaray, tazminat beklediği Fransız yıldız için, ülkesinde oynadığı amatör kulüplere 100 bin euro yetiştirme parası ödeyecek. Marsilya'ya kaçtıktan sonra FIFA'ya yaptığı başvuru reddedilen ve CAS'a giden Cim-Bom yazıyla uyarıldı.
    Galatasaray, elinden uçup Marsilya'ya giden, daha sonra Dünya Kupası'nda yıldızı iyice parlayan ve değeri artan Franck Ribery için tazminat beklerken, beklenmedik bir gelişme ile büyük şok yaşadı. Sarı-kırmızılı kulüp, Fransız futbolcunun ülkesinde oynadığı amatör takımlara, FIFA'nın da kararı ile yetiştirme parası ödeyecek.
    Cim-Bom, izin almadan Marsilya'ya gittiği için Ribery hakkında şikayette bulunmuş, ancak FIFA, Fransız oyuncuyu haklı bulmuştu. Galatasaray, bunun üzerine Avrupa Spor Mahkemesi'ne (CAS) gitmişti. Değeri 20 milyon euroya çıkan Ribery için Metz Kulübü'ne de 2 milyon dolar ödeyen sarı-kırmızılılar, şu ana kadar bunu da geri alamadı.

Tazminat zor
    Galatasaray'ın başvurusuna henüz yanıt vermeyen CAS'tan gelen bilgilerin de iç açıcı olmadığı hatırlatılıyor. Çünkü Ribery'nin ücretini zamanında ödemeyen sarı-kırmızılı kulübün parasını kurtarma şansının olmadığı bildiriliyor. Ribery ve menajeri, FIFA'ya yaptıkları savunmada, tarihinde ödenmeyen parayı kanıt olarak göstermişlerdi.
    Sarı-kırmızılı yönetim, CAS'taki bu gelişmeleri dikkatle takip ederken, bir süre önce Türkiye Futbol Federasyonu'ndan gelen şok haberle sarsıldı.
    FIFA'dan iletilen yazıda Ribery'nin, Fransa'da ilk oynadığı kulüpler Brest, Ales ve Boulogne-sur-mer gibi takımlara, Galatasaray'ın yetiştirme tazminatı ödemesi gerektiği vurgulanıyordu. FIFA'nın yazısı hemen kulübe gönderildi.
    Sonuçta; Ribery için tazminat bekleyen Galatasaray, yıldız oyuncu için yine elini cebine atmak zorunda kalacak. Üç kulübe ödenecek para 100 bin euro gibi düşük seviyede olmasına rağmen, Ribery konusundaki son gelişme traji-komik olarak nitelendiriliyor.

Milliyet
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Cok sacma bir kural Ribery suan Marsilyadaysa parayida Marsiyla odemeli.

Del Piero_10 Misafir

Yönetimin amatörlüğü Galatasaray'a 30 milyon euro ya mal oldu.

Nesil
    2006

Bu kadar adil mi? Sen kalk G.Saray dan kaçıp git sonra tazminatını ödeme ardından bir de G.Saray'a para ödettir. Bu kadar şaçmalık olamaz.

Çok saçma bir iş yaa. Şu anda marsilya da oynuyor marsilya nın ödemesi lazım yetiştirme parasını...

komedi başka bir açıklaması yok yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne sacma birşey ya.Marsilyanın ödemesı lazım o parayı

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Galatasaray yönetimi bu takımı amatörce yönetiyor.Gs gibi bi takıma yakışmıyor bence
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

şaka gibi ne diyelim

walla şaşırmadım .... herkez ribery den para beklerken ben üstüne para vermeyelimde diyordum bunu şakasına söylüyordum ama şaka gerçek oldu galiba ...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Tam bir transfer komedisi ne diyim

trajikomik bir olay,zaten ben bu aciz yönetimle riberyden para alacagimiza inanmiyordum,üstüne parada veriyoz valla ne diyeyim bizim yönetime...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

abi başlıcam bu yetiştirme parasına haa bizde carew için ödeyecekmişiz buda milliyette yazıyordu hepte milliyet yazıyor valla
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    -

nasıl yav bu çok ilginç bence

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    abi başlıcam bu yetiştirme parasına haa bizde carew için ödeyecekmişiz buda milliyette yazıyordu hepte milliyet yazıyor valla
    kötü haber tellakı milliyet

çok saçma marsilya ödesin hem oynat hemde eski takımı ödesin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

sırf türk düşmanlığı ya
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Ah ribery ah .. Takıma geldin, tribünlerin sevgilisi oldun .. Sana Ferraribery dedik ... Neyin eksikti be Şaka gibi karar gerçekten ..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    sırf türk düşmanlığı ya
    Sanmam. Belki evet vardır biraz ama eğer sen haklıysan, mutlaka kazanırsın. Ortega'yı hatırlayın aynı kaçıp gitmişti, daha sonra FB'ye 11 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum oldu.(Gerçi ödeyemedi ama futbol hayatı da bitti.)

GS yönetimi hep tazminat gelecek, bu konuda biz haklıyız diye taraftarı kandırdı. Eğer gittiği gün biz parasını ödeyemedik, sözleşmesindeki maddeye göre de bedelsiz gitti deselerdi sanırım taraftar bu kadar tepki vermezdi. O dönem kızarlardı ama daha sonra unutulurdu. Bir de yatiştirme bedelini sanırım oynadığı her kulüp ödüyor, yani Metz de Marsilya da ödeyecek GS ile beraber...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Trajikomik...

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

gercek olduguna inanmiyorum

Mesaj Yetkileri