1 ile 11 arası toplam 11 sonuç

Konu: Siyah ekran

Unhappy Siyah ekran

Yaa oyun dün yüklediimde açıldı fakat bugün logoları yüklediimde oyun açılısındaki reklamlar çıktıktan sonra kitlenio siyah ekran da kalıo kitlenio loading anlamına gelen topcuk hareket etmio new game yazısını görmek 1 kere nasip oldu yardım edin lütfen

Data Da Sorun Olabilir

yaaa sanırm bu logolarda problem oluo o yüzden bu siyah ekran oluo dün hiç bişe yüklemeden açınca çalısmıstı napıcam ben simdi

Nesil
    2006

Bilgisayarında ki dillin İngilizce olması gerekiyor. Ayrıca cache klasörünü silerken tamamnı sildiysen oyun açılmaz.

cache olayını nasıl yapıcam okudum anlamadm nereyi deiştircem bi sölermisinz?

Nesil
    2006

Öncelikle bilgisayarında ki gizli dosyları aktif hale getirmelisin.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24546

Burada nasıl aktif hale getirebileceğin yazıyor.

C:\Documents and Settings\Kullandığın Kullanıcının İsmi\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007\Cache\english
    Klasörüne gireceksin ve oradaki dosyaları sileceksin.

Ne yaptıysam yapıyım oyunu 3 4 kez silip yüklememe ragmen çalıstıramıorm

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bak aynısı bendede war.Reklamlar çıkıyor sonra aradaki geçiş ekranında takılıyor aynen bende olduğu gbi.Lütfen sitede mevcut olan dil ayarlarını dikkatlice yap ve tekrar dene çözüldüğünü göreceksin!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

aynısı bendede oluyodu ve siyah ekrandan sonrar application error veriyodu sonra düzelttim

Quote Originally Posted by alexx20fb View Post
    Bak aynısı bendede war.Reklamlar çıkıyor sonra aradaki geçiş ekranında takılıyor aynen bende olduğu gbi.Lütfen sitede mevcut olan dil ayarlarını dikkatlice yap ve tekrar dene çözüldüğünü göreceksin!!!!

oyunu ilk alan herkeste oluyor dil ayarlarını oku turksportal da anlatıyor bende buradan yaptım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by dadas3425 View Post
    oyunu ilk alan herkeste oluyor dil ayarlarını oku turksportal da anlatıyor bende buradan yaptım
    Arkadasim Zaten o Kisi Sorunun Cevabini yazmis

Mesaj Yetkileri