1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Online oynarken düşüyorum...!!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Unhappy Online oynarken düşüyorum...!!

merhaba arkadaşlar online oyun oynarken çok sık olarak oyundan düşüyorum... Bunun ne deni ne olabilir. 7.0.1 versiyon yüklü yanlız build i 92347 bundan kaynaklanıyor olabilir mi. Birde ****** tools ikonu yeşil mi olucak yoksa kırmızı mı ?? Teşekkürler

buildle hiç bi alakası yok düşmenin sebebi bilgisayarının kasmasından kaynaklanıyor olabilir fm oynarken diğer herşeyi sonlandır çıkış yap

Nasil Online Oynuyorsunuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by taskafaa View Post
    buildle hiç bi alakası yok düşmenin sebebi bilgisayarının kasmasından kaynaklanıyor olabilir fm oynarken diğer herşeyi sonlandır çıkış yap

Arkadaşım pc p4 3.0 ghz 1gb ram 256mb gforce 80gb hdd ayrıca virüs programını iptal ettim. oyunu ben kurduğumda karşı taraf oyundan düşüyor. Karşı taraf kurduğunda ise ben düşüyorum oyundan. Loadin save database diyip. Network ekranına dönüyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu konu hakkında bilgi vericek kimse yok muuu??

****** tools yeşil olcak btn ayarlar açık olcak.internet hzn dşkse dşme olablr ve sende 7.0.1 warmış karşideqinde de mi aynısı war

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by ddoouu View Post
    ****** tools yeşil olcak btn ayarlar açık olcak.internet hzn dşkse dşme olablr ve sende 7.0.1 warmış karşideqinde de mi aynısı war
    al sana bilgi

Mesaj Yetkileri