1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Lig Maçları Yok

Exclamation Lig Maçları Yok

Arkadaşlar belirli bir sebebi olup olmadığını bilmediğim için (parasal problemler vs.) bu durum bana çok saçma geldi .. Chelsea'yim .. 7.sezonumdayım .. Ancak son 2 sezondur, ingiltere liginde yokum sadece FA Cup,şampiyonlar ligi, lig kupası ve community shield,vs maçlarını yapabiliyorum .. yani anlayacağınız Premier Lig sezon maçları dışında tüm maçlar ve organizasyonlara katılıyorum .. 2 sezon önceki lig şampiyonluğumdan sonra 10 puan farkla 1.ciydim, sonrasında '' Chelsea'den 9 puan silindi '' diye bir mesaj aldım .. baktığımda, evet puanım silinmişti .. Ama hala 1.ciydim normal olarak .. bana bu konu hakkında yardımcı olabilirsiniz sevinirim, teknik bir problem mi, yoksa kulübün şuanki durumundan mı kaynaklanıyor ? ( bu arada bu 7 sezon içindeki performansım çok iyi, bir-iki kere community shield'ı alamadım, bir-iki kere de şampiyonlar ligi kupasını, bunlar dışında herşey güzel ..) yarıdımlarınızı bekliyorum .. Teşekkürler ..

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

heralde sn baya kotu bişi yaptınki sana bole bi cesa werdiler kardes buyuk bi ihtimalle aldıın cezadan dolayı lige katılamıosundur fakat o haberin ss koyarsan daa fasla yardımcı olurum sana

yatebos ilgilendiğin için teşekkürler kardeş ama, 2 sezon geçti o haberin üzerinden ..

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

walla kardes yardımcı olmak istedim ama olmadıysam uzgunum aklıma baska bişi gelmio eer fasla zaman gecirmediysen yeni oyuna basla istersen

eyvallah kardeş saolasın .. düşünmen yeter .. ya dedim ki biraz daha devam ediim, belki düzelir .. ama yok dedim ondan sonra .. sıkıldım .. 7 sezonluk emek boşa gitti .. Barca ile yeni bir sayfa açtım ..

Mesaj Yetkileri