1 ile 30 arası toplam 30 sonuç

Konu: Türk olma işini abarttılar artık

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Angry Türk olma işini abarttılar artık

Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Deivson Dogerio Da Silva (Bobo), ligin ikinci yarısındaki çıkışlarını, sakatlıkların azalmasına bağladı. Bobo, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, ligin ilk yarısında sakatlıklar nedeniyle bir türlü tam takım olarak çalışamadıklarından yakınarak, ''Ligin ikinci yarısında ise sakatlıklar azaldı ve tam takım çalışma imkanı bulduk. Sakatlıkların azalması ikinci yarıdaki çıkışımızın en büyük nedenidir'' diye konuştu.

Brezilyalı futbolcu, Vestel Manisaspor ile yaptıkları 2 maçta çok iyi oynadıklarını belirterek, ''Bu iki maçta zemin çok iyiydi, ama Gaziantep'te kaygan bir zemin vardı ve bizi zorladı. Ayrıca bu maçta şanssızdık. Toplar direkten döndü, çizgiden çıkarıldı'' dedi.

''ARADAKİ PUAN FARKINI KAPATMAK İSTİYORUZ''

Bobo, lider Fenerbahçe ile aradaki puan farkını kapatıp, sezon sonunda şampiyon olmak istediklerini, bunun için de ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Basın mensuplarının daha önce hiç futbol yaşamında bu kadar puan farkını kapatıp bir takımla şampiyonluğa ulaşıp ulaşmadığını sormaları üzerine, ''Ben yaşamadım, ama Türkiye'de daha önce yaşanmış. Bence olabilecek bir şey, olabilir de'' yanıtını verdi.

TÜRK VATANDAŞLIĞI KONUSU

Aurelio ve Nobre'nin Türk vatandaşlığına geçtiğinin hatırlatılması ve ''Sen de Türk vatandaşlığına geçir misin? Türk Milli Takımı'nda oynar mısın?'' diye sorulması üzerine Bobo, ''20 yaş altında Brezilya milli takımında oynadım.

Türk milli takımında oynayıp oynayamayacağımı bilmiyorum, statü nedir bilmiyorum, ama böyle bir teklif gelirse düşünürüm'' diye konuştu.

''2 FORVET BENİM İÇİN AVANTAJLI''

Tek forvetle mi, çift forvetle mi oynamanın kendisi için avantajlı olduğunun sorulması üzerine Bobo, ''Hangi forvet oyuncusuna sorsanız iki forvet oynamak ister. Benim için de çift santrfor oynamak daha avantajlı'' yanıtını verdi.

Her zaman için 4-4-2 sistemini sevdiğini anlatan Bobo, ''Şimdi de bu sistemle oynuyoruz. Tek forvet oynamaktan daha iyi bir sistem. Çünkü 2 kişisiniz ve arkanızda da size yardımcı olan 2 kişi daha var'' diye konuştu.

GOL KRALLIĞI

Brezilyalı futbolcu, gol krallığı ile ilgili düşüncesinin ne olduğu sorusuna, ''Ben ilk önce takımın başarısını düşünüyorum. Gol krallığı da benim hedeflerim içinde. Olursa da sevinirim'' diye cevap verdi.

''HAKAN ŞÜKÜR VE YATTARA'YI BEĞENİYORUM''

Turkcell Süper Lig'de beğendiği futbolcularla ilgili bir soruya Bobo, ''Hakan Şükür ve Yattara'yı çok beğeniyorum. İkisi de çok iyi futbolcu. Onlarla birlikte oynamak isterdim. Büyük futbolcularla oynamak kendi futbolunuzu da geliştirir'' dedi.
    Bobo, takım olarak artık özgüven sorunlarının kalmadığını, bunu da iki Vestel Manisaspor galibiyeti ile gösterdiklerini ifade etti.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nobre gibi türkce bilmeyen,istiklal marsini bilmeyen kisiyi türk vatandasi yaptilar ya artik bunlar iflah olmaz,yolunu kaybeden yabanci türk olmak istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

yaw arkadaşlar işi başka yöne çekmemek lazım işimize yarıyorsa türk olmasında bir sakınca yok bence zaten bobo da türk olmak istiyorum dememiş dikkatinizi çekerim
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

artık iş çığrından çıktı bari çok kaliteli olsalar neyse juninho gibi falan mesela

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

juninho kalitesinde olanlar brezilya milli takımında oynuyor
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

yeter be artık!!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gel vatandaş gel Türk olma kampanyası var bu ayda Türk olmak isteyenlere 2. Türk vatandaslıgı bedava gel gel kacırma
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Marmaris

Faydalı olan adama kapı her zaman açık olmalıdır, Bobo lazım mıdır takıma, o tartışılmalıdır..

Ümit Karan, Halil Altıntop, Serhat Akın, Nihat Kahveci gibi kaliteli isimler mevcut zaten..
    Bunların yanında, Hasan Kabze, İbrahim Akın, Gökhan Güleç, Umut Bulut gibi bir çok da kaliteli golcümüz var.. Ne diye Bobo Milli Takım'a alınsın ?

Ha Bobo bir sol bek veya bir ön libero olsa tamam alınabilir ama bir forvet en son gereken şey takımımıza, ki Nobre de buna en kötü örnektir, tamamen kontenjan hediye edilmiştir kulübüne, başka birşey değildir.. 5 sene yaşasın Türk olsunlar, çok seviyorlarsa burayı..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

gereksiz birisine sormuşlar soruyu
    sanki bizim aramızda konu yokta polemik yaşansın maksat
    ne olur artık bu, şu, o, TÜRK oluyor, oldu, olacak haberlerini geçmeyin foruma
    olay zaten delindi bir kere daha da iflah olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

bobonunda turk olmasi zor iyi bari hepsi turk olsun once istiklal marsini ezbere bilsinler

Nesil
    2006

Acaba sizin bu duruma kızmanızın nedeni Bobo'nun Türk olup milli takım da oynaması mı? Yoksa sadece diğer bütün dünyada ki insanla gibi Türk olmasımı ben bunu anlayamadım. Rusya'dan gelen kadınlar Türk oluyor hiçbirinizin sesi çıkmıyor. İki tane hakkıyla para kazanan insan Türk oluyor maşşallah kan gövdeyi götürüyor. Eğer o Ruslar oluyorsa bunlarda olur.

ya nasıl olsa her başvuranı türk yapıyosunuz bari yabancı sınırlamasını kaldırın daha iyi .... hem herkez türk olmaz hemde türk oyunculara fahiş fiyatlar ödenmez ....

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Abartılıyor artık ya. Kökten kaldırsınlar sınırlamayı artık..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

adam türk olmak istiyorum filan dememiş soru gelmiş o da cevaplamış.hemen gaza gelmenin anlamı yok....

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Valla bana kizmayin ama bu galatasaray yoneticileri salak nedenmi? bunlar neden kımseyı turk yapmıyor mondragon bas bagır bagrıyor benı turk yapın dıye oysakı mondragon mecbur turk olcak 6.yılı turkıyede modragonu bu bahane ıle turk yaparlar sonra galatasaray obur takımlar gıbı hakkını kullanarak bır futbolcu daha turk yaparlar bırde kontejan bosaltmaya calısıyorlar sadece yuh dıyorum

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Valla bana kizmayin ama bu galatasaray yoneticileri salak nedenmi? bunlar neden kımseyı turk yapmıyor mondragon bas bagır bagrıyor benı turk yapın dıye oysakı mondragon mecbur turk olcak 6.yılı turkıyede modragonu bu bahane ıle turk yaparlar sonra galatasaray obur takımlar gıbı hakkını kullanarak bır futbolcu daha turk yaparlar bırde kontejan bosaltmaya calısıyorlar sadece yuh dıyorum

yok aksine çok akıllılar ... eğer kontenjan açılırsa transfer yapmak zorunda kalırlar ...

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Turk olmak bukadar kolay olmus.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by paco View Post
    yok aksine çok akıllılar ... eğer kontenjan açılırsa transfer yapmak zorunda kalırlar ...

günün bombası

evet aynen öyle klüpte para yok zaten. Şİmdiki bahaneleri kontenjanı boşaltamadık o yüzden transfer yapmdık. Ama kontenjan açılırsa bu taraftar transfer isteyecek. Adamlar dertsiz başlarına niye dert alsınlar...

Nesil
    2003

Yahu karistirma oralari.. Zaten son kac senedir transferde bir hata yapmadan bitirdiler su son transfer donemini. Yakinda ogrenecekler transfer yapmayi da..

'türk' kavramini biz sokakta bulmadik. gelen gecen herkese turk dersek!

Gelen geçen Türk değil zaten, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Bu yabancı uyruklu futbolcular da T.C. vatandaşı oluyor, Türk olmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    akçaabat

valla bu işi abarttılar ha bir kanun bişe çıksın bunun önüne geçilsin.o zaman ülkemizde yılaardır top oynayan bizden biri gibi olan kompelaya haksızlık yapılmadımı

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Gelen geçen Türk değil zaten, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı Bu yabancı uyruklu futbolcular da T.C. vatandaşı oluyor, Türk olmuyor.
    hadi beah saka yapiosun. t.c. watandasi turk sayilir

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Nobre gibi türkce bilmeyen,istiklal marsini bilmeyen kisiyi türk vatandasi yaptilar ya artik bunlar iflah olmaz,yolunu kaybeden yabanci türk olmak istiyor.
    Kesinlikle katılmıyorum sana, kişi ben türküm diyorsa anayasaya göre türktür. Bak Aurelio' ya Brezailyalı ama aslan gibi kapışıyor sahada. Helal olsun ona helal olsun onu Türk yapana. Bobo' da türk olsun türk oyuncuları da çalışsın onun yerine ilk 11 e girsin

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Her geçen olmamalı ama hak ediyorsa da olmalı bence.Olması Beşiktaş'ın işine yarar.Bir Beşiktaşlı olarak Bobo'nun türk olmasını isterim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ronnie91 View Post
    Her geçen olmamalı ama hak ediyorsa da olmalı bence.Olması Beşiktaş'ın işine yarar.Bir Beşiktaşlı olarak Bobo'nun türk olmasını isterim.
    O zaman Mondragon başka oyuncular da olmalı her hak eden Türk olursa işimiz var.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Maksic View Post
    O zaman Mondragon başka oyuncular da olmalı her hak eden Türk olursa işimiz var.
    Iyide Arkadasim Simdi Mondi. Milli Takimda Forma Giymis Bir Adam bnu Turk yapsan ne oLucak yasi aLmis gidiyor..Bobo bildigim kadariyla daha milli takim formasi giymedi Milli Takim Formasi Giymeyenleri Turk yapiyorlar genelde ..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Bence senede 1 kişi olmalı veya hiç Türk olmamalı

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL™ View Post
    juninho kalitesinde olanlar brezilya milli takımında oynuyor
    ne güzel dedin valla bravo lafı parmagımdan aldın