1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Cm 07 Başarım.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bölümümüz 03-04 ve öncesi için olduğundan kaldırılmıştır

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Default Cm 07 Başarım.

Selam arkadaslar cm 07 yi yaklaşık 2-3 hafta kadar oynıyabildim ve 2.ligden takımı nerelere getirdim onu sizlerle paylaşmak istiyorum.

ilk önce 2.ligden bi takımla gideyim dedim ve ingiltere league two dan bi ekip alayım dedim Peterborough United seçtim ( forma rengi güzel die seçtim mavi beyaz ) ilk yılımda takımı şampiyon yaptım ve league one a cıkardım(2007 yıl)..ondan sonra medyada çıkan haberlere göre ligden düşüceğimi sölemişlerdi ki nitekim sezona kötü başladım ama sonra doru transferlerle takımı toparlayıp ve stafflara önem wererek şampiyon oldum(2008 yıl )...sonra championship liginde yine medyanın ligden düşersin sözleri geldi ve takım cidden ligden düşüyordu sezonu sondan 5. olarak kapatabildim (2009 yıl) sonraki sezon yani 2010 a geldiğimizde takımın staff gücünü arttırmaya karar werdim transfer pek yapmadım diyebilirim ligden yine düşersin dediler ama bu sefer play offlara kaldım ve ligi 3. tamamlayarak premier lige çıktım..2011 e geldiğimizde premier ligde yine düşersin dediler ama paçayı zor kurtararak 14. oldum ondan sonra transfere ağırlık werdim ama liverpool o aralar ligi resmen parçalıyordu yıl 2011 e geldiğinde takımı toparladım ve tuncayı aldım bütün paramı ona verdim diyebilrim takım 4. oldu ligde ve şampiyonlar liginde mücadele etmeye hak kazandım.şampiyonlar liginde gruptan 1.olarak cıktım ( grubumdaki rakipler psg.pao..wolsburg ( yanlış yazmış olabilirm ) ve sonra çeyrek finalde fenerbahçe çıktı kendi evimde 3-1 yendim deplasmanda 1-0 yenerek takım yarı finale çıktı ve karşıma chealse çıktı maalesef onada boyun eğdik doğal olarak kendi sahamda 3-1 yenildim deplasmanda 1-1 berabere kalarak ve 2012 ye geldiğmizde bambaşka bi takım olarak cıktım sahaya bu sefer medya bişe demedi liverpoolun tahtını elinden alarak ligde şampiyon oldum tabi acayip iyi transferler ve staff gücüm tartışılmazdı en çokta stafflarım sayesinde diyebilirm dünya çapında duyulmustu ama yinede bana geliolardı şampiyonlar liginden dolayı herhalde...bundan sonraki hedefim şampiyonlar ligi çok zor olcak ama inş başarıcam bunuda

okuyan arkadaslara teşekkür ederim..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

çok güzel bir kariyer. Baştan sona okudum. Tebrikler.Umarım Ş.Liginide alırsın

Tebrikler hocam Senden ş.ligi şampiyonluğu bekliyoz

tebrikler andromakhe.

Cristiano Ronaldo Misafir

Guzelmiş.. Hayret yaw bu CM'de böyle güzel kariyerler olur muydu?? (Yeni seride)

tbrkler kardes valla bravo sana

Arkadaslar yorumlarınız için cok tşkler inanmıcaksınız ama hala bende inanamıyorum Şapmyionlar ligi kupasını aaldımmmmmmmmm ve resminide koymak istiyorum hiç bi şekilde maç öncesi save edip yenilince tekrar yapmadımm

bu gece uyuyamam ben zaten finale çıkana kadar neler çektim bi bilseniz ve kadromuda koymak istiyorum

ve en sevdiğim oyuncu gerçi hepsini ayrı bi seviyorumda onun yeri ayrı çünkü 2.ligdeyken daha 17 yasında almıstım bu oyuncuyu

bana inanan herkese tşk ediyorum herkese selam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

tebrikler

walla çok güzel bravo ...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Quote Originally Posted by Cristiano Ronaldo View Post
    Guzelmiş.. Hayret yaw bu CM'de böyle güzel kariyerler olur muydu?? (Yeni seride)
    Vallaha bende biraz ilerliyim koyucam GS kariyerimi

bu arada finalı atatürk olimpiyat stadında oynadım belirtmeyi unutmuşum tesadüf walla

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tebrikler kardeş dewamını dilerim
    FM Gazetesi

kardesim tebrikler harika is

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul/Bostancı

helal olsun valla ben cm07 de bunu 2 senede anca yaparım

heyyo
    oyundan zewk almak böle işte
    zamanında vestel manisa ile oynuordum
    tabi şimdiki gibi iyi diildi
    şampion yapmiştim
    ama benmi yanliş hatirliom
    renkleri sari lacivert die almiştim

17. Default

supersin kariyerini bastan sona okudum sanki oyunu bnde yasadm seninle harika ya super zevk almıssndır oyundan...

Mesaj Yetkileri