Bölümümüz 03-04 ve öncesi için olduğundan kaldırılmıştır
Bölümümüz 03-04 ve öncesi için olduğundan kaldırılmıştır
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Selam arkadaslar cm 07 yi yaklaşık 2-3 hafta kadar oynıyabildim ve 2.ligden takımı nerelere getirdim onu sizlerle paylaşmak istiyorum.
ilk önce 2.ligden bi takımla gideyim dedim ve ingiltere league two dan bi ekip alayım dedim Peterborough United seçtim ( forma rengi güzel die seçtim mavi beyaz) ilk yılımda takımı şampiyon yaptım ve league one a cıkardım(2007 yıl)..ondan sonra medyada çıkan haberlere göre ligden düşüceğimi sölemişlerdi ki nitekim sezona kötü başladım ama sonra doru transferlerle takımı toparlayıp ve stafflara önem wererek şampiyon oldum(2008 yıl )...sonra championship liginde yine medyanın ligden düşersin sözleri geldi ve takım cidden ligden düşüyordu sezonu sondan 5. olarak kapatabildim
(2009 yıl) sonraki sezon yani 2010 a geldiğimizde takımın staff gücünü arttırmaya karar werdim transfer pek yapmadım diyebilirim ligden yine düşersin dediler ama bu sefer play offlara kaldım ve ligi 3. tamamlayarak premier lige çıktım..2011 e geldiğimizde premier ligde yine düşersin dediler
ama paçayı zor kurtararak 14. oldum ondan sonra transfere ağırlık werdim ama liverpool o aralar ligi resmen parçalıyordu yıl 2011 e geldiğinde takımı toparladım ve tuncayı aldım
bütün paramı ona verdim diyebilrim takım 4. oldu ligde ve şampiyonlar liginde mücadele etmeye hak kazandım.şampiyonlar liginde gruptan 1.olarak cıktım ( grubumdaki rakipler psg.pao..wolsburg ( yanlış yazmış olabilirm
) ve sonra çeyrek finalde fenerbahçe çıktı kendi evimde 3-1 yendim deplasmanda 1-0 yenerek takım yarı finale çıktı ve karşıma chealse çıktı maalesef onada boyun eğdik doğal olarak
kendi sahamda 3-1 yenildim deplasmanda 1-1 berabere kalarak ve 2012 ye geldiğmizde bambaşka bi takım olarak cıktım sahaya bu sefer medya bişe demedi
liverpoolun tahtını elinden alarak ligde şampiyon oldum tabi acayip iyi transferler ve staff gücüm tartışılmazdı en çokta stafflarım sayesinde diyebilirm dünya çapında duyulmustu ama yinede bana geliolardı şampiyonlar liginden dolayı herhalde...bundan sonraki hedefim şampiyonlar ligi çok zor olcak ama inş başarıcam bunuda
![]()
okuyan arkadaslara teşekkür ederim..
çok güzel bir kariyer. Baştan sona okudum. Tebrikler.Umarım Ş.Liginide alırsın![]()
Tebrikler hocamSenden ş.ligi şampiyonluğu bekliyoz
![]()
tebrikler andromakhe.
Guzelmiş.. Hayret yaw bu CM'de böyle güzel kariyerler olur muydu?? (Yeni seride)
tbrkler kardes valla bravo sana
Arkadaslar yorumlarınız için cok tşkler inanmıcaksınız ama hala bende inanamıyorum Şapmyionlar ligi kupasını aaldımmmmmmmmm![]()
ve resminide koymak istiyorum hiç bi şekilde maç öncesi save edip yenilince tekrar yapmadımm
bu gece uyuyamam ben zaten finale çıkana kadar neler çektim bi bilsenizve kadromuda koymak istiyorum
ve en sevdiğim oyuncu gerçi hepsini ayrı bi seviyorumda onun yeri ayrı çünkü 2.ligdeyken daha 17 yasında almıstım bu oyuncuyu
bana inanan herkese tşk ediyorum herkese selam
tebrikler![]()
walla çok güzel bravo ...
bu arada finalı atatürk olimpiyat stadında oynadım belirtmeyi unutmuşumtesadüf walla
tebrikler kardeş dewamını dilerim
FM Gazetesi
kardesim tebrikler harika is
helal olsun valla ben cm07 de bunu 2 senede anca yaparım![]()
heyyo
oyundan zewk almak böle işte
zamanında vestel manisa ile oynuordum
tabi şimdiki gibi iyi diildi
şampion yapmiştim
ama benmi yanliş hatirliom
renkleri sari lacivert die almiştim
supersin kariyerini bastan sona okudum sanki oyunu bnde yasadm seninle harika ya super zevk almıssndır oyundan...