Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 210 sonuç

Konu: Elbet Birgün Geri Döneceğim! Fenerbahçe > Samsunspor

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Arrow Elbet Birgün Geri Döneceğim! Fenerbahçe > Samsunspor

100.Yıl Anısına

Herkesin bildiği gibi Fenerbahçenin 100.yılı ve 100.yılda hem Avrupada hemde Ligde ve kupada Fenerbahçe camiası Büyük başarılar bekliyor ve bu başarı için şartlar ne olursa olsun yapmaya hazır bir yönetim var.!!

Ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kolları sıvadı..İlk önce Rijkard ile görüşen Aziz Yıldırım Rijkardın taleplerini çok buldu ardından Mourinho ile görüşen Yıldırım ondanda olumsuz yanıt aldı..Ardından yerli T.D döndü..Ama yerlilerden umut bulamayan Aziz Yıldırım bir bomba patlatmak üzere Samsuna doğru yol aldı

Vee vee vee Fenerbahçe bombayı patlatıyor yeni hocası olarak TuRGuT BaŞ ismini medyaya tanıtıyor

Aziz Yıldırım ; Henüz Çok genç ama bize çok şey katacak olan TuRGuT BaŞ işte karşınızda

Turgut kontratı imzaladı ve kendisini 1 yıl Sarı Lacivetli renklere bağladı..Ama ilerleyen zamanlarda eğer başarı yakalanırsa Fenerbahçede devam edeceğini açıkladı

Ve Fenerbahçe ;

Şükrü Saraçoğlu Gelen takımlar zor çıkar

TuRGuT BaŞ ile röportajımız

Bize planlarınızı anlatırmısınız TuRGuT Bey!

Öncelikle bu kadar büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum..Tabiyki herkesin harcı değil bir anda bu kadar basamak atlamak..Daha bir ay öncesine kadar alt yapılarda başlamaya düşünüyordum Ama şimdi bakın Fenerbahçedeyim..İleriye dönük planlarım var Fenerbahçede kalıcı olmak..Kadro hakkında ise zaten Dünya yıldızlarına sahibiz ama bir iki genç oyuncu ile kadro genişliğini yaraatacam..Tabiyki giden oyuncularımızda olacak..Kupalarda ligdeki amaçlarım ise

a) 1.Lidge Şampiyonluk
    b) Türkiye Kupasında Şampiyonluk
    c) Super Kupada Şampiyonluk
    d) Avrupada En İyi Çeyrek Final veya Uefada Yarı Final

Yoğun İlgi ve alakanıza Teşşekür ederim.Artık takımımın başına geçme zamanı..

15 Tatil boyunca sürekli devam edeceğim..15 tatilden sonrada zaman buldukça malum ÖSS Mod
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

başarılar Turgut Abi...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

bence başarısız olursun Turgut abi

Şaka bir yana başarılar dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başarılar Turgut abi.

Kezman'ı istemiyoruz Yerine golcü de önerebilirim.

Paraguaylı '' Salvador Cabanas '' 26 yaşında 7 m

Finish : 20

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Başarılar dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

BaşarıLar

HedefLerine uLaşırsın Kanımça

Başarılar dilerim Turgut Abi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim Turgut abi oyun 2.seçeneğe
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Başarılar ...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Arkadaşlar hepinize Teşşekür ederim Fazla vaktim olmadığı için tek tek alıntı yapamadım mesajlarınızı

Hazırlık maçlarında ben oyuncu aramaya giderken görevimi yardımcı ant. bıraktım ve sağolsun rezil olduk 4 maçtanda yenik ayrıldık

Trasnfere gelecek olursak Appiah 8 Trilyona Boltona gitti..! Ayrıca Genç İlhan Parlak Ve Gürhan da pilot takımlara yollandı

Hazırlık maçlarında bozguna uğradık ama Mükemmel bir transfer ile noktayı koyduk

Vagner Lowe!!

İşte kadromuz ;

Süper Kupa Sarı Kanaryaların..

Büyük çekişmeye sahne olan maçda normal süre 1-1 bitti ve ardından uzatmalardada gol olmayınca penaltılara geçildi sonuçmu işte ;

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

Vagner Love iLaç oLacaktır Beşiktaş gaLibiyeti kötü oLmuş

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Başarılar Turgut abi.

Nesil
    2007
    Yer
    .

başarılar Turgut abi

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Başarılar Turgut abi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Abım basarılar dılerım, ama ılerleyen zamanlarda sol kanat sıkıntısı cekebılırsın...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Turgut abi Vagner Love süper transfer süper kupa zaferide harika.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

kardesım bence tabıkı basarılı olursun zaten ıyı bı kadron var vagner love muthıs bı takvıye sımdı kezmanı yollayıp bı sol acıka adam alırsan bı ıkıde nokta transfer zaten teknık dırektorde mukemmel basarıya ulasmaman ıcın hıc bı neden yok eee hadı kolay gelsın

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Sol kanada Mika Aaritalo'yu Nizamettin Çalışkan'ı ya da İbrahim Akın'ı alabilirsin.
    Alabilirsen Farfan'ı almanı tavsiye ederim. Gronkjaer de fena diil bi bakabilirsin

Turgut Abi bence sen erkenken bu sevdadan vazgeç.Lig şampiyonluğu bir umut.Galatasaray gibi bir istikrar abidesi varken zor.Başarılar,severek takip ediceğim bir kariyer olucak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

başarılar abi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

farfanı bende kesinlikle öenririrm adam orta sahanın heryerinde oynuyo deividden kurtul 7.5 milyon € alırsın farfanı takımın tam olur bide sağ açığa topuzu öneririm
    başarılar...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Turgut Abi bence sen erkenken bu sevdadan vazgeç.Lig şampiyonluğu bir umut.Galatasaray gibi bir istikrar abidesi varken zor.Başarılar,severek takip ediceğim bir kariyer olucak.

Ulen senin bu yazını okuyunca inadına devam edeceğim Şaka bir yana bakalım zorlanırım ama hedefe ulaşırım kanımca

Quote Originally Posted by mc_eagle View Post
    başarılar abi

Sağolasın

Quote Originally Posted by drazan11 View Post
    kardesım bence tabıkı basarılı olursun zaten ıyı bı kadron var vagner love muthıs bı takvıye sımdı kezmanı yollayıp bı sol acıka adam alırsan bı ıkıde nokta transfer zaten teknık dırektorde mukemmel basarıya ulasmaman ıcın hıc bı neden yok eee hadı kolay gelsın

Kezmanmı Deividmi karar veremedim henüz birkaç hafta deneyip karar vericem Sağolasın Kardeşim

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Tebrikler Turgut abi Vagner Love süper transfer süper kupa zaferide harika.

Sağol Yunus..Kupa maçı zor oldu ama kazandık artık bende oynuyorum soru sorcağın zaman beklerim en azından 15 tatil boyunca

Quote Originally Posted by World.Hollow View Post
    Abım basarılar dılerım, ama ılerleyen zamanlarda sol kanat sıkıntısı cekebılırsın...

Doğru diyorsun Serhatım..Ama şuanda Wederson iyi gidiyor fakat ilerleyen zamanlarda eski yıldızımız Tuncayı geri getirmeye çalışacağım

Quote Originally Posted by c3surkedi61 View Post
    Vagner Love iLaç oLacaktır Beşiktaş gaLibiyeti kötü oLmuş

Vallahi İlaç oldu 2 maç 2 gol

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Başarılar Turgut abi.

Quote Originally Posted by fernandez View Post
    başarılar Turgut abi

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Başarılar Turgut abi

Sağolasınız beyler

Quote Originally Posted by poggerpohl View Post
    Sol kanada Mika Aaritalo'yu Nizamettin Çalışkan'ı ya da İbrahim Akın'ı alabilirsin.
    Alabilirsen Farfan'ı almanı tavsiye ederim. Gronkjaer de fena diil bi bakabilirsin

Quote Originally Posted by a.arıcı-11 View Post
    farfanı bende kesinlikle öenririrm adam orta sahanın heryerinde oynuyo deividden kurtul 7.5 milyon € alırsın farfanı takımın tam olur bide sağ açığa topuzu öneririm
    başarılar...

Farfanı bundan 2 akşam önce arkadaşta oynarken aldım az daha 3.maçtan sonra pc yi kırıyordum Sol tarafa başka birilerini bulacağım İnşAllah Ayrıca öneriler ve yorumlarınız için Teşşekkür ederim

Abi izlenimlerime göre Kezman ve Deivid'i elden çıkarmaya bak.Love'u tek forvet oynatablirsin.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Turut Abi sol beke Diego Capel'i alabilirsin.Ama bu transfer sana 7.5 milyon $ mal olur.Çok iyi oynuyor,seri oynuyla geçemiyeceği oyuncu yok oyunda.
    Last edited by SiR ToMaSRoSiCkY1 : 01.Şubat.2008 at 11:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Başarılar Turgut abi.Bencede Capel çok güzel bir transfer olur.Ama gelemeyebilir.
    " Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "

Tyler Durden- Fight Club

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Lige başladık..Ama Şampiyonlar liginde zor bir kura çektik rakip Sevilla

Buyrun maçlarımız ;

Fenerbahçe:2 Kayserispor:2

Ç.Rizespor: 0 Fenerbahçe:2

Sıradaki maç ise belkide çok hayati önem taşıyan hatta benim hedeflerime ulaşmam için aşmam gereken önemli bir maç Sevilla-Fenerbahçe!!!

Çok iyi bir maç oldu ama Palop adeta duvar örmüş kaleye atamayan atarlar mantığını düşündüm ama Allahtan olmadı çünkü atamayan kaçıran bendim

Sevilla: 0 Fenerbahçe: 0

Fenerbahçe:3 Ankaragücü: 0 Alexi kaybettik Alex sakatlandı ve önümüzdeki hafta Beşiktaş maçında yok..!

İyi bir başlangıç oldu.Alex'in yokluğunu büyük ölçüde hissediceksindir.Vagner Love'da takıma alışıyor.Beşiktaş ve Sevilla maçlarında başarılar abi.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Alex yoksa Beşiktaş kesin yener seni abi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    İyi bir başlangıç oldu.Alex'in yokluğunu büyük ölçüde hissediceksindir.Vagner Love'da takıma alışıyor.Beşiktaş ve Sevilla maçlarında başarılar abi.

Sağolasın Evet hissetmemek mümkün değil ama Tümer ile kapatmaya çalışacağım Love ise muhteşem

Ve Beşiktaş maçım Tümer her ne kadar mücadele etsede Alexi aradık ama Love imdata yetişdi Beşiktaş:1 Fenerbahçe:1

Sevillayı eledik Adım Adım hedefe

Maça çok kötü başadık Alex yine yoktu ama bu sefer kazandık..Zor bir maç oldu ama bu kadar zor bir takımı geçerek bir üst tura kalmak gerçekten çok güzel En azından ileriye umutla bakıyoruz..

Avrupadaki bir diğer temsilcimiz Beşiktaş ilk maçta deplesmanda 1-1 berabere kaldığı Slavia Prague ile bu maçtada 0-0 berabere kalarak gruplara kalmaya hak kazandı!!

Grubumuz beklediğimden daha iyi 2.olarak çıkacağımıza inanıyorum

Beşiktaş Şanssız kanımca!!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

gercekten de besiktas sanssiz
    ama muhtemelen 2. olarak cikarsin gruptan.Interden 1 mac alirsan(ki buyuk ihtimalle alacaksin) 1. de olursun.
    basarilar.kupa zaten senin hakkinda konusmaya gerek yok
    Last edited by Estranged : 01.Şubat.2008 at 12:59

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Vagner Love süper ayrıca sevillayıda elemn çok iyi olmuş.Cl grunuda iyi

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri