Belki başka birşey soracam nasıl orjinal bulurum soracam nedir kilitlemek çok saçma bir davranış.![]()
Belki başka birşey soracam nasıl orjinal bulurum soracam nedir kilitlemek çok saçma bir davranış.![]()
Lütfen böyle alınganlıklar yapmayalım, bu sitede korsan cd ile ilgili sorular açıldığında kitlenir ve forum çöplüğüne gönderilir... Eğer orjinal oyunu nasıl alabileceğini merak ediyorsan genel konulara gir, orada bu konu hakkında bazı arkadaşlarımız bilgiler verdi...
Ayrıca bu bir eleştiri, onun için konuyu teknik bölüme açmana gerek yok, eleştiriler bölümüne taşıyorum...
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
Arkadaşlar bunu her defasında zaten sizlere söylüyoruz ki bu konu hakkında herşey volkan dediği gibi genel konularda ayrıca forum kurallarından korsan cd vs. yazıyor.Originally Posted by ChampionManager
bak kimse itiraz etmesin ve hatasını anlasın diye imzama ne yazmışım.
olm mesajı görünce koptum dedim accaba bizim arkadaşlardan birisi ne yapı falan arkadaş kopya yazılım üzerine konuları kitlemenmsinden bahsetmiş. o zaman üye olurken kuralları okumamış
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
katılıyorum bence kurallları okumadan konuşmayalımOriginally Posted by Vieri
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lütfen bu tür illegal şeyler yapmayalım![]()
batu çok haklı![]()
Bu forum kurallarını çoğu arkadaşımızın okumadan direk üyelik açtığını düşünüyorum...Buna nasıl bir çözüm getirilebilir acaba...İnsanlara zorlada bunları okuyacaksın denmezki...Mantıklı bir çözüm bulunsa bu sorunlarıda ortadan kaldırmış oluruz...
Bence de bi yolu olmalı.Mesela üye olanların karşısına ilk Forum Kuralları linki birden açılsın![]()
ya bence açılır pencere gibi bişi yapılıp üyelik onaylandığı gibi forum kuralları açılmalı fakat bununda pek işe yarıcağını zannetmiomOriginally Posted by Seçkinn
![]()
![]()
Ama yapılmasında fayda var![]()
yapılsada açıldığı gibi kapatır.. esasta oraya üye sözleşmesine bir tane madde koyacaksın bu kuralları okuyan bize ben madde 23 ü kabul etmiyorum maili göndermek zorunda olacak tabi bu mailde öyle siteye bağlı olacak![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Forum kurallarını onayladıktan sonra testmi yapsak acaba : p
Şaka bir tarafa ama çok zor bunu kontrol etmek...Yeni üye olan arkadaşlarımızın bu konuda hassasiyet göstermesini beklemek zorundayız şimdilik...Oldukça zor insan onu okumak istemedikçe okumaz...
Eğer çözüm bulan olursa buna ben şimdiden ayakta alkışlıyorum kendisini...
Aaa bu güzel bi fikir![]()
gerçekten gzl bi fikir![]()
![]()
![]()
![]()
Kurallar sadece kayıt olurken okutulmuyor, en basitiyle benim imzamda veya bazı mod arkadaşlarımızın imzarında kurallardan alıntılar, kurlları okuyun uyarıları var... Hoş bana özel mesaj gönderenlerin çoğu soru soruyor ama özel mesaj butonunun üzerindeki mavi ve kalın yazıyı bile okuma zahmetinde bulunmuyorlar...Bu forum kurallarını çoğu arkadaşımızın okumadan direk üyelik açtığını düşünüyorum...Buna nasıl bir çözüm getirilebilir acaba...İnsanlara zorlada bunları okuyacaksın denmezki...Mantıklı bir çözüm bulunsa bu sorunlarıda ortadan kaldırmış oluruz...
Ayrıca herkesin avatarının altında kırmızıyla kuralların okunmasını tavsiye eden linkler var, bu linklere tıklayıp 2-3 dakika ayırmak bence çok da zor olmasa gerek....
Hepsini geçtim forumun girişinde en tepedeki kategoride kocaman Forum Kuralları: lütfen okuyun yazıyor... yani hiçbir yerde görülmese bile forum açılınca burası muhakkak görülür... Bence biraz kendimize bakalım, kaçımız bu kuralları tıklayıp okuduk?
Zaten böyle konular açıldığında bizler konuyu açanı uyarıyoruz ve konuyu kitleyip çöpe yolluyoruz. Mesajın uzantısını bir süre konunun açıldığı yerde tutuyoruz ki, hem mesajı açan kişi hemde yeni gelip o mesajı gören kişi neden kitlendiğini öğrensin...
Tabi birçok kişi sürekli bu tür konular açıyor biz uyarıyoruz, forum kurallarının ne olduğunu söylüyoruz ama bu seferde o arkadaşlar alınganlık yapıyorlar...
Yabancı bir ülkeye gittiğinizde oranın kurallarını sorar, araştırır öğrenirsiniz ki başınıza nahoş birşey gelmesin... Burası da bu şekilde, kuralları okumadan öğrenmeden yazarsanız muhakkak bazı uyarılar veya yaptırımlarla karşılaşırsınız... Buna kimsenin alınmaya veya gücenmeye hakkı yok sanıyorum...
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=42321" style="text-decoration: none">Türkçe FM Hakkında Bilinmeyenler</a>
Forumlarımızda YASADIŞI PAYLAŞIMLAR yapamazsınız
ÖM veya E Posta ile teknik sorular sormayın cevaplamıyorum
<a href="http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=2358" style="text-decoration: none">Hesabınızın kapatılmaması, kullanıcı adınızın ceza almaması için tıklayın</a>
<a href=http://www.turksportal.net style="text-decoration: none">Turksportal Interactive – l – <font COLOR=”#333333”>Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi</font></a>
__________________________________________________ _______________
sonuna kadar katılıomOriginally Posted by VoLkaN BaROs
![]()
![]()
![]()
![]()
Forum Kurallarını Uyalım Uymayanları Uyaralım![]()
Çok konuşmamak gerektiği anlaşıldı benim tarafımdan...Forum kurallarını okumuş biri olmama rağmen bende demin var olan konuda bir topic açmışım...Ben en iyisi karışmayayım hiç bu konuya ayıp olur : )...
ya bende en başta krsn oyun hakkında soru sormuştum hata etöiştim konu kitlenmişti fakat itiraz etmedim sonra forum kurallarını baştan sona okudum ve sonunda böleim varmı bnm hatamı gören((((herkes sayar şimdi![]()
))))
Şimdi bir önerim var da çok mu saçma olur onu bilemem.
Her yeni üye olan kurallardaki kelimlerin baş harfini yazıp yönetim e gönderecek.Yönetim de onaylarsa üye olacak.Bunun için ayrı bir sorumlu bile alabilirsiniz. Nasıl mı mesela şöyle.
Aday kişi sorumlu kişiyeOriginally Posted by Vieri
PVİEWSİAKVKHECVMBBFCİASYRY
Saçma mı oldu![]()
biraz ağır oldu sanki
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
saçma değilde abartı oldu gibi![]()