Daha Menejer Olmaya Karar Verisimin 4 Ayiydi.ozhan Canaydin Beni Aradi Ve Bu Sene Avrupa Da Ligde Ve Kupa Da Basari Istiyoruz Fenerbahce Nin 100.yilinda Bunu Yapmaliyiz Dedi.hemen Para Bile Konusmadan Kabul Etmistim Galatasaray Benim Icin Herseyden Daha Onemliydi.takima Geldigimde Futbolcular Benim Hakkimda Hic Birsey Bilmiodu.ise Daha Cok Transfer Butcesi Isteyerek Basladim.transfer Butcem 22 Milyon Dolar Oldu Transfer Listesindeki Oyunculara Baktigimda Lyon Dan Fred Ve Emre Belozoglu Gozume Carpti Ikisini Toplan 13 M Dolar Gibi Iyi Bir Fiyata Aldim.ozden 3 M Dolara Aldim.gokhan Unalin Yerine Necati Yi Verdim Ve Mehmet Topuzu Da 3.9 M Dolara Aldim.tomasi 875 Bin Dolara Hasan Sas I 3.2 M Dolara Ergunu De Bin Dolara Sattim.o Parayla Ferdi Elmas I Aldim.surekli Devlerle Hazirlik Maclari Yapiodum Nerdeye 10 Mac Oynadim Milan Haric Hepsinde Yenilmis Olmama Ragmen Cok Ii Para Getirmisti Bir Kez Daha Para Isteyince Bu Sfer Inanilmaz Bir Transfer Butcem Olmustu 50 Milyon Dolar De Guzman Ve Ugur Yildirim Transferlerini Hemen Hallettim.artan La Da Risp Ve Wedersonu Aldim.artik Lig Icin Hazirdim