1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: bu nasıl bi problem ya !!!

Unhappy bu nasıl bi problem ya !!!

arkadaşlar dün mesaj atmıştım kimse cevap vermemiş dun gece yıne oyunu sıldım yukledım yıne aynı sorun var oyunum orjinal ama crac-k hatası verıyor oyunu aca tıkladıgımda .. Yokmu bu sorunun cozumunu bılen bırısı ?? moderatorler teknık problemlerle ılgılenen arkadaşlar !! yardımcı olacak kımse yokmu ??? 3 ay oldu oyunu alalı daha faturası bıle duruyor . cd de bı problem yok cd roma taktıgımda cd yı okuyor .setup deyınce oyun kuruluyor .. oyun sımgesıne tıkladıgımda acılmıyor oyun crac-k hatası verıyor. lutfen yardım gıdıp kopya oyunmu alayım orjınal oyunum varken crac-k dosyasını yukleyebılmek ıcın ??? sasırdım kaldım..
    '' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

bu diL ayarLArını feLan yaptın mı ingiLizce oLacak pc nin diL ayarLarı ondan sonra daha yapman gerekenLer var.. forumLarı oku orda tam oLarak 2007 nin kuruLumu iLe iLgiLi biLgi var.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24170 Linkide bu arkadasım burayı güzeLce oku söyLenenLeri aynen uyguLa ondan sonra oynamaya basLa hadi koLay geLe
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Unhappy

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    bu diL ayarLArını feLan yaptın mı ingiLizce oLacak pc nin diL ayarLarı ondan sonra daha yapman gerekenLer var.. forumLarı oku orda tam oLarak 2007 nin kuruLumu iLe iLgiLi biLgi var.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=24170 Linkide bu arkadasım burayı güzeLce oku söyLenenLeri aynen uyguLa ondan sonra oynamaya basLa hadi koLay geLe

problem o degıl zaten bılgısayarımda yenı kullanıcı acmıstım. zaten oyunumda orda kurulu ıdı . sıldım yıne dıl ayarlarıyla hıc oynamadan tekrar kurdugumda bu hatayı verdı anlayamadım ne oldugunu. dıl ayarlarınıda dun aksam tekrar kontrol ettım bı problem yok ..
    '' Hayat Karameladan daha tatlı bir şekerlemedir demişti üstad bana. Düşündümde; tadını aldıkça hep daha fazlasını isterken AZALDIĞINI unutmuşum ''

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

aLLah aLLah format at pc ye yeniden sıfırdan kur FM yi beLki o zaman düzeLir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri