1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: bi oyuncuyla aramı nasıl duzeltirim????

Default bi oyuncuyla aramı nasıl duzeltirim????

slm arkadaslar ben bi oyuncuyla kazayla aramı bozdumda nasıl duzelticem??nasıl bozdugumu sorarsanız bi macta cok sinirlendim hakeme mac berabere bitti o oyuncu oda henry oluyoo iyi reyting oynamıstı duygularınızı paylasıyorum dedim onada oyle mac gunu konusmamdan memlun olmadıgını soyledi ve yanında ufk cıktı tabi turkcesine gore.... ben bu henry le aramı nasıl duzeltirim bi yardımcı olursanız sevinirim........!!!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

öncelikle adamın performansını öv sonra maçlarda full oynat zaten oynatıyosundur henry yedek bırakcak halin yok

kontrat imzala parasını bi miktar artır ama medyaya övmeyi sakın unutma.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

moraLi bozuk adama kontrat attıramıyorsunuz ya. ne kontratı bekLiceksin düzeLecek moraLi
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

bildiim kadariyla fm 2007 de oyuncuyla konusma da war. onunla ii olacak sekilde konus...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by BeatriX View Post
    moraLi bozuk adama kontrat attıramıyorsunuz ya. ne kontratı bekLiceksin düzeLecek moraLi
    eminmisim sen şimdi morali bozuk olan oyuncuya ver bakalım full maaş düzliyormu anlarsın.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Quote Originally Posted by trgtbs View Post
    eminmisim sen şimdi morali bozuk olan oyuncuya ver bakalım full maaş düzliyormu anlarsın.
    dogru ilk anda gelmio gibi gosterilir ama sonra bak kontrat uzatilmis. oyuncu dize gelir.

o adamı full oynat sora performansını öv
    teknik adam arası konuşmalardada oyunculara reaksiyon veriyor ve oyuncuda mutlu oluyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by byCaNBeRK View Post
    bildiim kadariyla fm 2007 de oyuncuyla konusma da war. onunla ii olacak sekilde konus...
    ben bulamadım konuşmayı yaw

ya arkadaslar nasıl medayay ovemem 2006 da hemen orda vardıda galiba yerini degistirmisler ve o bolumler ingilizce......bana bi adres tarifi yaparsanız ama en ugunu ne olur.zaten henry nin sikayetini soyledim size ne yapmammı soylerseniz seviniriö....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

oyuncu etkileşiminden ortadaki seçeneklerine en üsttekini veya onun bir altındaki seçeneği seç ...

Performansını öv.Sözleşme uzatmaya çalış.

para herseyın cozumu ver iki kuruş favoured personel ıne bile girersn
    O N U R A L P

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

ya bos wer maasını artırmayı performansını ov ust uste tmm bosuna paran gitmesin

oyuncuya önerdiği bi oyuncu olup olmadığını sorar ve önerirse şayet onu alırsan mutlu edermişsin.hints and tips de öle yazıodu.tabi henry senelerdir arsenal de eski takımından filan oyuncu öneremeyebilir o ayrı mesele.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

sık sık ilk 11 de oynat bence...

Mesaj Yetkileri