1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Tuncay için kesenin ağzı açıldı

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Tuncay için kesenin ağzı açıldı

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Tuncay Şanlı için yönetim kesenini ağzını açacak. Sarı lacivertli yönetim, çıktığı her maçta iyi oynasa da kötü oynasa da ortaya koyduğu mücadele ve hırsı ile büyük beğeni toplayan milli futbolcuyu Avrupa'nın dev kulüpleri dışında hiçbir yere bırakmayı düşünmüyor.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Tuncay ile İngiltere'nin Newcastle United kulübü ilgilenmiş ama Tuncay bu transfere çok sıcak bakmamıştı.Son oynanan AZ Alkmaar maçında sergilediği mücadele ile bir kez daha büyük beğeni toplayan Tuncay Şanlı için sarı lacivertli yönetimini hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağı öğrenildi.

Bu sezon sonu Tuncay ile masaya oturacak olan yönetimin yıllık 1.5 milyon dolar alan başarılı futbolcu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacak. Yönetim çok fazla pazarlık yapmadan Tuncay'ın istediği yakın bir rakamda sözleşme imzalamayı düşünüyor.

Özellikle son AZ maçı sonrası Tuncay'ın gösterdiği performans taraftar, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyet tarafından takdirle karşılanmıştı.

Fenerbahçe'de kalmak isteyen başarılı futbolcu bir yandan da Avrupa sevdasını sürdürüyor. Avrupa'dan birçok menajerin peşinde koştuğu yıldız futbolcuya Avrupa'nın önde gelen kulüplerinden şu ana kadar gelmiş resmi bir teklif yok. Tuncay eğer sezon sonuna kadar büyük bir teklif almaz ise Fenerbahçe ile yeni mukavele imzalayacak.

Ancak Tuncay'ın Avrupa rüyası Fenerbahçe ile mukavele imzalasa daha bitmeyecek. Başarılı futbolcu ilerleyen sezonlarda Fenerbahçe forması giyerken Avrupa'dan alacağı iyi bir teklif karşısında kulüpten kolaylık sağlamasını isteyecek. Bunun da yeni mukavelenin bir maddesi olarak eklenmesini isteyecek.
    16.02.2007

Kaynak : DHA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Gayrettepe

bence kalmalı ilerde sinirini yenerse ve kendini geliştirirse daha iyi kluplere gider ...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

tuncay kalır bu sene zaten kendisi açıklama yaptı avrupa için daha erken dedi eee bu durumda türkiyedede başka takıma gidecek hali yok o zaman tuncay seneyede fenerbahçemizde
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    stamford bridge weya saracoğlu

bnce alex e werilenin iki katını hak ediyor bu yurek bu ruh baska hiç bi oyuncuda yok..FOREVER TUNCAY
    Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:

"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

yahu bir an mesajını yanlış okudum alexe verelim diye dedim ne diyor bu
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

tuncay bence 1 sene daha fenerde kalmali.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu adam yüreğiyle oynuyor ne pahasına olursa olsun kalmalı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Tuncay kalmalı fb de tuncayın daha takımına verceği çok şey var... iyi bir kontratı hakediyor bnce...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

tuncay büyük ihtimalle kalır 2 yıl daha

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

valla tuncay için kesenin ağzı açılır
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Tuncay da olmasa Fenerbahçe nasıl olurdu kim bilir .. 1-2 sene daha kalıp daha sonra Avrupa gitmeli ..

gitmesin abi ne işi var. Gidenleri gördük bi emre tutunabildi. Fenerle tanındı fenerle büyük başarılar kazanacaktır. Tuncaysız bi fener sarı lacivertsiz forma gibi geliyor bana

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bir Galatasaray'lı olarak beğendiğim en iyi oyunculardan.Bana sorarsanız Türkiye'de kalmalı...

Bence Tuncay'la sözleşme imzalanmalı, kiralık olarak bir Avrupa kulübüne verilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by büyükpivot View Post
    tuncay büyük ihtimalle kalır 2 yıl daha
    2 yıl deil önümüzdeki 7-8 kalması lazım çünkü tuncayın yeri dolmaz dolamaz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Bence Tuncay'la sözleşme imzalanmalı, kiralık olarak bir Avrupa kulübüne verilmeli.
    sen ronaldinho yu başka takıma kiralarmısın

Nesil
    2006

Tuncay'ı takımda tutmak için ne kadar isteniyorsa verilmesi gerekir. Özellikle AZ maçından sonra böyle bir futbolcuya ne kadar ihtiyacımız olduğu belli oldu. İnşallah Fenerbahçe'de kalır.

Eğer Tuncay F.Bahçe'de kalmayı kabul ederse Avrupa defteride onun için kapanabilir. Çünkü en az iki yıllık bir sözleşme imzalanırsa 26 yaşından sonra Avrupa'ya gidebilir ki bu da onun için geleceğini F.Bahçe'ye teslim etmesi gerekir.

Tuncay şu anki performansıyla Avrupa'da rahat oynar, bu hırsıyla, bu isteğiyle... O yüzden Fenerbahçe ile sözleşmesi uzatılıp sene sonu veya önümüzdeki sene ortasında bir Avrupa kulübüne kiralanabilir. Oradaki performansına göre de ya bonservisi de verilir ya da geri döner.

Mesaj Yetkileri