arkadaşlar tsl ye gelebilecek en iyi oyuncuları yazalım.tsl oynayan arkadaşlara kolaylık olur.mesajlarınızı bekliyorum....
Arkadaşlar tüm oyuncu paylaşımlarını bu başlık altında yapınız.
CoşkuN ÖzdemiR
arkadaşlar tsl ye gelebilecek en iyi oyuncuları yazalım.tsl oynayan arkadaşlara kolaylık olur.mesajlarınızı bekliyorum....
Arkadaşlar tüm oyuncu paylaşımlarını bu başlık altında yapınız.
CoşkuN ÖzdemiR
daniel carvalho gs ye £25 milyon pounda aldim, Marcelo
bence hep genç düsünmek lazım türkler defans solda biraz sorun yasıyo ergün teber war sadece ama marcelo çok iyi oynuo daha sonra John obi mikel orta sahada forwette ise Jo war Cska da 8milyon pounda alabiliyorsunuz ilk haftalar sorun yasatıo ama daha sonra düzelio we 22 yasında parlıo kalede yine bi Cska lı akinfeev onuda deneyin çünkü penaltı kurtarma ustasıTamamen Cska ya yönelin sanki 2000 yılının galatasarayı gibiler.. Vagner love Daniel Carvalho,Jo,akinfeev hepsi çok ii oyun da basarılar
DDDD
saol kardeş
mohammed zidan werder bremenden aldım galatasaraya 11M
marcelo ve figo
ya anlamıyorum nasıl alıyorsunuz böle yıldızları ben istiyince adamlar küçümsüyo teklifi hem de verebileceğimin en iyisini veriyorum neden acaba
maldonado
freddy guarin
alexander farnerud ve tabi ki freddy adu hepsinide galatasaraya aldim ve takim takir takir oynuyor herkese tavsiye ederim
celsinho(2.2M),kerlon(6.5M),guarin,veron hepside besiktasa gelmis oyuncular.....
akinfeev geliyor mu?
search den bakablrsnz unrealistic target seceneii ni isaretleyin kadrodnzda 6 yabanci yoksa gelmeye niyeti olan tum oyunculari gosterr
akinfeevi fenere 3 sezonumda 30m aldim
walla bizim arkadaş adu-dempsey i manisaspor a getirdi.....
Marcelo,Celsinho,Kerlon...
salomon kalou chelsea 2. sezon transfer listesine koyuyo 8.25 M€ aldım
akinfeev ilk sezon gelmio!!
Queresma diyorum ikinci sezonun başında aldım. Fenerbahçe'ye...
mannone war.. italynın u23 takımında kaleci.
marcelo,cesar delgado,iakevenko,gago,rabbie fowler ın sözleşmesi bitiyo 1.sezonun sonunda onud aalabilirsiniz.
gs ye ilk sezon matias fernandesi aldım adam tam bi 10 numara(4$) sonraki sezon da celsinho yu aldım (5$) a gerçekten çok ii ler 3. sezonda hakan nın sözleşme bitti onun yerine palermodan 1.94 lük Caracciolo(6.5$) aldım. takım süper oldu.
ivica olic var
pazzini 13.25 milyon euro yine muhteşem...
freddy adu 5 milyon euro mükemmel asistçi...
ya kuranyi yi nasıl alıosunuz bi taktiği var mı bu işin çünkü ben isteyince yıldızlar küçümsüyo teklifi.hem de verebileceğim en yüksek parayı veriyorum.yardımlarınızı bekliyorum...
arkadaşlar transfer spekülasyonu yapacaksınız soruşturma,oyuncuyu maçlardan sonra tebrik edeceksiniz yağlayıp övgüler yağdıracaksınız çok iyi oyuncusun diyeceksiniz o zaman geriye sözleşme kalır![]()
tamam saol denerim ama maaş ödemesi çok az yapabiliyorum onun için kimse gelmiyor onu nasıl halledecem??
önce biraz basarı elde edicen sorada gidicen baskana wurucan masaya yumrugu arttır ülen bütceyi dicen![]()
şimdi tr ligini tr kupasını kazandım.uefa da yarı final oynadım. transfer sezonundayım.bana acil rico(çok iyi oynuyo ama çok sakatlanıyo.) nun yerine oyun kurucu ve target men lazım.var mı bildiğiniz.