Anlamadım ben yaw!
vay be ne baskanlar var
çok ilginç başıma hiç gelmedi veya fark etmemiş olabilirim
kardes senın turkce yama farklı gıbı geldı bana
valla bende pek birşey anlamadım..
Süper. Bu arada yamada sorun yok.
ben anladım ben chelsea ile c.ronaldo'ya tam olarak 240 mn teklif yaptım ama öylesine kabul ettiler ronaldo'da kabul etti bütçemin üstündeydi ama transfer edecektim sonradan iptal ettim
ilginç gerçekten denemek lazım saolasın
tesekkurler
bunlar sadece "sugar dady" lerde oluyor öyle değilmi? dur hemen aston villayı seçiyim ben![]()
ya olay su... ben martinsi almak istedim ama 13 milyon dolar wardi...23 istediler 10 milyonluk farki baskan werdi...
Vay be FM de her gün yeni güzellikler oluyo...
Ben de Alberto Bueno'yu alacağım ama başkanda o cömertlik nerdeee...
Güzel bir özellikmiş
So what?
Saike
ah ya bi de bana denk gelecek böyle bi başkan![]()
Sabrın sonu selamettir...![]()
vaybe ilk defa gordum super birsey
Başkanı kutlamak lazım...Adam demek ki paraya pula değer vermiyo![]()
ama sonuc noldu martinsi aldik eleman sicti..... cok kotu oynadi bende istifami werdim![]()
Sorma ya başkandan başkana fark var bi konuda gördüm başkan adam getirtiyomuş bana hiç getirtmedi
ama bendeki olay farklı yönetim adamı satıyo iyi para var diye![]()
bendede olmustu o ya.. torresi 128 milyon dolara satmisti yonetim.. bisey yapamion zaten..
vallahi yaaa ne başkanlar varr bizimkide takımın en önemli oyuncusunu satıyo![]()
Bonkörüne denk gelmek lazım.![]()
A.Villa çok zengin yaNErden bluyorlar bu paraları...
Sahibi var.
leeds ile oynarken banada oldu torje yi alırken param yetmiyordu aynen bu şekilde başkan cebinden ödeyip aldı torje yi, neden almasın genç yetenek süper sağ açık gördü tabi o da potansiyeli... taraftarız biz çekeriz cefa büyük başkan bizi bırakmaaa...![]()